0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول architect0811

سلام

در اینجا جمله بسازید لطفا ؟؟؟

ویرایش کردم ولی ولی به جای ویرایش شدن چند بار ارسال شده لطفا 2 تای اول رو حذف کنید.

سلام

اصلاح شد. فکر می کنم مشکل جدید سایته که وقتی ویرایش می کنی، مجددا ارسال می کند.

می بخشید اشتباها یکی از پست های شما را در 

http://rasekhoon.net/forum/thread/616114/page1/

حذف کردم. گفتم شاید این هم دو بار ارسال شده.

موفق باشید.

پنج شنبه 12 مرداد 1391  1:17 PM
تشکرات از این پست
architect0811
gholamy1391
gholamy1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 294

لطفا به کسانی که این مطالب با حال و این همه کاربررو به خودشون جلب می کنند جایزه هم بدید

جمعه 13 مرداد 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول gholamy1391

لطفا به کسانی که این مطالب با حال و این همه کاربررو به خودشون جلب می کنند جایزه هم بدید

سلام و خیر مقدم

کاربر گرامی اگر به این آدرس سری بزنید، متوجه می شوید که برای کاربران مشارکت کننده در مباحث خوب و مفید و بروز، امتیاز خاصی داده می شود و از طرفی در انتهای هر ماه حداقل به سه نفر از برترین های تالار توسط مسئولین محترم روابط عمومی، جوایزی در نظر گرفته می شود.

امیدوارم شما هم با مشارکت سازنده و مفید در لیست برترین های این تالار قرار بگیرید.

موفق باشید

جمعه 13 مرداد 1391  6:36 PM
تشکرات از این پست
prompet
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام جناب نیکبخت گرامی

اتفاقی از جناب مهدی پرسیدم دیگه تالار ما نمیاین گفتن که میخواستن بیان در تالار اقتصاد پست بزارن ولی دیدن که شما تاپیکاشون رو که ویژه بودن عادی کردید و فکر کردن که به این خاطر که با بچه هاشون دعواتون شده و البته نه با ایشون

حالا قهر کردن و به من گفتن که حتما شما دوست ندارید که ایشون اونورا بیان منم گفتم سوء تفاهم شده

حالا هر کاری دوست دارید کنید به خدا من بی تقصیرم فقط خواستم جویای نیومدنشون بشم البته ایشون حرفاشون رو دراینجا ویرایش کردن که من الان لو دادم

شما هم اگه دوست دارید به ایشون چیزی بگید , بگید یا اینکه نگید

این پستم  از اینجا حذف کنید

ممنون از لطفتون

شنبه 14 مرداد 1391  5:23 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام جناب نیکبخت گرامی

اتفاقی از جناب مهدی پرسیدم دیگه تالار ما نمیاین گفتن که میخواستن بیان در تالار اقتصاد پست بزارن ولی دیدن که شما تاپیکاشون رو که ویژه بودن عادی کردید و فکر کردن که به این خاطر که با بچه هاشون دعواتون شده و البته نه با ایشون

حالا قهر کردن و به من گفتن که حتما شما دوست ندارید که ایشون اونورا بیان منم گفتم سوء تفاهم شده

حالا هر کاری دوست دارید کنید به خدا من بی تقصیرم فقط خواستم جویای نیومدنشون بشم البته ایشون حرفاشون رو دراینجا ویرایش کردن که من الان لو دادم

شما هم اگه دوست دارید به ایشون چیزی بگید , بگید یا اینکه نگید

این پستم  از اینجا حذف کنید

ممنون از لطفتون

سلام و تشکر.

دلیلی بر حذف این مطلب یا ویرایش آن نمی بینم.

امیدوارم ناراحت نشوید.

کار شما فارغ از نتیجه آن، جای تقدیر دارد.

موفق باشید.

شنبه 14 مرداد 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

خیلی مهربون هستیدا خدا به عزیزاتون ببخشتتون

واسه تاپیکم عنوان نذاشتم و همونو دوباره ارسال کردم بدون عنوان رو حذف کنید .

شرمنده دارم از خجالت آب میشم اونقدر که گفتم یا اینو حذف کنید یا اونو

سلامت باشید

شنبه 14 مرداد 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام جناب نیکبخت گرامی

خوب هستید؟ ما ارادت داریماااا

اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادمwink

موردی که میخواستم هم تقدیر و تشکر کنم و هر درخواست ادامه با قدرت کارتون رو داشته باشم همین امتیازات به پست های مفید است! کار بسیار ارزشمندی است و میدانم زمان بر و دادن امتیازات عادلانه کار دشواری است. 

در اولین پستی که در تاپیک امتیازات گذاشتید دیدم که پست را غیرفعال کردید تا فقط مدیر ارشد انجمن ها ببیند و امتیازات را بدهد، میخواستم بگم که پست را فعال کنید تا بقیه هم ببینند تا تشویق بشوند که دیدم امشب خودتون زحمت این کار را هم کشیدید و پست امتیازات به نمایش در آمده!

به شخصه وقتی دیدم اسمم در لیست هست و برای پستهام ارزش ویژه قائل شدید خوشنود شدم و انگیزه خوبی شد تا بیام و بیشتر در خدمتتون باشم.

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:48 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014 nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

به به جناب بی وفا
مدیر مارو گول نزن ایشون به هیچ وجه راه ارتباطی برقرار نمیکنن حتی به خاطر کنجکاوی
میگم حالا خوبه ازشون شماره نخواستید وگرنه .......................crying

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:53 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام جناب نیکبخت گرامی

خوب هستید؟ ما ارادت داریماااا

اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادمwink

موردی که میخواستم هم تقدیر و تشکر کنم و هر درخواست ادامه با قدرت کارتون رو داشته باشم همین امتیازات به پست های مفید است! کار بسیار ارزشمندی است و میدانم زمان بر و دادن امتیازات عادلانه کار دشواری است. 

در اولین پستی که در تاپیک امتیازات گذاشتید دیدم که پست را غیرفعال کردید تا فقط مدیر ارشد انجمن ها ببیند و امتیازات را بدهد، میخواستم بگم که پست را فعال کنید تا بقیه هم ببینند تا تشویق بشوند که دیدم امشب خودتون زحمت این کار را هم کشیدید و پست امتیازات به نمایش در آمده!

به شخصه وقتی دیدم اسمم در لیست هست و برای پستهام ارزش ویژه قائل شدید خوشنود شدم و انگیزه خوبی شد تا بیام و بیشتر در خدمتتون باشم.

موفق باشید

سلام و تشکر.

جناب بی وفای اصل!!

(اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادمwink)

شما که شبها توی راسخون هستید و کنجکاوهامون خوابیدن، پس می تونید در همین  تالار انتقادات دلیل را بنویسید و بلافاصله آنرا ویرایش کنید. در صورت همچنان منتظرم.

به این نتیجه رسیدم که امتیازات را علنی کنم. اما امیدوارم این تهمت زده نشود که حق و نا حق کردی!! چون واقعا با ملاکهای خاصی امتیازات ارائه شده. 
در مورد امتیازات شما هم تلاش خود شما بوده!! این طرح فرصت مناسبی برای امثال شما است که امیدوارم از دست ندهید.
آنچه باعث خوشحالی بنده می شود، کشف استعداد های راسخونی های عزیزمان است، که انشاالله محقق گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

دوشنبه 16 مرداد 1391  12:35 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

جناب بی وفای اصل!!

(اون پستتون هم که کنجکاو شده بودید نمیشد توی تاپیک جواب داد! اگر میخواستم باید خصوصی جوابتون رو میدادمwink)

شما که شبها توی راسخون هستید و کنجکاوهامون خوابیدن، پس می تونید در همین  تالار انتقادات دلیل را بنویسید و بلافاصله آنرا ویرایش کنید. در صورت همچنان منتظرم.

به این نتیجه رسیدم که امتیازات را علنی کنم. اما امیدوارم این تهمت زده نشود که حق و نا حق کردی!! چون واقعا با ملاکهای خاصی امتیازات ارائه شده. 
در مورد امتیازات شما هم تلاش خود شما بوده!! این طرح فرصت مناسبی برای امثال شما است که امیدوارم از دست ندهید.
آنچه باعث خوشحالی بنده می شود، کشف استعداد های راسخونی های عزیزمان است، که انشاالله محقق گردد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

سلام

بی وفای اصل دیگه چه صیغه ای هست؟!!laugh

آره این کار را هم میشه کرد اما اگه مثل بعضی جاهای سایت گیر کرد و ویرایش نشدضایع میشم میرهindecision خواستیم به قول آرچیتکت گولت بزنیم که ایشون دست نقشه مارو بر ملا کرد:)))))

در ضمن من اگه موضوع رو بگم دلم میخواد جوابش رو هم از شما بشنوم! پس شما هم زحمت بکشید و بیایید با یه پست ویرایش در یکی از تالارها تحت مدیریتم این کار رو کنید!wink

نه جناب کسی بر شما تهمت نمیزنه! شما مدیر هستی و هر تصمیمی که گرفتی قابل احترامه و کسی نمیتونه حرفی بزنه! منتها چون بر اساس معیارهای کیفی(و نه کمی) امتیاز میدید کارتون دشواره و باید نهایت دقت را داشته باشید.

راستی این امتیازات ظاهرا! هنوز به من اضافه نشده! قراره اضافه بشه؟

ممنون  طاعات شما هم قبول باشه.یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 16 مرداد 1391  2:44 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa 

سلام

بی وفای اصل دیگه چه صیغه ای هست؟!!laugh

آره این کار را هم میشه کرد اما اگه مثل بعضی جاهای سایت گیر کرد و ویرایش نشدضایع میشم میرهindecision خواستیم به قول آرچیتکت گولت بزنیم که ایشون دست نقشه مارو بر ملا کرد:)))))

در ضمن من اگه موضوع رو بگم دلم میخواد جوابش رو هم از شما بشنوم! پس شما هم زحمت بکشید و بیایید با یه پست ویرایش در یکی از تالارها تحت مدیریتم این کار رو کنید!wink

نه جناب کسی بر شما تهمت نمیزنه! شما مدیر هستی و هر تصمیمی که گرفتی قابل احترامه و کسی نمیتونه حرفی بزنه! منتها چون بر اساس معیارهای کیفی(و نه کمی) امتیاز میدید کارتون دشواره و باید نهایت دقت را داشته باشید.

راستی این امتیازات ظاهرا! هنوز به من اضافه نشده! قراره اضافه بشه؟

ممنون  طاعات شما هم قبول باشه.یا علی

سلام  مجدد.

بی وفای اصل به برخی از کاربران گفته می شود که به مرور زمان بی وفا می شوند و بر بی وفائیشان پایبند و پایدارند!!!

در مورد امتیازات لطفا کمی تامل فرمائید، انشالله وقت مسئولین محترم آزاد شود حتما رسیدگی خواهند کرد.

موفق باشید.

دوشنبه 16 مرداد 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باتشکرازمدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

طرح یه درخواست:این امتیازاتی که درقسمت (روش جدید کسب امتیاز) قیدنموده ایدآیابامدیرمحترم ارشدانجمنها هماهنگی شده؟

ومدیر محترم ارشداین موضوع روقبول دارند؟ وامتیازات اضافه خواهدشد به حساب کاربری؟

طرح خوبیه باعث ایجادانگیزه بیشتربرای کاربران جهت شرکت درمباحث تالارگفتگوی آزادمی شود.باتشکرمجدد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 17 مرداد 1391  9:00 AM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باتشکرازمدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

طرح یه درخواست:این امتیازاتی که درقسمت (روش جدید کسب امتیاز) قیدنموده ایدآیابامدیرمحترم ارشدانجمنها هماهنگی شده؟

ومدیر محترم ارشداین موضوع روقبول دارند؟ وامتیازات اضافه خواهدشد به حساب کاربری؟

طرح خوبیه باعث ایجادانگیزه بیشتربرای کاربران جهت شرکت درمباحث تالارگفتگوی آزادمی شود.باتشکرمجدد

سلام و تشکر از مدیر گرامی جناب farshon 

شما این آدرس که مربوط به تاپیک ویژه ویژه است را کامل مطالعه بفرمائید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/613011/page1/

پایین تاپیک هم امضای مسئولین محترم روابط عمومی را مشاهده بفرمائید. 

احتمالا قانع کننده باشد. در صورتی که تاخیر در اضافه کردن امتیازات صورت بگیرد، به خاطر مشغله کاری است نه بی توجهی. 

این طرح با مشورت اجرا شده است و خوشبختانه علاوه بر استقبال مسئولین، مورد پسند کاربران راسخونی هم قرار گرفته است.

انشاالله به بهترین نحو اجرا شود .

موفق باشید

سه شنبه 17 مرداد 1391  12:32 PM
تشکرات از این پست
farshon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت مدیر محترم تالار

خواستم در خواستی از شما داشته باشم.

اگر صلاح می دونید و مشکلی نداره، در تاپیک ملاک برتری،  مواردی غیر مرتبط حذف یا غیر فعال بشه. طوری که پیشنهادات مرتبط با بحث باقی بمونه،  و اینجوری هم کاربران و هم مسئولان فقط روی پبشنهادات تمرکز کنند . نظر بدن. و فضا، صفحه و اعصاب صرف مطالب غیر مرتبط نشه.

با احترام

سه شنبه 17 مرداد 1391  8:17 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت مدیر محترم تالار

خواستم در خواستی از شما داشته باشم.

اگر صلاح می دونید و مشکلی نداره، در تاپیک ملاک برتری،  مواردی غیر مرتبط حذف یا غیر فعال بشه. طوری که پیشنهادات مرتبط با بحث باقی بمونه،  و اینجوری هم کاربران و هم مسئولان فقط روی پبشنهادات تمرکز کنند . نظر بدن. و فضا، صفحه و اعصاب صرف مطالب غیر مرتبط نشه.

با احترام

سلام و تشکر

مواردی غیر فعال شدند.

باز اگر موردی به نظرتون می رسد اشاره فرمائید تا غیر فعال کنم.

موفق باشید

سه شنبه 17 مرداد 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
qodrat architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها