0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

سلام

صبحتون بخیر و خوشی البته شاید اینو ظهر بخونید

ان شاءالله همگی آغازگر هفته ای پر از نشاط و شادی و سلامتی و بدون اشتباه و خرابکاری باشیم از جمله من , و همچنین به قول جناب bivafa پر پول

یه سوال داشتم

راجع به قرار دادن تاپیک املاء و اینکه چیز جذابی از آب در بیاد نیاز به راهنماییتون دارم.

یکی از چیزایی که به ذهنم رسید اینکه هرکس چند خطی  بنویسه که حاوی غلط های املایی باشه و البته کلمات به کار رفته در اون سخت باشه و نفر بعدی اونو تصحیح کنه و برای اینکه تاپیک ادامه داشته باشه اونم واسه نفر قبلی یه متن خیلی کوتاه که غلط های املایی آگاهانه درون به کار رفته رو بزاره تا نفر بعدی هم اونو تصحیح کنه

اما انگاری خیلی جالب به نظر نمیرسه

یه مورد دیگه ام مثلا میتونیم دو سه خط انگلیسی منظورم همون فینلیشه بزاریم و نفر بعدی هم املاء فارسی اونو بنویسه که در این صورت فارسی را پاس نخواهیم داشت

یا اینکه تاپیکی باشه که به فعالیت کاربرا نیاز نباشه و هر روز 10-15 تا کلمه با معنی قرار داده بشه و صرفا برای مطالعه که این هم خیلی کاربردی نیست چون اگه یادتون باشه یکی از کاربرا بعد از خوندن تاپیک غلط های املایی غلط داشت

پایان چرندیات

شنبه 24 تیر 1391  9:37 AM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول architect0811

سلام

یا اینکه تاپیکی باشه که به فعالیت کاربرا نیاز نباشه و هر روز 10-15 تا کلمه با معنی قرار داده بشه و صرفا برای مطالعه که این هم خیلی کاربردی نیست چون اگه یادتون باشه یکی از کاربرا بعد از خوندن تاپیک غلط های املایی غلط داشت

پایان چرندیات

سلام ! این مورد آخری که گفتید یکی از کاربرا ...،منو گفتید دیگه!؟!؟

باید خدمتتون بگم که به نظر زیاد غلط های املایی مهم نیست! نه که مهم نباشه، از این لحاظ میگم که با توجه به سن و سال اکثریت کاربران انتظار میره که خودشون متوجه غلط هایشان بشوند و یا نهایتاً کاربران دیگر در صورت مشاهده غلط های فاحش به وی تذکر بدهند و صحیح کلمه را بگویند!

راستی........یه روش خوب که برای درست نویسی و جلوگیری از خطای املایی خودم به شخصه بکار میبرم........کلماتی که در مورد برخی حروف آنها شک دارم به هر نحوی که خودم فکر میکنم صحیح است و یا بصورت همراه با کلمه ای دیگر که تشکیل یک اصطلاح را میدهند، در گوگل سرچ میکنم! گوگل معمولاً در نتایج جستجو کلمه ی با حروف صحیح را به ما میدهد! مثلاً من فکر میکنم که کلمه ی "غلط" بصورت  "قلط" نوشته میشود.....برای یافتن پاسخ صحیح و اطمینان میام و "قلط" را داخل گوگل میزنم بعد میبینم که تقریباً تمام نتایج گوگل با "غلط" آورده شده!! بدین ترتیب صحیح آن را متوجه میشوم! ضمن اینکه خود گوگل گاهی سوال میپرسه که آیا منظور شما از جستجوی کلمه "غلط" بوده است؟! 

دوستان اگه کمی با این سیستم کار کنید یاد میگیرید و خیلی هم کمکتون میکنه! من که جواب گرفتم.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 24 تیر 1391  1:36 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول architect0811

سلام

صبحتون بخیر و خوشی البته شاید اینو ظهر بخونید

ان شاءالله همگی آغازگر هفته ای پر از نشاط و شادی و سلامتی و بدون اشتباه و خرابکاری باشیم از جمله من , و همچنین به قول جناب bivafa پر پول

یه سوال داشتم

راجع به قرار دادن تاپیک املاء و اینکه چیز جذابی از آب در بیاد نیاز به راهنماییتون دارم.

یکی از چیزایی که به ذهنم رسید اینکه هرکس چند خطی  بنویسه که حاوی غلط های املایی باشه و البته کلمات به کار رفته در اون سخت باشه و نفر بعدی اونو تصحیح کنه و برای اینکه تاپیک ادامه داشته باشه اونم واسه نفر قبلی یه متن خیلی کوتاه که غلط های املایی آگاهانه درون به کار رفته رو بزاره تا نفر بعدی هم اونو تصحیح کنه

اما انگاری خیلی جالب به نظر نمیرسه

یه مورد دیگه ام مثلا میتونیم دو سه خط انگلیسی منظورم همون فینلیشه بزاریم و نفر بعدی هم املاء فارسی اونو بنویسه که در این صورت فارسی را پاس نخواهیم داشت

پایان چرندیات

سلام و تشکر.

با وجود تاپیک "جمله بسازید" بنظرم موقتا این تاپیک ایجاد نشود. علاوه بر اینکه ظاهرا پیشنهادات ارائه شده (جناب عالی) در این زمینه هم خیلی جذاب نیستند و فعلا هم ایده جذاب که خیلی وقت گیر نباشد و انگیزه مشارکت را بالا ببرد، ندارم.

از پیگیری شما کمال تشکر را دارم.

شنبه 24 تیر 1391  1:38 PM
تشکرات از این پست
architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول architect0811 

نقل قول bivafa 

جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.

چرا کاری از بنده می خواید که در معذوریت قرار بگیرم؟ قبلا از یکی از مدیران سابق راسخون (مدیر تالار قرآن) ایمیلی گرفتم و در ارتباط بودیم، خیلی وقته از ایشون خبری ندارم و جوابی هم دریافت نکردم و چون بی مرام نیستم، جز عذاب چیزی برام نمونده. سر همون قضیه آدرس ایمیلم را هم عوض کردم که خاطراتشون آزارم ندهند. پس اصرار نفرمایید. 

-----------------------

سلام جناب نیکبخت!

ببینید چه احترامی برای شما و تالار تحت مدیریتتان قائلم که قبل از اینکه برم سروقتِ صندلی داغ آمدم اینجا و به طور کامل یه سرکی به تمامی تاپیک ها کشیدم

و اما در توضیح قسمت مشخص شده ی بالا......جناب نیکبخت مگه یه راه ارتباطی این چیزها رو داره؟ ارتباطمون در راستای کاری که میتونه خیلی سازنده باشه، در راستای بحث های دیگه هم میتونه باشه! قبول کنید که خیلی چیزها رو نمیشه اینجا گفت!  در ضمن شما به نام کاربری من که "بی وفا" هست توجه نکنید، اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم و خودم هم اصلاً از بی مرام بودن خوشم نمیاد!

حالا باز هم هرطور خودتون مایل هستید، اما دلم میخواست این لینک ارتباطی برقرار بشه!

مؤید باشید

شنبه 24 تیر 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام جناب نیکبخت!

ببینید چه احترامی برای شما و تالار تحت مدیریتتان قائلم که قبل از اینکه برم سروقتِ صندلی داغ آمدم اینجا و به طور کامل یه سرکی به تمامی تاپیک ها کشیدم

و اما در توضیح قسمت مشخص شده ی بالا......جناب نیکبخت مگه یه راه ارتباطی این چیزها رو داره؟ ارتباطمون در راستای کاری که میتونه خیلی سازنده باشه، در راستای بحث های دیگه هم میتونه باشه! قبول کنید که خیلی چیزها رو نمیشه اینجا گفت!  در ضمن شما به نام کاربری من که "بی وفا" هست توجه نکنید، اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم و خودم هم اصلاً از بی مرام بودن خوشم نمیاد!

حالا باز هم هرطور خودتون مایل هستید، اما دلم میخواست این لینک ارتباطی برقرار بشه!

مؤید باشید

سلام و خدا قوت.

باعث افتخار است.

در مورد خط ارتباطی هم توضیحی بدهم. اگر قول بدهید که صرفا برای غیبت و زیر آب زنی استفاده شود، چشم حتما!!

اما جدا از شوخی کمی صبر کنید تا ورژن جدید سایت افتتاح شود (البته به عمر شما و بنده کفاف نمی دهد!!) به احتمال زیاد امکان ارسال پیام خصوصی در آن فراهم شده است. که مستقیم به ایمیل طرف هم ارسال می شود.

باز هم اگر مصر بودید، یک راهی پیدا می کنم.

موفق باشید.

شنبه 24 تیر 1391  3:35 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام و خدا قوت.

باعث افتخار است.

در مورد خط ارتباطی هم توضیحی بدهم. اگر قول بدهید که صرفا برای غیبت و زیر آب زنی استفاده شود، چشم حتما!!

اما جدا از شوخی کمی صبر کنید تا ورژن جدید سایت افتتاح شود (البته به عمر شما و بنده کفاف نمی دهد!!) به احتمال زیاد امکان ارسال پیام خصوصی در آن فراهم شده است. که مستقیم به ایمیل طرف هم ارسال می شود.

باز هم اگر مصر بودید، یک راهی پیدا می کنم.

موفق باشید.

سلام مجدد و تشکر

من فکر کنم خیلی سخت میگیرد ها!!! حالا خوبه من پیشنهاد راه ارتباطی حقیقی ندادم وگرنه خدا میدونست چی میشد!!

راه ارتباطی مجازی مثل ایمیل و ....که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! اصلاً در زندگی آدم زیاد تاثیر نداره! منظور اینجاست که مثل موبایل و تلفن برخورد حضوری نیست که همیشه گریبان گیر انسان باشه!

بنده پایه انواع غیبت و زیرآب زنی و خاله زَنَک بازی هستم!!!

در هر صورت اگر فکر میکنید بزاریم راسخون سیستم جدیدش رو راه بندازه و از اون استفاده کنیم،خُب حرف شما به روی چشم ماست.

یا علی

شنبه 24 تیر 1391  4:26 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول bivafa

سلام مجدد و تشکر

من فکر کنم خیلی سخت میگیرد ها!!! حالا خوبه من پیشنهاد راه ارتباطی حقیقی ندادم وگرنه خدا میدونست چی میشد!!

راه ارتباطی مجازی مثل ایمیل و ....که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! اصلاً در زندگی آدم زیاد تاثیر نداره! منظور اینجاست که مثل موبایل و تلفن برخورد حضوری نیست که همیشه گریبان گیر انسان باشه!

در هر صورت اگر فکر میکنید بزاریم راسخون سیستم جدیدش رو راه بندازه و از اون استفاده کنیم،خُب حرف شما به روی چشم ماست.

یا علی

بابا مدیر نیکبخت که خودشان فرمودند سخت گیرند!!!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 24 تیر 1391  7:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام مجدد و تشکر

یا علی

سلام و خدا قوت.

برای بنده باعث افتخار است اما از آنجا که تجربه کاری بنده به احتمال زیاد از شما بیشتر است و چند تایی پیرهن از شما بیشتر پاره کرده ام، اینگونه صلاح می بینم. امیدوارم از دست بنده نرنجید.

بنده پایه انواع غیبت و زیرآب زنی و خاله زَنَک بازی هستم!!! (خیلی موافقم اما نمی دونم چرا جنبه این کار را ندارم!!!!!!!از یکی پیشم غیبت کنند، دچار اعصاب خوردی شدید می شوم. نیست خیلی پاستوریزه هستم!!!!!!)

التماس دعا

شنبه 24 تیر 1391  8:46 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول architect0811 

نقل قول bivafa 

جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.

چرا کاری از بنده می خواید که در معذوریت قرار بگیرم؟ قبلا از یکی از مدیران سابق راسخون (مدیر تالار قرآن) ایمیلی گرفتم و در ارتباط بودیم، خیلی وقته از ایشون خبری ندارم و جوابی هم دریافت نکردم و چون بی مرام نیستم، جز عذاب چیزی برام نمونده. سر همون قضیه آدرس ایمیلم را هم عوض کردم که خاطراتشون آزارم ندهند. پس اصرار نفرمایید. 

-----------------------

سلام جناب نیکبخت!

مؤید باشید

سلام خدمت دو بزرگوار

خدارو شکر که میدونه کی رو زن بیافرینه کی رو مرد

جناب bivafa فکر کنم اگه الان رفته بودید خواستگاری با این همه اصرار بله رو گرفته بودید اما جناب نیکبخت ناز دارن ................بقیه شو جرات نمیکنم بنویسم

من کمی به هوش شما امید دارد که به سایر کاربرا ندارم البته نه این اینکه آی کیوتون در حد عالی باشم ولی بد نیست

ببین جناب بی وفا چه کار کردید هرچه میخواهد دل تنگمان میگوییم

الان جناب مدیر اینو بخونن مطمئن هستم که میگن عجب بچه پررویی

شنبه 24 تیر 1391  9:26 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام.

حیف که توی انجمن های راسخون فقط گزینه تشکر دارد

شنبه 24 تیر 1391  10:05 PM
تشکرات از این پست
architect0811
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم با آرزویقبولی طاعات

پست قبلی من را باعنوان زکات علمت را بده فرمودید تکراری است

ولی اگر در عنوان مطلب من دقت کنید این توضیح در مورد رشته تحصیلی فقط نبود بلکه رشته کار وشغل طرف منظورم بیشتر بود

یعنی میخواستم کسانی که وارد رشته یا شغلی شده اند معایب ومحاسن رشته را بگویند و این خود یک مشاوره تحصیلی و یا شغلی می شود

باورکنید بسیار برای کسانی که هنوز انتخاب کار یا رشته تحصیلی نکرده اند مفید خواهد بود وان شاء الله ذخیره آخرت است .چراکه با این راهنمایی که مثلا کاربر انجام داده ممکن است کسی از ادامه تحصیل ویا رشته اش منصرف شود وتغییر رشته دهد ویا به این رشته متمایل گردد

مثال اگر من در کاری موفقم ودرآمد و......همه جوانبش را بگویم دیگران را راغب میکنم ویا برعکس

بگذارید من در مورد رشته علوم تغذیه مثلا بگویم که در کشور ما بیشتر جنبه درمانی آن شکل گرفته و کارشناسان تغذیه بیشتر در مطب ویا بیمارستان ودرمانگاهها کار میکنند

ولی کسی تحقیقات در این رشته را میخواست که متاسفانه در ایران زیاد بهایی ندارد یعنی میخواست تحقیقات در زمینه علوم مواد غذایی انجام دهد که در ایران کمتر بها داده شده وبرای همه کار نیست چون امکانات قوی نداریم

یک شنبه 1 مرداد 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh
سلام و تشکر
کاربر گرامی، توجیه ایجاد چنین تاپیکی قانع کننده است. اما الان امکان بازکردن قفل آن نیست.
بعد از راه اندازی کامل سایت آنرا فعال میکنم. لطفا در صورت فراموشی در همین تایک مجددا اعلام فرمائید. بعد از بازگشایی تاپیک ، کمی در توضیحات و هدف از ایجاد آن تجدید نظر کنید تا از حالت تکراری بودن خارج شود.

التماس دعا.

یک شنبه 1 مرداد 1391  10:02 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

به رسم ادب سلام

ان شاء الله که حالتون خوب باشه و طاعات و عبادات مورد قبول در گاه حق

با اجازه

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول architect0811

به رسم ادب سلام

ان شاء الله که حالتون خوب باشه و طاعات و عبادات مورد قبول در گاه حق

با اجازه

سلام

خوش آمدید

شانس شما توی این یک هفته هم سه چهار روز سایت تعلیق بود ، هیچ دعوایی نشد!!!

شوخی کردم . خوش آمدید....

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:26 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

خوش آمدید

شانس شما توی این یک هفته هم سه چهار روز سایت تعلیق بود ، هیچ دعوایی نشد!!!

شوخی کردم . خوش آمدید....

سلام

خیلی جالب بود واسه چند روز راسخون در آرامش کامل به سر میبرد

اگه میدونستم قدمم اینقدر ..... زودتر میرفتم

اما با این اوضاع و احوالی که سایت داره فعلا اومدن خیلی نمیچسبه

خوش باشید

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها