0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

با سلام خدمت مدیر تالار

من قبل از ارسال عنوان خبر رو در سایت چک کردم 

پس چرا جزو نتایج اولیه نبود؟

اگر بخوام باز خبری ارسال کنم  و بخوام بدونم این خبر در سایت موجود هست یا خیر چیکار باید بکنم؟

با تشکر

سلام  و خسته نباشید.

علاوه بر انجمن ها، خود راسخون هم بخش خبری دارد که دائم آپدیت می شوند. برای جلوگیری از تکراری بودن مطالب (که یکی از وظایف مدیران است)، بهترین راه بررسی و بازبینی سایت راسخون است. در صورتی که هر روز مثل من حداقل 3 ساعت در راسخون آن باشید، راحتتر تشخیص می دهید که اخبار تکراری کدام است.

در مورد خبری که امروز لحظاتی بعد ار راسخون قرار دادید، شاید حق با شما باشد. ولی در هر صورت تکراری نبودن مطالب از مواردی است که باید به آن دقت کرد و گاها خود مسولین با مشاهده موارد تکراری انرا حذف می کنند.

انشاالله لم کار دستتون می آید...

موفق باشید.

سلام خدمت شما

مواردی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای مدیریت ذکر کردید مورد توجه من هم بوده و من به خاطر همین موارد و موارد دیگر بوده که در خواست مدیریت رو ندادم

قبلا از پیشنهاد شما و مسئولین محترم سایت تشکر کرده و الان هم تشکر می کنم

با احترام

شنبه 29 بهمن 1390  9:29 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qodrat

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

با سلام خدمت مدیر تالار

اگر بخوام باز خبری ارسال کنم  و بخوام بدونم این خبر در سایت موجود هست یا خیر چیکار باید بکنم؟

با تشکر

سلام  و خسته نباشید.

علاوه بر انجمن ها، خود راسخون هم بخش خبری دارد که دائم آپدیت می شوند. برای جلوگیری از تکراری بودن مطالب (که یکی از وظایف مدیران است)، بهترین راه بررسی و بازبینی سایت راسخون است. در صورتی که هر روز مثل من حداقل 3 ساعت در راسخون آن باشید، راحتتر تشخیص می دهید که اخبار تکراری کدام است.

در مورد خبری که امروز لحظاتی بعد ار راسخون قرار دادید، شاید حق با شما باشد. ولی در هر صورت تکراری نبودن مطالب از مواردی است که باید به آن دقت کرد و گاها خود مسولین با مشاهده موارد تکراری انرا حذف می کنند.

موفق باشید.

سلام خدمت شما

مواردی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای مدیریت ذکر کردید مورد توجه من هم بوده و من به خاطر همین موارد بوده که در خواست مدیریت رو ندادم و نخواهم داد

من تمام محاسنی که با مدیریت بدست خواهم آورد الان به عنوان کاربر معمولی دارم اونم با مسئولیت کمتر.(جز موارد اندک)

با تشکر

سلام. بنده و امثال بنده هم بخاطر علاقه ایی که به سایت راسخون داشتیم و داریم، بی وقفه برای بالاتر بردن جایگاه سایت، تلاش می کنیم. هر چند اندک است اما، حد توانمان بیش از این نیست.

شنبه 29 بهمن 1390  10:59 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

با سلام خدمت مدیر تالار

با تشکر

سلام  و خسته نباشید.

موفق باشید.

سلام خدمت شما

مواردی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای مدیریت ذکر کردید مورد توجه من هم بوده و من به خاطر همین موارد بوده که در خواست مدیریت رو ندادم و نخواهم داد

من تمام محاسنی که با مدیریت بدست خواهم آورد الان به عنوان کاربر معمولی دارم اونم با مسئولیت کمتر.(جز موارد اندک)

با تشکر

سلام. بنده و امثال بنده هم بخاطر علاقه ایی که به سایت راسخون داشتیم و داریم، بی وقفه برای بالاتر بردن جایگاه سایت، تلاش می کنیم. هر چند اندک است اما، حد توانمان بیش از این نیست.

سلام خدمت شما

امیداوارم دریافت اشتباه انجام نشه 

من هم سایت رو قبول دارم

من فقط به خاطر شرایطی که خودم دارم فکر می کنم برای این کار مناسب نیستم مثلا من نمی تونم سه ساعت تو سایت باشم و یا در روز تو بازه های زمانی مختلف به سایت سر بزنم اما سعی می کنم هر روز حداقل یک بار به سایت سر بزنم و نظرات رو چک کنم

وگرنه برای من مدیر تالار راسخون بودم افتخار هستش

یه انتقادی هم داشتم که فکر کنم الان جاش هست بگم بهتون

اونم مواردی که در این تالار ارسال می شه با عنوان تالار همخونی نداره

عنوان تالار گفتگو هست اما داخل تالار خبر هم ارسال میشه

به نظر من اگر قسمتی ایجاد بشه به عنوان مثال با نام "اخبار" (جدای از اخبار خود سایت) و مواردی خبری بره داخل اون تالارک(تالار کوچک)بهتر میشه

و در تالار گفتگو فقط جای طرح سوال و گفتگو باشه

به این شکل هم کاربرا می تونن گفتگو کنن و هم اگر خبری به نظرشون جالب اومد می تونن اونو ارسال کنن

با احترام

شنبه 29 بهمن 1390  11:19 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام.

مباحث جالب که انتظار شرکت کاربران را جهت گفتگو دارند، به صورت ویژه قرار می گیرند. اما مباحث طرح شده، نیازی نیست صرفا به صورت مساله طرح شود. همین اخبار و اطلاع رسانی ها هم می توانند موضوع گفتگو باشند و گاها خیلی بهتر هم مورد توجه کاربران قرار گرفته است. هر چند مطالبی هم برخلاف این تالار درج می شود، اما جنبه سرگرمی دارند.

زمانی که بنده این تالار را تحویل گرفتم، قاعده همین بود و بنده کمی آنرا اصلاح و تخصصی تر کردم.

موفق باشید.

یک شنبه 30 بهمن 1390  11:53 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

با سلام خدمت شما

ممنون میشم اگر تا زمان طرح سوال از رئیس جمهور، مطلب"آیا با طرح سوال از رئیس جمهور موافقید؟ چرا؟" ویژه بشه  و در عوض ازدواج با شرایط کنونی اری یا خیر؟ چرا؟ موقتا از حالت ویزه در بیاد

با تشکر

چهارشنبه 3 اسفند 1390  3:36 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

ممنون میشم اگر تا زمان طرح سوال از رئیس جمهور، مطلب"آیا با طرح سوال از رئیس جمهور موافقید؟ چرا؟" ویژه بشه  و در عوض ازدواج با شرایط کنونی اری یا خیر؟ چرا؟ موقتا از حالت ویزه در بیاد

با تشکر

ضمن سلام و تشکر.

بنده ضرورتی نمی بینم.

در ضمن تالار اقتصاد هم راه اندازی شد. از امروز اخبار اقتصادی را در این قسمت قرار دهید.

چهارشنبه 3 اسفند 1390  11:37 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

با تشکر

ضمن سلام و تشکر.

بنده ضرورتی نمی بینم.

در ضمن تالار اقتصاد هم راه اندازی شد. از امروز اخبار اقتصادی را در این قسمت قرار دهید.

سلام خدمت شما

میشه بفرمایید علت چی هستش؟

ازدواج با شرایط کنونی تا همین الان که من برای شما می نویسم 10 بازدید دارد  و بدون پاسخ می باشد

در حالی که عنوان آیا با طرح سوال از رئیس جمهور در همان زمان های انتشار اولیه  و تا الان 38 بازدید و 7 پاسخ دارد.

با احترام

جمعه 5 اسفند 1390  9:27 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام خدمت شما

ازدواج با شرایط کنونی تا همین الان که من برای شما می نویسم 10 بازدید دارد  و بدون پاسخ می باشد

در حالی که عنوان آیا با طرح سوال از رئیس جمهور در همان زمان های انتشار اولیه  و تا الان 38 بازدید و 7 پاسخ دارد.

با احترام

سلام

دلایلی وجود دارد که تشخیص ویژه شدنش را نمی بینم (هر دلیلی که ذکر کنم، ده تا سوال پشت سرش می پرسید). حداقل تا قبل از انتخابات به صورت عادی می ماند بعد اگر تمایل داشتید جایگزین می کنم. فقط برای توجیه بیشتر شما عرض می کنم به همان دلائلی که می دانستم تاپیک ازدواج با شرایط کنون، جذابیت بازدید نخواهد داشت اما بخاطر علاقه زیادی که به آن داشتید و اصرار داشتید، ویژه شد. 

به جای بحث طرح سوال، موضوع چه افرادی از دریافت یارانه انصراف می دهند را ویژه می کنم.

موضوعی هم که تکراری بود، برای آزمودن شما بود. که متوجه شدم دقت دارید.

برخی از کاربران فقط به کمیت کار فکر می کند. در صورتی که کیفیت خیلی مهم تر است. مطالبی که گاها ارسال می شود، شاید حتی یکبار هم خودشان مطالعه نمی کنند.

از دقت نظر شما سپاسگزارم.

جمعه 5 اسفند 1390  11:54 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام خدمت شما

با احترام

سلام

دلایلی وجود دارد که تشخیص ویژه شدنش را نمی بینم (هر دلیلی که ذکر کنم، ده تا سوال پشت سرش می پرسید). حداقل تا قبل از انتخابات به صورت عادی می ماند بعد اگر تمایل داشتید جایگزین می کنم. فقط برای توجیه بیشتر شما عرض می کنم به همان دلائلی که می دانستم تاپیک ازدواج با شرایط کنون، جذابیت بازدید نخواهد داشت اما بخاطر علاقه زیادی که به آن داشتید و اصرار داشتید، ویژه شد. 

به جای بحث طرح سوال، موضوع چه افرادی از دریافت یارانه انصراف می دهند را ویژه می کنم.

موضوعی هم که تکراری بود، برای آزمودن شما بود. که متوجه شدم دقت دارید.

برخی از کاربران فقط به کمیت کار فکر می کند. در صورتی که کیفیت خیلی مهم تر است. مطالبی که گاها ارسال می شود، شاید حتی یکبار هم خودشان مطالعه نمی کنند.

از دقت نظر شما سپاسگزارم.

با سلام خدمت شما

در مورد موضوع ازدواج خودتون پیششینه این موضوع رو می دونید  و من دیگه در این مورد توضیحی نمی دم

با این نظر که "چه افرادی از دریافت یارانه انصراف می دهند" ویژه شود موافقم

در مورد ویژه نشدن" آیا با طرح سوال از رئیس جمهور موافقید چرا"

نمی دونم شما چرا مقاومت می کنید در صورت ویژه شدن بحث مذکور و بازدید نداشتن ارسال می توانید ان را از حالت ویژه شدن خارج نمایید ضمن اینکه این بحث موقتا هستش

همچنین با جمله "برخی از کاربران فقط به کمیت کار فکر می کند. در صورتی که کیفیت خیلی مهم تر است. مطالبی که گاها ارسال می شود، شاید حتی یکبار هم خودشان مطالعه نمی کنند." به شدت موافقم و معتقدم مدیر تالار هم در درجه اول یک کاربر و در درجه بعد مدیر می باشد.

با تشکر

جمعه 5 اسفند 1390  12:19 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nikbakht88 و qodrat
(با اجازه روابط عمومی، متن نقل قول را حذف کردم.)

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر گرامی بنده از هر دوی عزیزان خواستارم با آرامش فعالیت نمایید . کاربر گرامی qodrat همانطور که شما نیز گفتید یک کاربر به مرور زمان به مدیر تالار تبدیل می شود و دلیلی جز فعالیت و تخصص در آن تالار باعث این کار نمی شود . پس از شما خواهش دارم در صورتی که مدیر تالار صلاح کار و نحوه مدیریت خود را در اجراء یا عدم اجرای کاری در تالار خود می داند با اصرار خواستار اجرای آن نشوید . قوانین مدیر تالار برای ما ارزش دارد لذا خواستاریم با این قوانین همسو شوید و از رهنمون های مدیر استفاده نمایید . امیدوارم به زودی شما نیز در جمع مدیران تالار راسخون قرار بگیرید وامّا مدیر تالار محترم خواستارم با رفتار و کردار زیبا و نکو کاربران خود را هدایت نمایید همچون گذشته . از فعالیت شما بسیار سپاسگذارم .

شنبه 6 اسفند 1390  9:33 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

با سلام خدمت مدیر تالار

من به مناسبت انتخابات مجلس قصد دارم یکی از دو موضع زیر رو ارسال کنم از نظر شما کدوم برای مطرح شدن مناسبتر هستش؟

آیا در انتخابات مجلس شرکت خواهید کرد؟ چرا؟

و 

ویژگی یک نماینده خوب از نظر شما چیست؟

با تشکر

شنبه 6 اسفند 1390  6:59 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام.

شما فعالیتتون را طبق قوانین محتوایی راسخون داشته باشید. بنده هر روز چندین بار مطالب را بررسی می کنم. طبق مسئولیتم، هر وقت لازم دیدم مطلبی را ویژه، عادی، حذف  یا اصلاح خواهم کرد. نیازی به یادآوری شما نیست.

موفق باشید.

یک شنبه 7 اسفند 1390  9:32 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

با سلام.

ببخشین من فکر می کردم تالار گفتگو آزاد شامل مذهب و دین هم می شود.چون زیر تالار آن نوشته شده (در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید) ...

احساس کردم جای مطالب دینی خالیست, وگرنه برا من که مشکلی که نداشت این پست هارو در تالارهای مذهبی میذاشتم. در ضمن چند تا از پست هایی که گذاشتم رو پست ویژه کردین !!!اگه بی ربط بوده به تالار شما و مفید نیستن ویژه اش نکنید.

به هر حال با تشکر ....

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

پنج شنبه 3 فروردین 1391  10:28 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول hamed_yurdum

با سلام.

ببخشین من فکر می کردم تالار گفتگو آزاد شامل مذهب و دین هم می شود.چون زیر تالار آن نوشته شده (در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید) ...

احساس کردم جای مطالب دینی خالیست, وگرنه برا من که مشکلی که نداشت این پست هارو در تالارهای مذهبی میذاشتم. در ضمن چند تا از پست هایی که گذاشتم رو پست ویژه کردین !!!اگه بی ربط بوده به تالار شما و مفید نیستن ویژه اش نکنید.

به هر حال با تشکر ....

با سلام و تبریک سال نو به شما

یک چند روزی مدیر تالار گفتگوی آزاد و همچنین اقتصاد(nikbakht88) به دلیل اینکه فرصت کافی برای مرور تالارهای خود ندارد، بنده در خدمت  هستم.(موقتا)

بنده با احترام  مدیر تالار و نظر ایشان(nikhbakht88) و شما ،نظر شخصی خودم رو عنوان می کنم

تالار گفتگوی آزاد شامل تمامی عناوین می شود من جمله دین و مذهب، منوط به اینکه طبقه فرمایش شما در مورد آن صحبت شود.

کاربران سوالات خود را در این تالار عنوان می کنند در صورت صلاح دید مدیر، این موضوع ویژه شده و  کاربران دیگر در مورد موضوع مطرح شده نظر خود را عنوان می کنند.

از نظر من تالار گفتگوی آزاد یعنی این.

در طول این مدت کوتاه، نیز این تالار را با موارد بالا اداره خواهم کرد.

به جهت احترام به مدیر تالار و نظرات ایشان مباحث ویژه شده در جای خود باقی خواهد ماند. تا بعد از بازگشت مجدد ایشان در مورد مباحث تصمیم گیری کنند.

در طول این مدت نیز صرفا به رعایت طبقه بندی مطالب،تکراری نبودن مطالب و قوانین کلی نظارت خواهم کرد   و یا احیانا اگر مطلبی مناسب برای ویژه شدن باشد ، ویژه خواهد شد.

از شما هم خواهش دارم برای هر چه بهتر انجام دادن  این امر با نظرات و پیشنهادات خودتون منو کمک کنید.

با تشکر و احترام

پنج شنبه 3 فروردین 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

من چه طوری متوجه شوم که این کامنت قبل گذاشته شده یا هنوز چنین مطلبی درج نشده است.

دوشنبه 7 فروردین 1391  8:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها