نقل قول qodrat
نقل قول nikbakht88
نقل قول qodrat
با سلام خدمت مدیر تالار
من قبل از ارسال عنوان خبر رو در سایت چک کردم
پس چرا جزو نتایج اولیه نبود؟
اگر بخوام باز خبری ارسال کنم و بخوام بدونم این خبر در سایت موجود هست یا خیر چیکار باید بکنم؟
با تشکر
سلام و خسته نباشید.
علاوه بر انجمن ها، خود راسخون هم بخش خبری دارد که دائم آپدیت می شوند. برای جلوگیری از تکراری بودن مطالب (که یکی از وظایف مدیران است)، بهترین راه بررسی و بازبینی سایت راسخون است. در صورتی که هر روز مثل من حداقل 3 ساعت در راسخون آن باشید، راحتتر تشخیص می دهید که اخبار تکراری کدام است.
در مورد خبری که امروز لحظاتی بعد ار راسخون قرار دادید، شاید حق با شما باشد. ولی در هر صورت تکراری نبودن مطالب از مواردی است که باید به آن دقت کرد و گاها خود مسولین با مشاهده موارد تکراری انرا حذف می کنند.
انشاالله لم کار دستتون می آید...
موفق باشید.
سلام خدمت شما
مواردی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای مدیریت ذکر کردید مورد توجه من هم بوده و من به خاطر همین موارد بوده که در خواست مدیریت رو ندادم و نخواهم داد
من تمام محاسنی که با مدیریت بدست خواهم آورد الان به عنوان کاربر معمولی دارم اونم با مسئولیت کمتر.(جز موارد اندک)
با تشکر
سلام. بنده و امثال بنده هم بخاطر علاقه ایی که به سایت راسخون داشتیم و داریم، بی وقفه برای بالاتر بردن جایگاه سایت، تلاش می کنیم. هر چند اندک است اما، حد توانمان بیش از این نیست.
سلام خدمت شما
امیداوارم دریافت اشتباه انجام نشه
من هم سایت رو قبول دارم
من فقط به خاطر شرایطی که خودم دارم فکر می کنم برای این کار مناسب نیستم مثلا من نمی تونم سه ساعت تو سایت باشم و یا در روز تو بازه های زمانی مختلف به سایت سر بزنم اما سعی می کنم هر روز حداقل یک بار به سایت سر بزنم و نظرات رو چک کنم
وگرنه برای من مدیر تالار راسخون بودم افتخار هستش
یه انتقادی هم داشتم که فکر کنم الان جاش هست بگم بهتون
اونم مواردی که در این تالار ارسال می شه با عنوان تالار همخونی نداره
عنوان تالار گفتگو هست اما داخل تالار خبر هم ارسال میشه
به نظر من اگر قسمتی ایجاد بشه به عنوان مثال با نام "اخبار" (جدای از اخبار خود سایت) و مواردی خبری بره داخل اون تالارک(تالار کوچک)بهتر میشه
و در تالار گفتگو فقط جای طرح سوال و گفتگو باشه
به این شکل هم کاربرا می تونن گفتگو کنن و هم اگر خبری به نظرشون جالب اومد می تونن اونو ارسال کنن
با احترام