پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (پ)
شهيد پرويز پورحيدر
|

|
|
تاريخ تولد :1/1/1342
|
نام پدر :اسماعيل
|
|
تاریخ شهادت : 23/4/1361
|
محل تولد :بوشهر /بوشهر /-
|
|
طول مدت حیات :19
|
محل شهادت :شلمچه
|
| مزار شهید :گلزارشهداي بوشهر |
پرويز،، پسر سوم من بود که در آغازين روز بهار سال 1342 به دنيا آمد. يک سال و 6 ماه از تولّدش گذشت که به بيماري سياهسرفه دچار شد و پزشکان از زنده ماندنش قطع اميد کردند. براي ماندنش خيلي تلاش کردم و به لطف خدا از آن بيماري سخت نجات يافت. آن روزها ما، در بوشهر زندگي ميکرديم. خودم اسمش را در مدرسه باقري نوشتم. اما بعد از پايان دورهي ابتدايي ديگر به مدرسه نرفت. چند سال بعد هم به استخدام نيروي هوايي ارتش درآمد و براي 5 سال به تهران رفت. در زمان مبارزات ملت ايران، او نيز در جمع ياران امام (ره) قرار گرفت و در تظاهرات مجروح شد. به ملاقاتش در بيمارستان رفتم؛ ديدم دستش در گچ است. دو انگشتش ديگر قادر به حرکت نبودند. پرويز در تهران همسر خود را انتخاب کرد و زندگي تازهاي با آغاز نمود. سال 1361 تصميم گرفت راهي ميدان نبرد گردد. گفتم: تو بچه داري؛ برادرت هم شهيد شده، از اين فکر منصرف شو. اما او رفت. در عمليات بيتالمقدس شرکت نمود و هر از گاهي نيز به مرخصي ميآمد. آخرين بار ساعت 2 بامداد رفت و در روز بيست و سوم ماه مبارک رمضان، لياقت ديدار حضرت حق را پيدا کرد. بيست و سوم تيرماه سال 1361 رعناقامت 19 سالهام در شلمچه در خون سرخ خود غلطيد. پيکر پرويز را با چند شهيد ديگر به بوشهر آوردند. پسرم در تابوت روي شانههاي مردم به طرف جايگاه ابديش در گلزار شهداي بوشهر ميرفت تا براي هميشه آرام گيرد و من با دو داغ سنگين بر دل، او را بدرقه ميکردم. پسرانم پرويز و رئوف را در راه خدا، قرآن و اسلام دادم. اما هر چه باشد، از دوري فرزندانم ميسوزم و جاي خالي آنها را حس ميکنم.
منبع:كتاب آخرين خلوت جلد1 - صفحه: 107
|
پنج شنبه 14 بهمن 1389 6:08 PM
تشکرات از این پست