نقل قول nargese_montazer
سلام
نیکبخت عزیز یک پیشنهاد دیگر نیز داشتم
به علت وقت آزاد زیاد من و نیز تالار تحت مدیریت من زمان کمی را می خواهد تا مدیریت کنم بنابرین وقتم اضافی میاد
پیشنهاد دارم اگر موافق باشید به عنوان معاون در خدمت گذاری به راسخون در تالار گفتگوی ازاد مشغول شوم
البته به عقیده من برای چند تالار داشتن نفر دومی نیز لازم هست به علت حجم بالای کار مثلا لیگ برتر
اگر موافق بودید، اگر خودتان وقت کردید که هیچ نکردی من شروع به امتیاز دهی تاپیکهای باقی مانده بکنم
اگر موافق بودید در امضای خود نیز قید کنید 
ممنون
سلام و تشکر
بجای تشکر از شما باید از خداوند تشکر کنم. قبلا بخاطر کمبود وقت، درخواست استعفا دادم اما موافقت نشد. فعلا سخت مشغولم و متاسفانه وظیفه شناسیم اجازه بی تفاوت بودن نمی دهد. بدتر اینکه با نبودم، دوستان این تالار را رها می کنند. کلی از کارهام روی زمین مونده و زمانم کمه. بماند که برخی از دوستان، رفیق نیمه راه شدند و تنهامون گذاشتند.
زمانی که برگشتنم را مشروط به برگشتن مسئول محترم روابط عمومی کردم، خود ایشان برای بنده پیغام فرستادن که اگر برای ایشان و راسخون ارزش قائلم تا جایی که در توانم است تلاش کنم و تالار و انجمن ها را تنها نگذارم. فقط به خاطر ایشون نیست که اینجا مانده ام. به احترام همه راسخونی ها، به احترام اهدافش، و به احترام ایشان مانده ام.
معاون نه ولی همکار یا مدیر بنده موافقم. هر چند از نظر بنده مدیر یعنی خادم و مسئول. پس با اجازتون اسم شما را در امضام قرار می دهم. توضیحات یا نکات امتیاز دهی را در تاپیک "***بعضی ها***" به جناب بی وفا گفته ام. لطفا شما هم به همان قسمت مراجعه فرمائید. البته اجباری نیست و نظر و سنجش خودتون برای بنده قابل احترام است.
احتمالا از دو سه روز بعد تا انتهای شهریور امکان مراجعه نداشته باشم. جای جدید تا جابجایی کامل و درخواست اینترنت و اتصال آن، کمی زمانبر می شود، پس بی زحمت این تالار را مثل تالار خودتون بدونید و هر کاری از دستتون بر می آید انجام دهید.
انشاالله همیشه و همه جا موفق و سربلند باشید.
سلام معذرت از هردو مدیر
ببخشید جناب نیکبخت اگر میشود تاپیک هایی که قرار است بررسی بشه و امتیاز داده شود را مشخص کنید تا همزمان بنده و سرکارnargese_montazer سراغ یک تاپیک نرویم.
مثلاً من میخواستم"در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی دارید؟"را شروع کنم.حال هر چه شما بفرمایید.