استفاده از مواد غذايي ديرهضم در ماه رمضان مناسب است
باشگاه خبرنگاران جوان: متخصصان تغذيه در آستانه فرا رسيدن ماه مبارک رمضان به روزه داران توصيه مي کنند مواد غذايي را مصرف کنند که به کندي هضم مي شود. بزرگمهر، متخصص علوم تغذيه ضمن بيان اين مطلب گفت: «برنامه غذايي روزه داران در ماه رمضان نبايد نسبت به قبل خيلي تغيير کند و در صورت امکان بايد ساده باشد.» وي با بيان اينکه برنامه غذايي در ماه مبارک رمضان بايد طوري تنظيم شود که روي وزن طبيعي تأثير زيادي نداشته باشد افزود: «با توجه به ساعات طولاني تر گرسنگي در اين ماه بايد مواد غذايي را مصرف کنيم که به کندي و ديرهضم مي شود.»
منبع: هفته نامه سلامت - ش 234.
یک شنبه 1 آذر 1388 11:10 AM
تشکرات از این پست