پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
سلام و تشکر
مواردی غیر فعال شدند.
باز اگر موردی به نظرتون می رسد اشاره فرمائید تا غیر فعال کنم.
موفق باشید
سلام
من اعتراض دارم چرا مال منو حذف کردید حداقل امروز حذف میکردید
اشکالی نداره
راستی منم دعا کردید
پیشنهاد میکنم که باتوجه به عادی شدن بازار مرغ بخش مرغ را از بخش ویژه خارج کنید حالا که دیگه اوضاع به سامان هست بهتره کاسه داغتر از آش نباشیم
خداییش این دفعه رو شوخی کردم باور کنید
سلام و تشکر.
چشم.
اتفاقا تالار خیلی شلوغ شده است و باید خانه تکانی اساسی شود.
موفق باشید.
یه مشکلی واسم پیش اومده واسم رفع ابهام میکنید
3 تا نام کاربری پشت سر هم به تاپیک 3 تایی جواب میدن خوب آدم فکرای بد میکنه
حدس می زنم از دوستان prompet است و توسط ایشان دعوت شده اند که البته منتظر نظر جناب prompet هم هستیم.
بله کاملا درسته این دوستان همه از بچه های مسجد و محلمون هستند که از بس منو دیدن که تو سایت راسخونم علاقه مند شدندو به جمع کاربران اضافه شدند
09303495228
saidxry
gholamy1391 bolt0140
mirzaei10
فکر کنم همین مقدار از دوستانم برای رفع ابهام کافی هست
ما همه از یک فضا برای رفتن به اینترنت استفاده می کنیم کافی نتی که مسجد مان دارد
برای شفاف سازی افکار عمومی
معرفی سایت تا جایی که بنده اطلاع دارم امتیاز دارد. بخصوص که دوستان از همان بدو ورود، فعالیت خوبی داشته اند.
البته نواقصی وجود دارد که طبیعی است و انشاالله به مرور با قواعد و قوانین کاملا آشنا می شوند و در سطح برترین های سایت، خواهند شد.
بنده به تمامی دوستان خیر مقدم عرض می کنم و امیدوارم با همکاری یکدیگر محیط سالم و مفیدی را ایجاد کنیم.
پیشنهاد می کنم موارد این چنینی راحذف کنید بنا به دلایلی که خودتان میدانید
نقل قول PROMPET
سلام مجدد و تشکر
متوجه نکته اصلی که همان کپی کاری است شدم. تا جایی که شد، لینک ها را حذف کردم. با تشکر از تذکر بجای شما.
راستی اگر امکان دارد از دوستانتان بخواهید جو شلوغی را در تالار گفتگو ایجا نکنند.
ایجاد چندین تاپیک به صورت روزانه که نیاز به مشارکت و گفتگو داشته باشد، چندان جالب نیست و اگر به مرور صورت بگیرد مناسب تر است.
ارسال اخبار در تالاری غیر از گفتگو، بهتر است. مگر موارد واقعا مفید ومتناسب.