0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول architect0811

سلام جناب چه خوب که رو سایت هستید

یه سوال داشتم نمیدونم دیروز دیدید یا نه ولی مدیر ارشد واسه کاربران فعال تالار لطیفه جایزه گذاشته بود و من خیلی زورم گرفت خواستم انتقاد کنم گفتم شاید دوست نداشته باشید تو کارای تالار شما دخالت کنم یعنی دروغ چرا گزینه پاسخ نداشت و می خواستم اعتراض کنم و بگم چرا واسه تالارای دیگه خودتون جایزه میذارید اما واسه تالار ما مدیرمون باید بیافته جلو تازه اونم بعد یه مدت جواب سوالشو بدید که آیا با این جایزه گذاشتن موافقید یه نه

سلام 

مطلبی که اعلام شده و شما نگران شدید، صرفا به جهت تبلیغ  مشارکت در تالار لطیفه بود. چند ماهی است که به کاربران فعال هر تالار در انتهای هر ماه جوایزی از طرف سایت اهدا می شود. و این جوایز مختص یک تالار نیست.

در ضمن نه تنها تالار گفتگو، مورد استقبال و حمایت مسئولین محترم روابط عمومی است بلکه به جای یک نفر به سه نفر جایزه می دهند و علاوه بر آن به کاربر یا کاربرانی که مشارکت بهتر و بیشتری در مباحث داشته باشند، امتیاز (یا همان حسنه) هم تعلق می گیرد.

طرحی که بنده جهت تشویق به مشارکت اعلام کرده ام، به پیشنهاد مسئول محترم روابط عمومی بوده و مطمئن باشید ایشان و سایر مسئولین دست اند کار، عنایت ویژه ایی به این تالار داشته اند و دارند.

موفق باشید.

دوشنبه 5 تیر 1391  11:02 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول nikbakht88

سلام 

مطلبی که اعلام شده و شما نگران شدید، صرفا به جهت تبلیغ  مشارکت در تالار لطیفه بود. چند ماهی است که به کاربران فعال هر تالار در انتهای هر ماه جوایزی از طرف سایت اهدا می شود. و این جوایز مختص یک تالار نیست.

در ضمن نه تنها تالار گفتگو، مورد استقبال و حمایت مسئولین محترم روابط عمومی است بلکه به جای یک نفر به سه نفر جایزه می دهند و علاوه بر آن به کاربر یا کاربرانی که مشارکت بهتر و بیشتری در مباحث داشته باشند، امتیاز (یا همان حسنه) هم تعلق می گیرد.

طرحی که بنده جهت تشویق به مشارکت اعلام کرده ام، به پیشنهاد مسئول محترم روابط عمومی بوده و مطمئن باشید ایشان و سایر مسئولین دست اند کار، عنایت ویژه ایی به این تالار داشته اند و دارند.

موفق باشید.

خیلی ممنون به خاطر جایزش نبود

دوشنبه 5 تیر 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
omegaa
omegaa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1738

سلام

یه سوال اساسی دارم؟

معیار انتخاب کاربر برتر در این تالار چیست؟

کدام معیار است تعداد موضوعات یا تعداد پست ها؟

گوشی های ایرانی جی ال ایکس را با تخفیف بخرید

در صورت تمایل پیام بدید

شنبه 10 تیر 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول omegaa

سلام

یه سوال اساسی دارم؟

معیار انتخاب کاربر برتر در این تالار چیست؟

کدام معیار است تعداد موضوعات یا تعداد پست ها؟

سلام و تشکر.

چندین بار به این موضوع اشاره کرده ام. به این تاپیک سری برنید.

****:قابل توجه کاربران راسخونی تالار گفتگوی آزاد»****

تلاش این تالار بر این است که به سمت گفتگو و مشارکت در مباحث مطرح شده برویم. گذاشتن خبر یا متن خوب، آموزنده و ارزنده، ایرادی ندارد اما اولا تخصصی به آن موضوع پرداخته نشود بخصوص اگر موضوع (غیر گفتگویی یا همان درج اخبار متفرقه) مربوط به تالار دیگری باشد. دوما، ارائه مطالب در زمینه ها تخصصی (مثلا کامپیوتر) در حد دو سه مورد باشد نه بیشتر.

شرکت در مباحث و ایجاد تاپیک جهت گفتگو، بهترین خواسته ما از شما می باشد. 

موفق باشید.

شنبه 10 تیر 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
omegaa architect0811
omegaa
omegaa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1738

سلام

خواهشا پست " جوری عذر خواهی می کنی؟! "

رو حذف کنید "چه " اش حذف شده

گوشی های ایرانی جی ال ایکس را با تخفیف بخرید

در صورت تمایل پیام بدید

یک شنبه 11 تیر 1391  8:42 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول omegaa

سلام

خواهشا پست " جوری عذر خواهی می کنی؟! "

رو حذف کنید "چه " اش حذف شده

سلام. حذف شد.

دوشنبه 12 تیر 1391  9:48 AM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام پست من چی شد؟ با موضوع امام مهدی ؛امام مظلوم وغایب

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 17 تیر 1391  12:07 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام.

کاربر گرامی در این تالار مطلبی بی دلیل حذف نمی شود. بویژه مطالب کاربران جدید الورود (تالار گفتگو) بلکه تذکر داده می شود که تکرار نشود و در صورت تکرار آن، حذف می شود.

در هر صورت این مطلب توسط بنده پاک نشده.

شاید در جایی غیر از تالار گفتگوی آزاد قرار داده اید.

موفق باشید.

شنبه 17 تیر 1391  1:03 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نقل قول nikbakht88

نقل قول ayeneh

سلام.

کاربر گرامی در این تالار مطلبی بی دلیل حذف نمی شود. بویژه مطالب کاربران جدید الورود (تالار گفتگو) بلکه تذکر داده می شود که تکرار نشود و در صورت تکرار آن، حذف می شود.

موفق باشید.

سلام من اشتباها در تالار گفتگو  مطلب گذاشتم

گذاشتم که اشتباها به جای این که در گفتگوی آزاد بگذارم

گفتگوی آزاد

در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید

گذاشته ام ولی بدون گفتن به من حذف شده وفکر میکنم این سبب بشود که تجدید نظر کنید در اسم تکراری گفتگو تا دیگر مثل من اشتباه نکنند و پستشان حذف شودو خبردارهم نشوند!!

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

دوشنبه 19 تیر 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

نقل قول nikbakht88

نقل قول ayeneh

سلام.

موفق باشید.

سلام من اشتباها در تالار گفتگو  مطلب گذاشتم

گذاشتم که اشتباها به جای این که در گفتگوی آزاد بگذارم

گفتگوی آزاد

در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید

گذاشته ام ولی بدون گفتن به من حذف شده وفکر میکنم این سبب بشود که تجدید نظر کنید در اسم تکراری گفتگو تا دیگر مثل من اشتباه نکنند و پستشان حذف شودو خبردارهم نشوند!!

سلام.

کاربر گرامی گفتگوی آزاد برای همه کاربران و جهت گذشتن مطالب و مشارکت در مباحث است. اما گفتگوی انجمن ها جهت پرسش و پاسخ با مسئولین است و نباید مطالب متفرقه در تالار گفتگوی انجمن ها قرار داد.

در تالار گفتگوی آزاد به صورت تخصصی وارد موضوعی نمی شویم اما هر از گاهی پا به عرصه هر موضوعی می گذاریم و سعی در ایجاد موضوعات چالشی و مشارکت در مباحث داریم (ورود به مباحث تخصصی فقط در چارچوب گفتگو مجاز است نه ارائه اخبار).

امیدوارم بیش از این شاهد فعالیت های شما در این تالار باشیم.

موفق باشید.

دوشنبه 19 تیر 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام به همگی و به طور خاص مدیر محترم تالار جناب نیکبخت! امیدوارم خوب و سالم باشید!

این چند روزه که کم پیدا هستید برای ما هم حس و حال کمتری برای فعالیت در تالار گفتگوی آزاد هست!! به نظرم چرخ گردون تالار هستید و بنده و سایر کاربران به تنهایی از عهده ی گردوندن و مباحثه و گفتگوی خوب بر نمایم!! امیدوارم زود پولا رو به جیب بزنید و برگردید به میزان فعالیت قبل!!

راستی چقدر خوب میشد برای منی که تنبلم میتونستم فینگیلیش بتایپم!! سرعت تایپ فینگیلیشم فوق العاده خوبه! هر چنر فارسی هم بد نیست! و میدونم که جزء قوانین انجمن ها تایپ فارسی هست(و البته احترام به زیان فارسی)!

موفق باشید دوست گرامی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 23 تیر 1391  1:24 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول bivafa

سلام به همگی و به طور خاص مدیر محترم تالار جناب نیکبخت! امیدوارم خوب و سالم باشید!

این چند روزه که کم پیدا هستید برای ما هم حس و حال کمتری برای فعالیت در تالار گفتگوی آزاد هست!! به نظرم چرخ گردون تالار هستید و بنده و سایر کاربران به تنهایی از عهده ی گردوندن و مباحثه و گفتگوی خوب بر نمایم!! امیدوارم زود پولا رو به جیب بزنید و برگردید به میزان فعالیت قبل!!

راستی چقدر خوب میشد برای منی که تنبلم میتونستم فینگیلیش بتایپم!! سرعت تایپ فینگیلیشم فوق العاده خوبه! هر چنر فارسی هم بد نیست! و میدونم که جزء قوانین انجمن ها تایپ فارسی هست(و البته احترام به زیان فارسی)!

موفق باشید دوست گرامی

سلام

واقعا حق با شماست چند وقته که کلی منتظر میمونم جناب نیکبخت بیان ولی نمیان و کلی ناراحت میشم

شما هم کم کم به فکر این باشید که پول به جیب بزنید 

مثل اینکه همه ی راسخونی ها تنبل اند آخه منم تنبلم mehdi0014 که میگفت آدم تنبلی هستش اینم که از شما

خدا رحم کرده تایپ فارسیتون ضعیفه با این حال همیشه یه تومار مینویسید قوی بود چه کار میکردید منم تایپ انگلیسیم قوی بود ولی اونقدر فارسی تایپ کردم دیگه انگلیسی ها رو نمیبینم

از این گذشته امروز جمعه هستش و جناب مدیرمون 2-3 بار به سایت سر میزنن حال میکنی چه آماری دارم

امیدوارم که خدا هرچه زودتر یه عالمه پولدارشون کنه

جمعه 23 تیر 1391  11:51 AM
تشکرات از این پست
bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول bivafa

موفق باشید دوست گرامی

سلام

واقعا حق با شماست چند وقته که کلی منتظر میمونم جناب نیکبخت بیان ولی نمیان و کلی ناراحت میشم

شما هم کم کم به فکر این باشید که پول به جیب بزنید 

مثل اینکه همه ی راسخونی ها تنبل اند آخه منم تنبلم mehdi0014 که میگفت آدم تنبلی هستش اینم که از شما

خدا رحم کرده تایپ فارسیتون ضعیفه با این حال همیشه یه تومار مینویسید قوی بود چه کار میکردید منم تایپ انگلیسیم قوی بود ولی اونقدر فارسی تایپ کردم دیگه انگلیسی ها رو نمیبینم

از این گذشته امروز جمعه هستش و جناب مدیرمون 2-3 بار به سایت سر میزنن حال میکنی چه آماری دارم

امیدوارم که خدا هرچه زودتر یه عالمه پولدارشون کنه

سلام و تشکر از هر دو بزرگوار. بنده نوازی می فرمائید.

در مورد پول حرف می زنید!! کدوم پول؟ اتفاقا تابستونا فرصت آزاد بیشتری داریم (وارد جزئیاتش نشید).

مشکل که یکی دو تا نیست. احتمالا ماه رمضان به خاطر مهمان بودن در منزل پدری، فرصت کمتری برای اینترنت بازی داشته باشم. الان که دردسر کمتری داریم، کامپیوتر به صورت سهمیه بندی استفاده شود حالا فرض کنید این تقسیم ، بین چند نفر بیشتر صورت بگیرید!!!

دو سه روزه، اینترنت دائم قطع و وصل می شه. جواب چند مورد را دادم و ارسال نشد. از جمله همون تاپیک شما را. خواهشا وایمکس ایرانسل را به هیچ بنی بشری توصیه نکنید. زنگ زدم که برخورد جدی بکنم اما از طرز برخوردشون، عقب نشینی کردم!! خودشون هم کاره ایی نبودند!! چون مشتری مداریشون مثلا اون ور آبیه، با مشتری خوب برخورد می کنند. چشم میگند و می ندازند پشت گوش!!

از شما درخواست می کنم ماه رمضانی برای ما هم دعا کنید، یکم برنامهامون بهم ریخته است. از لطف architect0811 هم خیلی تشکر میکنم، پول همه چیز نیست اما...

در پناه حق 

جمعه 23 تیر 1391  12:19 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811 

نقل قول bivafa 

در مورد پول حرف می زنید!! کدوم پول؟ اتفاقا تابستونا فرصت آزاد بیشتری داریم (وارد جزئیاتش نشید).

مشکل که یکی دو تا نیست. احتمالا ماه رمضان به خاطر مهمان بودن در منزل پدری، فرصت کمتری برای اینترنت بازی داشته باشم. الان که دردسر کمتری داریم، کامپیوتر به صورت سهمیه بندی استفاده شود حالا فرض کنید این تقسیم ، بین چند نفر بیشتر صورت بگیرید!!!

دو سه روزه، اینترنت دائم قطع و وصل می شه. جواب چند مورد را دادم و ارسال نشد. از جمله همون تاپیک شما را. خواهشا وایمکس ایرانسل را به هیچ بنی بشری توصیه نکنید. زنگ زدم که برخورد جدی بکنم اما از طرز برخوردشون، عقب نشینی کردم!! خودشون هم کاره ایی نبودند!! چون مشتری مداریشون مثلا اون ور آبیه، با مشتری خوب برخورد می کنند. چشم میگند و می ندازند پشت گوش!!

از شما درخواست می کنم ماه رمضانی برای ما هم دعا کنید، یکم برنامهامون بهم ریخته است. از لطف architect0811 هم خیلی تشکر میکنم، پول همه چیز نیست اما...

در پناه حق 

سلام ممنون ازتون،شما لطف دارید

تابستونا چون احتمالاً اونجایی که یکبار فرموده بودید کارتان با آن مرتبط است تعطیل است! برای همین فرصت آزادتون بیشتره،درسته؟

انشاا... خدا همه مشکلات را در راه راسخون باز نماید....آمین!!!

جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.

محتاجیم به دعا.

یا علی 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 23 تیر 1391  1:15 PM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811 

نقل قول bivafa 

در پناه حق 

سلام ممنون ازتون،شما لطف دارید

سلام. خواهش می کنم بزرگوارید

تابستونا چون احتمالاً اونجایی که یکبار فرموده بودید کارتان با آن مرتبط است تعطیل است! برای همین فرصت آزادتون بیشتره،درسته؟

یادم نمیاد قبلا گفته باشم که کجا هستم!! یه دستی می زنید!!اما تابستونا سرمون خلوتتره!!

انشاا... خدا همه مشکلات را در راه راسخون باز نماید....آمین!!!

آمین یا رب العالمین

جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.

چرا کاری از بنده می خواید که در معذوریت قرار بگیرم؟ قبلا از یکی از مدیران سابق راسخون (مدیر تالار قرآن) ایمیلی گرفتم و در ارتباط بودیم، خیلی وقته از ایشون خبری ندارم و جوابی هم دریافت نکردم و چون بی مرام نیستم، جز عذاب چیزی برام نمونده. سر همون قضیه آدرس ایمیلم را هم عوض کردم که خاطراتشون آزارم ندهند. پس اصرار نفرمایید. 

محتاجیم به دعا.

همچنین

یا علی 

علی به همراهتون

جمعه 23 تیر 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها