برخي چربي ها اشتها را افزايش مي دهند
به گفته محققان آمريکايي، برخي چربي ها مي توانند بر مغز اثر گذاشته و مانع از صدور فرمان چاقي شوند.از جمله اين نوع چربي ها مي توان به اسيدهاي پالميتيک که در کره و پنير موجودند اشاره کرد. به عبارت ساده تر، غذاهاي چرب، اسيدهاي چرب را به مغز مي رسانند و به طور غير مستقيم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولين و لپتين، دو هورمون مسوول کنترل وزن مي شوند و به اين ترتيب ديگر مغز براي متوقف کردن غذاخوردن فرماني صادر نمي کند و فرد دچار چاقي مي شود. براي اثبات اين موضوع پژوهشگران به طورمستقيم به مغز گروهي از موش هاي آزمايشگاهي و به معده گروهي ديگر، اسيدهاي چرب تزريق کردندو متوجه شدن در هر دوگروه ميزان اشتها يکسان است. جالب است بدانيد اسيدهاي پالميتيک سبب افزايش اشتها و اسيدهاي اولئيک که در روغن زيتون وجود دارند سبب کاهش اشتها مي شوند.
یک شنبه 1 آذر 1388 10:45 AM
تشکرات از این پست