نقل قول architect0811
سلام
خیلی ممنون از اینکه همه ی مطالبی رو که گذاشته بودم حذف کردید حیف از وقتی که گذاشتم عمرا دیگه پامو تو تالار گفتگوی آزاد بزارم
سلام و تشکر از نظرتان.
بنظر کمی زود قضاوت کردید. مطالب ارسالی شما:
قرمز و شادی بخش در تنگ بلور
دونده ای که آخر شد
“چند جمله با خدا”
یک سخن زیبا
قدرت بیان
تو ای عشق
پشت سر هر معشوق، خدا ایستاده است.
لطف حق
همه چیز از خواستن شروع می شود
زندگی معلم بزرگی است
که همگی صحیح و سالم هستند.
شما در انتهای تالار شماره هایی مشاهده می فرمائید. روی عدد 2 کلیک کنید (البته اگر نبود روی 3 و نبود 4...) تا مطالب ارسالیتان را مشاهده بفرمائید.
طی مشکلاتی که بود به عرضتان رساندم که یکی از نظریات ارزنده شما اشباها 2 بار ارسال شده که فقط همان را پاک کردم. و البته این کار هم در حیطه مسئولیت بنده است و اگر رعایت نکنم، کوتاهی کردم.
در ضمن به شما تذکر دادم که نیازی نیست مطلبی ارسال کنید و برای همان هم نظری قرار دهید مگر آنکه مطلب به صورت گفتگو و مشارکتی باشد که نیازی به بحث و گفتگو داشته باشد. البته این بار پاسختان به مطالب خودتان را، پاک نکردم و دلیل آن، احترام به حضور گرمتان در این تالار بود.
گاهی برای تشویق، پست های تکراری کاربران را هم حذف نمی کنم اما تذکری می دهم و در موارد بعدی حذف می کنم. شما هنوز مرحله اول بودید و تکرار خطایی نداشتید.
هر چند حضور شما افتخاریست اما اگر قرار است زود قضاوت کنید و ناراحتی کنید، پیشنهاد می کنم، در تالاری فعالیت کنید که این سخت گیری ها را نداشته باشد.
موفق و سربلند باشید.