نقل قول bivafa
سلام خدمت مدیر زحمت کش و پرتلاش جناب نیکبخت، خدا قوت و طاعات قبول.
خواستم تشکری داشته باشم بابت معرفی اینجانب به عنوان کاربر برتر تالارتون، لطف کردید و متشکرم.
- دیدید یه موقع هایی آدم خیلی دلش میخواد یه کاری کنه و از اونور همش دلش آب میوفته اما به هر دلیلی نمیتونه اون کار رو کنه و حسرت میخوره؟ حکایت من و تالار گفتگو آزاد شده!! همش دلم میخواد تو بحثها مشارکت بیشتر داشته باشم اما کمی مشکلم میاد! البته حاد نیستا! حل میشه انشاالله! با این وجود میبینید که تک و توک مشارکت هم میکنم!
به هر حال این کم سعادتی ما رو به حساب کم لطفی نگذارید . حتماً جهت حضور و مشارکت پررور تر میام خدمتتون
راستی در این مدت اخیر تالار گفتگو آزاد خیلی خوب شده و شلوغ پلوغه!(اسفند دود کن!!
) اگه خواستید به مناسبت رونق دوچندان و مضاعف شیرینی بدید ما هستیمااااا!!!
فعلا!
سلام و تشکر. عبادات شما هم مقبول درگاه احدیت
خوشبختانه روال کاری تالار گفتگو به سمت ارائه مباحث و مشارکت در آنها هدایت شده است که این را مدیون کاربرانی چون شما است.
در مورد مشکلات، امیدوارم هر چه بوده و هست رفع شود و زودتر به جمع کاربران راسخونی برگردید.
شیرینی!!! مسئولین گرانقدر راسخونی بعد از اجرای طرح تاپیک ویژه ویژه یک تشکر هم نزدند که باعث دلخوشی شود. هر چند دلیلشون، مشغله کاری دو چندان در این ایام (با تغییر نسخه جدید راسخون) است و اصلا قانع کننده نیست!!
التماس دعا