0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام.

ای کاش در لینک ****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** در قسمت جداول تاپیک هایی که امتیازات آنها مشخص شده و تعلق گرفته،به خود تاپیک مذکرو لینکی وجود داشت.مثلاً جدول شماره 1 که مربوط به تاپیک" پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال تاپیک های نجومی و متعدد"میباشد،بعد از گذشت روزها  که این تاپیک ها  از ویژه خارج و عادی شده است،در تلانبار تاپیک ها گم میشود و دیگر امکان مراجعه مجدد به آنها و پسدا کردنشان خیلی سخت میشود.

حال آنکه اگر در همان جدول که نام تاپیک را نوشته اید آن را همراه لینک قرار میدادید دیگر همه چیز در دستری بود.

سلام و تشکر

جناب بی وفا این کار یک ایراد دارد و آن، مشارکت مجدد کاربران است که تصور می کنند با مشارکت از امتیاز بهرمند می شوند. لذا لینک آنرا غیر فعال می کنم. و تنها تاپیک های فعال و تاریخ دار را در تاپیک ویژه ویژه قرا می دهم. انشاالله با فعال شدن سیستم جستجوی راسخون، امکان یافتن سریع آن به راحتی فراهم خواهد شد و این ایراد رفع خواهد شد.
موفق باشید.

سلام

ببخشید نمیدونم شما متوجه منظور من نشدید یا من از این نوشته ها چیزی را نگرفتم!

مگر مشارکت مجدد کاربران و تصور اینکه با مشارکت امتیاز میگیرند اشکالی دارد!؟ اتفاقاً به نظرم مشوق و محرک خوبی بود!

بعدش من ربط سیستم جستجو به موضوع مطرح کرده خود را نفهمیدم!

اگر امکان داره یکم شفاف سازی بفرمایید.تشکر

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 19 شهریور 1391  11:30 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

سلام

مگر مشارکت مجدد کاربران و تصور اینکه با مشارکت امتیاز میگیرند اشکالی دارد!؟ اتفاقاً به نظرم مشوق و محرک خوبی بود!

سلام  مجدد.

بعد از امتیازبندی و ارائه جدول امتیازات، امکان بررسی مجدد وجود ندارد. در واقع مهلت مشخصی برای تاپیک های ویژه ویژه در نظر گرفته می شود و طی این مدت (تا زمانی که امتیاز بندی نشدند) امکان مشارکت امتیازی وجود دارد و بعد از آن مشارکت هیچ ایرادی ندارد اما امتیاز تشویقی (50 امتیاز) ندارد. ممکن است کاربرانی به صرف امتیاز در آن تاپیک مشارکت کنند، و بعد ادعا شود که چون ویژه ویژه بوده باید 50 امتیاز آنها اضافه شود!! برای پیشگیری از بروز چنین ایراداتی، بعد از تمام شدن زمان، این گونه تاپیک ها را به حالت عادی برمی گردانیم یا حداقل از لیست تاپیک هایویژه ویژه خارجشون می سازیم.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

موفق باشید.

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:37 PM
تشکرات از این پست
bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام معذرت از هردو مدیر

ببخشید جناب نیکبخت اگر میشود تاپیک هایی که قرار است بررسی بشه و امتیاز داده شود را مشخص کنید تا همزمان بنده و سرکارnargese_montazer سراغ یک تاپیک نرویم.

مثلاً من میخواستم"در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را شروع کنم.حال هر چه شما بفرمایید.

ضمن سلام و تشکر

جناب bivafa شما از همین مسیر بفرمائید کدام تاپیک را امتیاز بندی خواهید کرد. انشاالله مدیر محترم سرکار nargese_montazer  قبل از شمارش امتیازات یا امتیاز دهی، سری به این تالار می زنند تا موازی کاری صورت نگیرد.

از کمک هر دو بزرگوار بی نهایت سپاسگزارم.

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:43 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام

سلام  مجدد.

بعد از امتیازبندی و ارائه جدول امتیازات، امکان بررسی مجدد وجود ندارد. در واقع مهلت مشخصی برای تاپیک های ویژه ویژه در نظر گرفته می شود و طی این مدت (تا زمانی که امتیاز بندی نشدند) امکان مشارکت امتیازی وجود دارد و بعد از آن مشارکت هیچ ایرادی ندارد اما امتیاز تشویقی (50 امتیاز) ندارد. ممکن است کاربرانی به صرف امتیاز در آن تاپیک مشارکت کنند، و بعد ادعا شود که چون ویژه ویژه بوده باید 50 امتیاز آنها اضافه شود!! برای پیشگیری از بروز چنین ایراداتی، بعد از تمام شدن زمان، این گونه تاپیک ها را به حالت عادی برمی گردانیم یا حداقل از لیست تاپیک هایویژه ویژه خارجشون می سازیم.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

موفق باشید.

سلام

آهان تازه متوجه منظورتون شدم.

اما خب برای اینکار به نظرم یه راه حل مناسبی است و آن اینکه در همان تاپیک که جدول امتیازات است با رنگ مشخص و خاص و فونت درشت تذکری در این خصوص بدهید و اتمام حجت کنید که اگر کسی بعد از دادن امتیازات پست گذاشت دیگه امتیاز ویژه به آن تعلق نمیگیرد.  بعد از این اتمام حجت به راحتی میتوانید لینک تاپیک های امتیاز داده شده را قرار دهید تا کاربرانی که بعداً مراجعه میکنند بفهمند که این امتیازات مربوط به چه تاپیکی بوده و چه مواردی در آن نوشته شده.

یک شنبه 19 شهریور 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام معذرت از هردو مدیر

ببخشید جناب نیکبخت اگر میشود تاپیک هایی که قرار است بررسی بشه و امتیاز داده شود را مشخص کنید تا همزمان بنده و سرکارnargese_montazer سراغ یک تاپیک نرویم.

مثلاً من میخواستم"در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را شروع کنم.حال هر چه شما بفرمایید.

ضمن سلام و تشکر

جناب bivafa شما از همین مسیر بفرمائید کدام تاپیک را امتیاز بندی خواهید کرد. انشاالله مدیر محترم سرکار nargese_montazer  قبل از شمارش امتیازات یا امتیاز دهی، سری به این تالار می زنند تا موازی کاری صورت نگیرد.

از کمک هر دو بزرگوار بی نهایت سپاسگزارم.

سلام مجدد.

ببخشید یه چیزی رو میخواستم بگم(برای تاکید بیشتر) 

در اینجا فرمودید تک و توک پست هایی که خیلی بلندبالا و خاص هستند را میشود 100 امتیاز داد. جهت اطلاع سرکار محترم nargese_montazer گفتم که قرار است باهم به شما(جناب نیکبخت)کمک کنیم. 

بنده فعلاً تاپیک"در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟" را انتخاب میکنم. کلاً یکی یکی بعد از انجام هر تاپیک و اعلام امتیازات آن،بعدی را انتخاب میکنیم.

موافقید دیگه؟ 

یک شنبه 19 شهریور 1391  5:11 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

آهان تازه متوجه منظورتون شدم.

اما خب برای اینکار به نظرم یه راه حل مناسبی است و آن اینکه در همان تاپیک که جدول امتیازات است با رنگ مشخص و خاص و فونت درشت تذکری در این خصوص بدهید و اتمام حجت کنید که اگر کسی بعد از دادن امتیازات پست گذاشت دیگه امتیاز ویژه به آن تعلق نمیگیرد.  بعد از این اتمام حجت به راحتی میتوانید لینک تاپیک های امتیاز داده شده را قرار دهید تا کاربرانی که بعداً مراجعه میکنند بفهمند که این امتیازات مربوط به چه تاپیکی بوده و چه مواردی در آن نوشته شده.

سلام و تشکر

این فرمایش شما انجام شد. هر چند قبلا اشاره ایی به این مورد شده بود اما این موضوع را برجسته تر کردم تا انشاالله ایرادی گرفته نشود. چند مورد از جداول لینک به موضوع داده شده اند اما چند موردی هم خیر. انشاالله با فراهم شدن امکان جستجو این لینک دهی را کامل خواهم کرد. جناب مدیر nargese_montazer  در جریان نکات لازم هستند. انشاالله با مراجعه به این تالار متوجه نظرات شما خواهند شد و دوبار کاری صورت نخواهد گرفت.

از همکاری هر دو بزرگوار بسیار سپاسگزارم.

موفق باشید.

یک شنبه 19 شهریور 1391  11:18 PM
تشکرات از این پست
bivafa
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

چرا یه قسمت در گفتگوی آزاد به نام نظر سنجی اضافه نمی کنین همینو کم داره؟

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 20 شهریور 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول hojat20

چرا یه قسمت در گفتگوی آزاد به نام نظر سنجی اضافه نمی کنین همینو کم داره؟

سلام و تشکر از جنابعالی

بنظرم اکثر تاپیکها برای ارائه نظر و مشارکت در مباحث طراحی شده اند که خود نوعی نظر سنجی محسوب می شوند. سایر نظر سنجی ها را مسئولین محترم روابط عمومی ارائه می دهند. اگر مطلب خاص یا شیوه خاصی مد نظر دارید توضیح دهید، انشاالله اجرایی شود.

موفق باشید.

دوشنبه 20 شهریور 1391  1:18 PM
تشکرات از این پست
farshon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام.خسته نباشید جناب نیکبخت.

بنده امتیازات تاپیک "در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را بررسی کردم. شاید کمی سخت گیرانه امتیاز داده باشم.اگر شما یا کاربر عزیزی اعتراض در این خصوص داشت با دلایل مطرح فرمایید تا اصلاح کنم. در ضمن با توجه به پست های متعددی که بعضاً یک یا دو پیشنهاد را مطرح کرده بودند(در حد نهایتاً 2-3خط و یا گاهی بیشتر اما جهت توضیح و تفسیر همان یک پیشنهاد)به همگی 25 امتیاز را دادم.به مواردی که پیشنهاد محسوب نمیشد امتیاز ندادم. و برای برخی موارد فی مابین و بصورت مصلحتی امتیاز دادم.

کاربر مشارکت کننده امتیازات تاپیک "در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟چه پیشنهادی دارید "
architect0811 250
mehdi0014 225
qodrat 125
prompet 115
sahel_007 100
salmanjavan 100
samsam 75
mahmoodsafari 50
ayeneh 50
seyedsaeed 50
bivafa 50
mohsenchapi 25
gholamy1391 20
saidxry 25
mostafa199455 25
omega 20
nasersulduz 20
siasport22 20
zahra3000 20

جناب مدیر در صورت تایید نهایی جدول فوق آنرا با خودتون یا من در تاپیک مربوطه قرار دهیم.

سپاسگزار 

سه شنبه 21 شهریور 1391  2:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام.خسته نباشید جناب نیکبخت.

بنده امتیازات تاپیک "در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را بررسی کردم. شاید کمی سخت گیرانه امتیاز داده باشم.اگر شما یا کاربر عزیزی اعتراض در این خصوص داشت با دلایل مطرح فرمایید تا اصلاح کنم. در ضمن با توجه به پست های متعددی که بعضاً یک یا دو پیشنهاد را مطرح کرده بودند(در حد نهایتاً 2-3خط و یا گاهی بیشتر اما جهت توضیح و تفسیر همان یک پیشنهاد)به همگی 25 امتیاز را دادم.به مواردی که پیشنهاد محسوب نمیشد امتیاز ندادم. و برای برخی موارد فی مابین و بصورت مصلحتی امتیاز دادم.

کاربر مشارکت کننده امتیازات تاپیک "در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟چه پیشنهادی دارید "
architect0811 250
mehdi0014 225
qodrat 125
prompet 115
sahel_007 100
salmanjavan 100
samsam 75
mahmoodsafari 50
ayeneh 50
seyedsaeed 50
bivafa 50
mohsenchapi 25
gholamy1391 20
saidxry 25
mostafa199455 25
omega 20
nasersulduz 20
siasport22 20
zahra3000 20

جناب مدیر در صورت تایید نهایی جدول فوق آنرا با خودتون یا من در تاپیک مربوطه قرار دهیم.

سپاسگزار 

سلام و تشکر از هر دو مدیر گرامی.

وقتی مسئولیت امتیاز دهی با شماست، مطمئنا اعتمادی و اطمینانی بوده که نیاز به چک کردن نداشته باشد. در ضمن بعد از ارسال امتیازات و بخصوص الان که مسئول محترم انجمن ها و وبلاگ ها زحمت امتیاز دهی را کشیده اند، جای تغییر وجود ندارد. انشاالله در سایر تاپیک های ویژه کاربران راسخونی این دقت را داشته باشند که نظرات سطحی و بی ارزش ارائه ندهند و از این امتیاز بطور کامل بهرمند گردند.

برای هر دو بزرگوار آرزوی موفقیت دارم.

سه شنبه 21 شهریور 1391  1:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من اعتراضی ندارم امامی خواستم بعرض برسونم که یه تاریخی مشخص نمائیدواسه تایپیکها چون من همین امروز به پستتون نظردادم (در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟)تاحق دیگران ضایع نشه البته درحدپیشنهاده وامتیازی هم ندادیداشکالی نداره

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 21 شهریور 1391  1:19 PM
تشکرات از این پست
bivafa nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

من اعتراضی ندارم امامی خواستم بعرض برسونم که یه تاریخی مشخص نمائیدواسه تایپیکها چون من همین امروز به پستتون نظردادم (در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟)تاحق دیگران ضایع نشه البته درحدپیشنهاده وامتیازی هم ندادیداشکالی نداره

سلام مدیر گرامی

ما هم اعتراضی نداریم و راضی هستیم.

در این آدرس:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/613011/1042917/

اشاره شده است که:

با ارسال جدول امتیازات، مشارکت در آن تاپیک مانعی ندارد اما امتیاز ویژه نخواهد داشت .

موفق باشید.

سه شنبه 21 شهریور 1391  1:25 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

نظر سنجی ای در اینجا ، در مرود یکی از چالش برانگیز ترین قوانین تعیین برندگان مسابقهی پیش بینی فوتبال لیگ برتر قرار داده شده است . خواهشمندم شما و سایر مسئولین و همه ی کاربران گرامی هم در آن شرکت کرده و هم در صورت صلاح دید ، آن را تبلیغ کنید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 21 شهریور 1391  10:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

سلام

نیکبخت عزیز اگر بتوانید به هر یک از تاپیک های ویژه وقت معینی برای نظر دهی کاربران تعیین کنید خیلی عالی می شود.

هم من می توانم بعد از پایان وقت تعیین شده امتیازات را محاسبه کنم  و هم کاربران می توانند در وقت معین شده نظر داده و از امتیاز برخوردار شوند.

مثلا الان نمی دانم کدام تاپیک را امتیاز دهی کنم sad

ممنون

چهارشنبه 22 شهریور 1391  9:42 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

نظر سنجی ای در اینجا ، در مرود یکی از چالش برانگیز ترین قوانین تعیین برندگان مسابقهی پیش بینی فوتبال لیگ برتر قرار داده شده است . خواهشمندم شما و سایر مسئولین و همه ی کاربران گرامی هم در آن شرکت کرده و هم در صورت صلاح دید ، آن را تبلیغ کنید .

سپاس

سلام و وقت بخیر

جناب مدیر از اینکه به تالار خودتون قدم گذاشتید، تشکر می کنم. چشم بنده هم مشارکت خواهم کرد. و این موضوع را در قسمت ویژه تالار گفتگو در معرض دید کاربران قرار خواهم داد. باز هم به این تالار سر بزنید

موفق وسربلند باشید.

چهارشنبه 22 شهریور 1391  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها