0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول bivafa

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر. عبادات شما هم مقبول درگاه احدیت

خوشبختانه روال کاری تالار گفتگو به سمت ارائه مباحث و مشارکت در آنها هدایت شده است که این را مدیون کاربرانی چون شما است.

در مورد مشکلات، امیدوارم هر چه بوده و هست رفع شود و زودتر به جمع کاربران راسخونی برگردید.

شیرینی!!! مسئولین گرانقدر راسخونی بعد از اجرای طرح تاپیک ویژه ویژه یک تشکر هم نزدند که باعث دلخوشی شود. هر چند دلیلشون، مشغله کاری دو چندان در این ایام (با تغییر نسخه جدید راسخون) است و اصلا قانع کننده نیست!!

التماس دعا

سلام مجددو خواهش ما کاری نکردیم، هر چه بوده زحمات خود جنابعالی بوده و ما فقط سعی کردیم مشارکتی داشته باشیم تا تنور به قول خودتان گرم بمونه!

راستی در مورد مسئولین راسخون انقدر سخت نگیرید! اونها که معمولاً پایه اند! نباید به صرف نزدن تشکر بگیم که مثلاً بی تفاوت هستند!

تازه شما هم پست قبلی منو برا دلخوش کنی تشکر نزدیدcryinglaugh

محتاجیم به دعا

سلام و عرض ادب

اولین جمله ایی که در پاسخ شما نوشتم را مجددا بخونید!! تشکر هم دارد. با این نسخه جدید که گاهی ده بار تشکر را می زنی و مجددا صفحه را باز می کنی تا شاید افاده کند، چه انتظاراتی از مردم دارید!!!

در مورد موضوع بعدی که فرمودید، ترجیحا سکوت می کنم.

موفق باشید.

شنبه 7 مرداد 1391  12:20 PM
تشکرات از این پست
bivafa
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نقل قول nikbakht88

نقل قول ayeneh

سلام علیکم با آرزویقبولی طاعات

پست قبلی من را باعنوان زکات علمت را بده فرمودید تکراری است

ولی اگر در عنوان مطلب من دقت کنید این توضیح در مورد رشته تحصیلی فقط نبود بلکه رشته کار وشغل طرف منظورم بیشتر بود

یعنی میخواستم کسانی که وارد رشته یا شغلی شده اند معایب ومحاسن رشته را بگویند و این خود یک مشاوره تحصیلی و یا شغلی می شود

باورکنید بسیار برای کسانی که هنوز انتخاب کار یا رشته تحصیلی نکرده اند مفید خواهد بود وان شاء الله ذخیره آخرت است .چراکه با این راهنمایی که مثلا کاربر انجام داده ممکن است کسی از ادامه تحصیل ویا رشته اش منصرف شود وتغییر رشته دهد ویا به این رشته متمایل گردد

مثال اگر من در کاری موفقم ودرآمد و......همه جوانبش را بگویم دیگران را راغب میکنم ویا برعکس

بگذارید من در مورد رشته علوم تغذیه مثلا بگویم که در کشور ما بیشتر جنبه درمانی آن شکل گرفته و کارشناسان تغذیه بیشتر در مطب ویا بیمارستان ودرمانگاهها کار میکنند

ولی کسی تحقیقات در این رشته را میخواست که متاسفانه در ایران زیاد بهایی ندارد یعنی میخواست تحقیقات در زمینه علوم مواد غذایی انجام دهد که در ایران کمتر بها داده شده وبرای همه کار نیست چون امکانات قوی نداریم

سلام و تشکر
کاربر گرامی، توجیه ایجاد چنین تاپیکی قانع کننده است. اما الان امکان بازکردن قفل آن نیست.
بعد از راه اندازی کامل سایت آنرا فعال میکنم. لطفا در صورت فراموشی در همین تایک مجددا اعلام فرمائید. بعد از بازگشایی تاپیک ، کمی در توضیحات و هدف از ایجاد آن تجدید نظر کنید تا از حالت تکراری بودن خارج شود.

التماس دعا.

با سلام و ارزوی قبولی طاعات

برای یادآوری عرض کردم .موفق باشید. التماس دعا

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 8 مرداد 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh
سلام و تشکر از پیگری شما.
کاربر گرامی، ای کاش قبل از ارسال این پست سری به تاپیک ایجاد شده توسط جنابعالی می زدید. همان زمان به محض رفع مشکل مدیریتی تالار، قفل برداشته شد و از شما خواسته شد تغییراتی در متن تاپیک ایجاد کنید تا اولا متمایز از تاپیک موجود در این زمینه شود و ثانیا موضوع مد نظر شما شمولیت بیشتری داشته باشد.
به هر حال، تاپیک شما را در قسمت ویژه قرار دادم و امیدوارم با پیگیری نظراتی که به آن اضافه می شود، محیط مناسبی را جهت مشارکت  و گفتگو ایجاد فرمائید.
موفق باشید.

یک شنبه 8 مرداد 1391  12:30 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام جناب نیکبخت

ما همچنان ارادت داریم!!

مشکل ویرایش من مربوط به این تالار نیست. کلاً قادر به ویرایش نیستم. موردی را هم که مثال زده ام صرفاً به خاطر مثال بود. چون کلمه ای را می خواستم ویرایش کنم و نمی شد و واقعا اعصابم را خرد کرده بود به عنوان مثال گفتم. وگرنه ما که همیشه اینجا مزاحمتان می شویم!

در طی این یک هفته من فق یک بار توانسته ام ویرایش کنم که آن هم واقعا تعجب کردم که انجام شد. جالب این که آن هم در همین تالار بوده است. نمی دانم چه طور شد که من توانستم عنوان تایپیک "مرغ" را اصلاح کنم. فقط همین یک مورد ویرایش را وفق شدم

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 8 مرداد 1391  1:31 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan
سلام و عرض ارادت. در مورد ویرایش، با چنین مشکلی مواجه نشدم. و اگر موردی بوده، بدون دردسر رفع شده. 
در هر صورت تا ایرادات نسخه جدید مرتفع گردد، ایرادات ویرایشی را از مدیر همان تالار بخواهید تا رفع کنند.

بنده هم در خدمت هستم.

من الله توفیق
یک شنبه 8 مرداد 1391  3:17 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول salmanjavan
سلام و عرض ارادت. در مورد ویرایش، با چنین مشکلی مواجه نشدم. و اگر موردی بوده، بدون دردسر رفع شده. 
در هر صورت تا ایرادات نسخه جدید مرتفع گردد، ایرادات ویرایشی را از مدیر همان تالار بخواهید تا رفع کنند.

بنده هم در خدمت هستم.

من الله توفیق

سلام

خوشبختانه امروز در روابط عمومی دیدم که دوستان بالاخره موضوع را درست و حسابی فهمیده اند و در صدد رفع و رجوع اساسی آن هستند

ان شااله!

دوشنبه 9 مرداد 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

خوشبختانه امروز در روابط عمومی دیدم که دوستان بالاخره موضوع را درست و حسابی فهمیده اند و در صدد رفع و رجوع اساسی آن هستند

ان شااله!

سلام و وقت بخیر

امروز حال و هوای سایت بهتر شده. یکسری ایرادات هم رفع شده. این که چیزی نیست، مسئولین محترم به تالار ما قدم رنجه فرمودند و قول پیگیری موارد ارائه شده توسط کاربران را داده اند.

موفق باشید.

دوشنبه 9 مرداد 1391  11:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سلام و خسته نباشید

در تایپیک در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی پستی گذاشتم که دوبار  آمده است . خواهشمندم اولی را حذف بفرمایید

ممنون

سه شنبه 10 مرداد 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

در تایپیک در نسخه جدید سایت جای چه مواردی خالی است؟ چه پیشنهادی پستی گذاشتم که دوبار  آمده است . خواهشمندم اولی را حذف بفرمایید

ممنون

سلام و تشکر از وقتی که گذاشتید و این دسته بندی را ارائه فرمودید.

اشتباها دومی را حذف کردم، اگر ایرادی دارد، بفرمائید تا ویرایش کنم و مطلب پست اول را که اتفاقا ذخیره کردم را در پست بجا مانده، کپی پیس کنم؟

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

سه شنبه 10 مرداد 1391  6:41 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

با عرض شرمندگی در این تاپیک  پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال پست های نجومی و متعدد**   نظرم دوبار ارسال شد که اولی رو حذف کنید.

ممنون

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

با عرض شرمندگی در این تاپیک  پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال پست های نجومی و متعدد**   نظرم دوبار ارسال شد که اولی رو حذف کنید.

ممنون

سلام و تشکر

زیر سوال بردن تالاری با وجود انجمن های تخصصی در آن زمینه، کار مشکلی نیست اما ادب مانع از آن است. لطفا این نکته (رعایت اصول اخلاقی) را در نظر بگیرید و منطقی برخورد کنید.

موفق باشید.

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
architect0811
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام

در اولی از ابزار  bulleted  list  راسخون استفاده کرده بودم که متاسفانه در نمایش پست نشان داده نمی شد. برای همین پست کسل کننده به نظر می رسد

چون امکان ویرایش وجود نداشت بین هر موضوع و انتقادی یک خط فاصله ایجاد کردم تا خواندن مطلب راحت تر باشد

حالا هم اگر برایتان زحمتی نیست چند تا اینتر به جای من بزنید!!

ان شااله دکمه ویرایش درست بشه ، دیگه مزاحم شما نشویم!!

ممنون

سلام مجدد.

بالت ها یا شماره ها در هنگام ویرایش نمایش داده می شود اما بعد از ارسال، قابل مشاهده نیست. تغییراتی در پست جامع شما داده شد، اگر از آن رضایت ندارید، مجددا ویرایش خواهم کرد.

موفق باشید.

سه شنبه 10 مرداد 1391  7:25 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

نقل قول nikbakht88

سلام

در اولی از ابزار  bulleted  list  راسخون استفاده کرده بودم که متاسفانه در نمایش پست نشان داده نمی شد. برای همین پست کسل کننده به نظر می رسد

چون امکان ویرایش وجود نداشت بین هر موضوع و انتقادی یک خط فاصله ایجاد کردم تا خواندن مطلب راحت تر باشد

حالا هم اگر برایتان زحمتی نیست چند تا اینتر به جای من بزنید!!

ان شااله دکمه ویرایش درست بشه ، دیگه مزاحم شما نشویم!!

ممنون

سلام مجدد.

بالت ها یا شماره ها در هنگام ویرایش نمایش داده می شود اما بعد از ارسال، قابل مشاهده نیست. تغییراتی در پست جامع شما داده شد، اگر از آن رضایت ندارید، مجددا ویرایش خواهم کرد.

موفق باشید.

سلام

نه ! خوبه ! نیازی به تغییر نیست

فقط یادم رفته از راسخون بخواهم این دکمه "تشکر" را هم درست کنند که هر بار به بالای صفحه منتقل نشویم!

ممنون از لطفتان

چهارشنبه 11 مرداد 1391  6:07 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

نه ! خوبه ! نیازی به تغییر نیست

فقط یادم رفته از راسخون بخواهم این دکمه "تشکر" را هم درست کنند که هر بار به بالای صفحه منتقل نشویم!

ممنون از لطفتان

سلام

دکمه تشکر درست شده من که وقتی تشکر میزنم کلی خوشحال میشم خیلی میچسبه

چهارشنبه 11 مرداد 1391  7:56 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

در اینجا جمله بسازید لطفا ؟؟؟

ویرایش کردم ولی ولی به جای ویرایش شدن چند بار ارسال شده لطفا 2 تای اول رو حذف کنید.

پنج شنبه 12 مرداد 1391  12:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها