0

عكس شاه را از كتاب‌هاي درسي‌مان پاره كرديم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/11/12 - 00:07
شماره:8911111420
نسخه چاپي ارسال به دوستان
خاطرات انقلاب به روايت ايثارگران/

خبرگزاري فارس: ابراهيم يزدي گفت: يك روز به اتفاق هم‌كلاس‌ها و ديگر دانش‌آموزان مدرسه در خيابان راهپيمايي كرديم و در همان حين تصوير شاه كه در صفحه اول كتاب‌هاي درسي‌مان بود را پاره و لگدمال كرديم.

ابراهيم يزدي، معاون اداري مالي بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: خاطرات دوران مبارزات انقلاب اسلامي، همچون بهار شيرين و لذت‌بخش است؛ زيرا در آن زمان همه مردم با تمامي توان و خلوص و به قصد قربت در راه پيروزي انقلاب اسلامي مبارزه و تلاش مي‌كردند.وي افزود: در آن زمان من نوجوان بودم و با ديدن تلاش بزرگ‌ترها و به تبعيت از آنها و البته آگاهي‌‌هاي برخي معلمان، بعد از خروج از مدرسه به صورت دسته‌جمعي شعار "مرگ بر شاه " و "درود بر خميني " سر مي‌داديم.اين جانباز دفاع مقدس يادآور شد: در يكي از روزها به اتفاق هم‌كلاس‌ها و ديگر دانش‌آموزان مدرسه در خيابان راهپيمايي كرديم و در همان حين تصوير شاه كه در صفحه اول كتاب‌هاي درسي‌مان بود را پاره و لگدمال كرديم و با شجاعت شعار مي‌داديم.يزدي گفت: توزيع نوارهاي سخنراني و اعلاميه‌هاي حضرت امام يكي از فعاليت‌هاي اصلي ما بود؛ بزرگ‌ترهايمان اعلاميه‌ها را به هر طريقي به دست ما مي‌رساندند و من و چند جوان ديگر آنها را ميان خودمان تقسيم مي‌كرديم و شب‌ها اعلاميه‌ها را به داخل منازل مردم مي‌انداختيم.وي بيان داشت: يك روز به اتفاق چند دانش‌‌آموز ديگر ديوارهاي محل را پر از شعار "درود بر خميني " و "مرگ بر شاه " كرديم كه فرداي آن روز صداي شعار در شهر و محله‌مان طنين‌انداز شد.اين جانباز دفاع مقدس اظهار داشت: هر شب كه به مناسبتي مراسمي در مسجد برگزار مي‌شد و شب‌هاي شنبه كه جلسه قرائت قرآن داشتيم در پايان جلسات به صورت دسته‌جمعي در كوچه‌ها شعار مرگ بر شاه و درود بر خميني سر مي‌داديم كه در آن شرايط سني برايمان بسيار پرهيجان و جذاب بود.انتهاي پيام/

سه شنبه 12 بهمن 1389  6:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها