0

كلانتري محل براي برگزاري كلاس‌ قرآن از من و همسرم تعهد ‌گرفت

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/11/12 - 10:48
شماره:8911120327
نسخه چاپي ارسال به دوستان
خاطرات انقلاب به روايت ايثارگران/

خبرگزاري فارس: همسر شهيد ميري گفت: براي برگزاري كلاس‌هاي قرآن، كلانتري محل از من و همسرم تعهد و امضا مي‌گرفت كه تفسير و مسائل شرعي را بيان نكنيم و قرآن را صرفا به زبان عربي بخوانيم.

اعتمادي در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» با بيان خاطراتي از انقلاب اسلامي اظهار داشت: حدود 15 سال پيش از پيروزي انقلاب اسلامي در منزلمان كلاس‌هاي قرآن برگزار مي‌شد؛ و از طريق اين كلاس‌ها به نوبه خود در راه احياي انقلاب و مبارزات حضرت امام (ره) حركت‌هايي انجام مي‌دادم.
وي افزود: به دليل آشنايي با مسائل ديني با حضرت امام نيز آشنا شدم و با كمك و حمايت همسرم، اين مسير را ادامه دادم؛ البته خداوند لطف مي‌كرد و بنده در بيان مسائل ديني ابتدا احكام و نظرات فقهي حضرت امام را مطرح مي‌كردم و بعد نظرات ديگر فقها را.

*افرادي از ساواك در پوشش‌ خانم‌هاي مذهبي در جلسات قرآن ما حاضر مي‌شدند

همسر شهيد ميري خاطر نشان كرد: حتي بسياري از مواقع افرادي از ساواك در پوشش‌ خانم‌هاي مذهبي در جلسات درس بنده حاضر مي‌شدند و حركات و حرف‌هاي ما را زير نظر داشتند؛ به اين بهانه كه بتوانند افراد ضد رژيم و مبارز را شناسايي كنند.
اعتمادي افزود: براي برگزاري هر كلاس قرآن، كلانتري محل از من و همسرم تعهد و امضا مي‌گرفت كه تفسير و مسائل شرعي را بيان نكنيم و قرآن را به زبان عربي بخوانيم.
اين مادر شهيد در ادامه يادآور شد: سال 64 همسرم توسط منافقين مورد ضرب و شتم قرار گرفت؛ وقتي براي بررسي اين موضوع به زندان اوين رفتيم، متوجه شديم ساواك چه پرونده قطوري براي ما درست كرده است.
وي ادامه داد: البته كلاس‌هاي درس مرا هيچگاه تعطيل نكردند چون احتمال مي‌دادند كه از طريق اين كلاس‌ها بتوانند به مبارزان ديگري دست پيدا كنند؛‌ به طوري كه يك روز يكي از جوانان محله ما را بهبهانه‌ اينكه تروريست است، در منزلش به شهادت رساندند كه نشان مي‌داد بر اثر پرس‌‌و‌جوها او را شناسايي كرده بودند.

*امام؛ تجلي "فاستقم كما امرت " قرآن بود

همسر شهيد ميري خاطر نشان كرد:‌ روزي كه خبر رسيد امام به ايران تشريف مي‌آورند، همه مردم خوشحال بودند و تلاش مي‌كردند بهترين استقبال را از ايشان داشته‌ باشند؛ و روز 12 بهمن وقتي امام به كشور تشريف آورند، نمود "فاستقم كما امرت " قرآن را به خوبي در وجود ايشان يافتيم.
اين مادر شهيد دفاع مقدس گفت: وقتي از امام سوال كردند كه چه احساسي داريد، فرمودند «هيچ» و اين بزگ‌ترين درس براي ما بود؛ يعني همه چيز به دست خداست و در همه مراحل مشاهده كرديم فردي كه ايمان به خداوند سبحان دارد و فقط براي خدا كار مي‌كند، شامل آيه شريفه «تعز من تشاء» خواهد بود.
وي افزود: گرچه با گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي هنوز نتوانسته‌ايم مباني آن را به طور كامل پياده كنيم، اما خداوند اين انقلاب را به گونه‌اي رقم زده است كه حتي دشمنان وسيله‌اي براي گسترش و معرفي آن شدند.
اين همسر شهيد دفاع مقدس اظهار داشت: امروز ايران سمبل مقاومت و حريت در دنياست و آن هم به دليل بهر‌‌ه‌مندي اين انقلاب از دين و فقاهت است؛ لذا اگر كوچكترين اهمالي در حفظ اين كشور و نظام اسلامي نشان دهيم، در پيشگاه تاريخ پاسخگو نخواهيم بود.

*خانواده شهدا با حضور خود در عرصه‌هاي نظام بالاترين جلوه حمايت‌ از اسلام را به نمايش بگذارند

اعتمادي اظهار داشت: شايد افرادي باشند كه بخواهند به اسلام و اين نظام ضربه بزنند و فلسفه لباسي را كه به تن كرده‌اند نمي‌دانند ولي خدايي را كه ما را آفريده‌ و به پيامبر (ص) وعده داده است كه يارانش در ميان قوم سلمان فارسي هستند، اين نظام را ياري خواهد كرد.
وي عنوان كرد: در شرايطي كه همچنان فضاي كشور به دليل فتنه پس از انتخابات سال گذشته غبارآلود است، وظيفه همه مردم به ويژه خانواده شهدا و ايثارگران اين است كه با بصيرت و آگاهي همچون 9 دي در عرصه‌هاي مختلف نظام با حضور خودشان بالاترين جلوه حمايت‌شان را از اسلام به نمايش بگذارند.

سه شنبه 12 بهمن 1389  7:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها