0

آگوئرو: آينده ام در دستان خودم است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرخيو آگوئرو در صحبتهايي اعلام کرد که خودش در مورد آينده اش تصميم مي گيرد.

سرخیو آگوئرو، ستاره باشگاه اتلتیکومادرید اعلام کرد که آینده اش در دستان خودش است و با صحبتهای دیگران تحریک نمی شود.

این ستاره 22 ساله آرژانتینی یکی از باارزش ترین جوانان دنیای فوتبال است و در بازار نقل و انتقالات زمستانی، پیشنهادات هنفگتی را از رئال مادرید و چلسی دریافت کردو سران تاتنهام هم به دنبال جذب او بودند.

با این وجود آگوئرو در صحبتهایی از تعهدش به اتلتیکومادرید گفته و اعلام کرد که ازحضورش در بیسنته کالدرون راضی است

آگوئرو به ای اس پی ان ساکرنت گفت:« من هر زمانی که بخواهم، اتلتیکو را ترک خواهم کرد.من در مورد آینده ام تصمیم می گیرم، نه سران باشگاه و نه مدیربرنامه هایم!.اگر من می خواستم باشگاه را ترک کنم، قراردادم را با این تیم تمدید نمی کردم تا آزاد باشم تا در طول 11 ماه آینده رختکن تیم را ترک کنم.»

آگوئرو ادامه داد:« من ازتمدید قراردادم بسیار خوشحالم و اکنون می توانیم رو به جلو حرکت کنیم.من به اتلتیکو پایبندم ،چون  همیشه آنها با من برخورد خیلی خوبی داشته اند. من الان تمام تمرکزم را برروی انجام صحیح امور قرار داده ام و نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا به امتیازاتی که لازم داریم برسیم. هدف ما برای حضور در جمع 4تیم برتر دنیا، خیلی دور از دسترس است ولی هنوز ممکن است، چون هنوز بازیهای زیادی باقی است.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 13 بهمن 1389  4:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها