0

ویژوال استودیو 10 برای ویندوز آزور برنامه می‌نویسد

 
nori200
nori200
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1294
محل سکونت : خراسان رضوی

ویژوال استودیو 10 برای ویندوز آزور برنامه می‌نویسد

 شرکت مایکروسافت در کنفرانس برنامه‌نویسان حرفه‌ای امسال تمرکز خود را بر روی پردازش ابری و چگونگی برنامه‌نویسی برای این سیستم معطوف کرده‌است.

به گزارش پی‌سی‌ مگزین، باب ماگلیا، مدیر سرور مایکروسافت در این مراسم نسخه شماره ده نرم‌افزار برنامه نویسی Visual Studio را معرفی کرد.

در این نسخه قابلیت جدیدی ایجاد شده‌است که به برنامه نویسان اجازه نوشتن و انتشار کد در سیستم ویندوز آزور را می‌دهد.

در این کنفرانس همچنین اعلام شد که ویندوز آزور ( Azure )، که سیستم عامل آینده مایکروسافت با رویکرد میزبانی خدمات پردازش ابری است، تا ماه ژانویه 2010 از مرحله آزمایش خارج و تا فوریه برای فروش عرضه می‌شود.

داکس باکس و کریس اندرسون از طراحان اصلی ویندوز آزور در این مراسم تکامل این سیستم را نشان دادند. آن‌ها نشان دادند که نسخه نهایی آزور چارچوب‌هایی غبر از . Net را پشتیبانی خوهد کرد و همچنین می‌توان کدهای C ++ را به طور مستقیم در محیط آزور منتشر کرد.

این دو همچنین چگونگی دسترسی به کدهای SQL Azure از طریق دستورات سرور مایکروسافت SQL از محیط کنسول Admin را برای شرکت کنندگان به نمایش گذاشتند.

تحلیل‌گران معتقدند که انتشار ویندوز آزور مایکروسافت را در صدر شرکت‌های پیشرو در زمینه پردازش ابری قرار خواهد داد.

در حال حاضر Amazon.com با ابزار ذخیره آنلاین و شرکت گوگل با ابزاری نظیر صفحه گسترده‌های آنلاین و نرم‌افزارهای تحت وب وارد بازار پردازش ابری شده‌اند.

گفتنی‌است که مایکروسافت در راستای ارائه خدمات پردازش ابری، نسخه آفیس آنلاین را راه‌اندازی کرده‌ که از طریق وب‌سایت این سرویس قابل دسترسی است.

 

راسخون امید به زندگی

شنبه 30 آبان 1388  8:31 AM
تشکرات از این پست
cooper
cooper
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 689
محل سکونت : سمنان

پاسخ به:ویژوال استودیو 10 برای ویندوز آزور برنامه می‌نویسد

جالب بود
Learn from yesterday, live for today,hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning.
Albert Einstei

 

شنبه 30 آبان 1388  3:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها