0

خدمات‌رساني به 3500 نخبه ايثارگر نيازمند حمايت‌هاي مالي بيشتر است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

خدمات‌رساني به 3500 نخبه ايثارگر نيازمند حمايت‌هاي مالي بيشتر است

89/11/11 - 16:08
شماره:8911111244
نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر بنياد شهيد در گفت‌وگو با فارس:
خدمات‌رساني به 3500 نخبه ايثارگر نيازمند حمايت‌هاي مالي بيشتر است

خبرگزاري فارس: اسلام كريمي با بيان اينكه بيش از 3500 نخبه ايثارگر در كشور فعاليت مي‌كنند، گفت: فعاليت پژوهشي و فرهنگي‌ ايثارگران تحت پوشش مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر بنياد شهيد قرار مي‌گيرد و پژوهشگران ايثارگر نقش موثري در ارتقاي سطح علمي كشور دارند.

اسلام كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر از سال 1375 با هدف حمايت دانش‌آموزان كنكوري و المپيادي ايثارگر فعاليت خود را آغاز كرد و در سال 76 توانست در 4 المپياد جهاني به مدال‌هاي رنگارنگي دست پيدا كنند.
وي با اشاره به گزينش دانش‌آموزان در اين مركز افزود: گزينش دانش‌آموزان ابتدا در سطح استاني صورت مي‌گيرد و سپس به مراكز تحت پوشش مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر معرفي مي‌شوند.
كريمي در ادامه با بيان اينكه مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر حمايت‌هاي خود را تا عالي‌ترين سطوح تحصيلات دانشگاهي نيز ادامه مي‌دهد، افزود: اين مركز در سال 85 با كمك معاونت فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران دفتري را به نام «دفتر نخبگان» شاهد و ايثارگر تشكيل داد.

*32 استان كشور داراي «دفاتر نخبگان» شاهد و ايثارگر هستند

كريمي با بيان اينكه 32 استان كشور داراي دفاتر نخبگان شاهد و ايثارگر هستند، تصريح كرد: رتبه‌هاي برتر آزمون سراسري دوره كارشناسي و كارشناسي ارشددر آزمون سازمان سنجش آموزش كشور بدون احتساب سهميه مي‌توانند از حمايت‌هاي مالي ما بهرمند شوند.

كريمي با اشاره به اينكه نفرات اول تا سوم المپيادهاي علمي معتبر داخلي و خارجي در سطح كشوري و جهاني در صورت تأييد وزارتخانه‌هاي آموزش و پرورش تحت حمايت اين مركز هستندخاطرنشان كرد:مخترعين، مكتشفين وهمچنين صاحبان طرح‌هاي تحقيقاتي كه ارزش علمي دستاوردهاي آنان مورد تاييد مراجع ذيصلاح بوده باشد مي‌توانند از حمايت‌هاي مالي ما بهرمند شوند
وي يادآور شد: نفرات اول تا سوم مسابقات معتبر قرآني در سطح ملي و بين‌المللي كه به تأييد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي رسيده باشند از حمايت‌هاي ما در عرصه پژوهشي و علمي برخوردار خواهند شد و همچنين مؤلفين، مترجمين و شعرا كه آثار آنان در توسعه مرزهاي دانش‌ و فناوري يا تربيتي و اخلاقي همراه باشد و ارائه دهندگان مقالات علمي در كنفرانس‌ها، كنگره‌هاي ملي و بين‌المللي و انتشارات جهاني JCR, ISC, ISI از امتياز عضويت در اين مركز برخوردار خواهند شد.

كريمي خاطرنشان كرد: اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشي و فناوري با مدرك دكترا و اساتيد نمونه و ممتاز كشوري براساس ضوابط وزارتخانه‌هاي مربوطه رسيده باشد شامل حمايت‌هاي ما شده و همچنين مدرسين و محققين برجسته حوزه‌هاي علميه سطح 2 حوزه شامل اين امتياز مي‌شوند.

وي تصريح كرد: نفرات اول دانش‌آموختگان رشته‌هاي دانشگاهي (كارشناسي و بالاتر) داخل كشور و حوزه‌هاي علميه (سطح يك و بالاتر) و پايان‌نامه‌هاي برتر دانشجويي در سطح كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري و همچنين آفرينندگان آثار بديع ادبي و هنري به تاييد مراجع ذيصلاح؛ و دانشجويان و فارغ‌التحصيلان دكتراي غيرپزشكي phd ، تخصص، بورد تخصصي و فوق فوق تخصص پزشكي از دانشگاه‌هاي داخلي و يا معتبر خارجي به تاييد و طلاب سطح 4 خارج فقه و اصول و اتمام دوره تحصيلي معادل phd از عضويت در اين مركز پژوهشي برخوردار مي‌شوند.

*پژوهشگران نخبه ايثارگر در جهت ارتقاي سطح علمي كشور سهيم هستند

وي افزود: شوراي نخبگان در هر استان به رياست رئيس سازمان بنياد شهيد و نخبگان ايثارگر آن استان تشكيل مي‌شود و پس از تدوين برنامه‌هاي دفتر نخبگان و تاييد شورايي كار گروهي آنها انجام مي‌گيرد.رئيس مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر با تقسيم‌بندي اعضاي اين مركز گفت: گروه‌هاي ايثارگران، نخبگان و جانبازان با توجه به رتبه‌هاي علمي از خدمات علمي مركز بهره‌مي‌برند.

كريمي تهيه منابع مالي اين مركز را براساس سرفصل‌هاي تعيين شده بنياد شهيد برشمرد و يادآور شد: ميزان سرانه اين موسسه براساس سرفصل‌هاي بنياد شهيد است و سعي بر آن شده است افرادي كه نيازمند حمايت مالي در اجراي تحقق طرح‌هاي خود هستند را پشتيباني كنيم تا فشارهاي وارده بر خود شخص و خانواده‌اش كاهش يابد.

*حمايت مالي نخبگان بر اساس 4 گروه پويا، خلاق، افتخاري و پيشتازان تحصيلي تعيين شده است

كريمي در ادامه افزود: مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر بنياد شهيد و امور ايثارگران اعضاي خود را با توجه به نوع حمايت مالي كه پرداخت مي‌شود بر چهار گروه «پويا، خلاق، افتخاري و پيشتازان تحصيلي» تعيين كرده است كه از دانش‌آموزان اول راهنمايي تا سطوح بالاتر در مدارس شاهد شناسايي مي‌شوند و با دستورالعمل المپيادها مورد حمايت قرار مي‌گيرند و چنانچه عضوي نتواند در طول چهار سال موفقيتي را از لحاظ علمي به دست آورد به صورت خودكار از عضويت دراين موسسه حذف مي‌شود.

*«گروه پويا» مورد حمايت مالي 100درصدي مركز دانش پژوهان قرار مي‌گيرد

كريمي در پايان خاطرنشان كرد: گروه «پويا»تحت حمايت مالي 100درصدي قرار مي‌گيرند كه اين‌نسبت درگروه «خلاق» به 70 درصد مي‌رسد و در ساير گروه‌ها به مراتب با حمايت‌هاي 50 درصدي كمتر از حمايت‌هاي مالي اين مركز استفاده مي‌كنند.
وي با بيان اينكه بيش از 3500 نخبه ايثارگر در كشور فعاليت مي‌كنند، گفت: خدمات‌رساني شايسته از نخبگان شاهد و ايثارگر نيازمند حمايت‌هاي مالي بيشتري است؛ البته با اعتبارات كنوني نيز بسياري از طرح‌هاي مركز دانش‌پژوهان به اجرا در آمده است اما قطعاً تأمين اعتبارات به موقع و كافي ما را در راستاي دست‌يابي به اهدافمان ياري خواهد كرد.

به گزارش توانا، اسلام كريمي رئيس مركز دانش‌پژوهان شاهد و ايثارگر بنياد شهيد و امور ايثارگران از سال 1380 به عنوان كارشناس در اين پژوهشگاه مشغول به كاربوده و با داشتن مدرك كارشناسي در رشته مديريت بازرگاني و ارائه مقالات متعدد به جامعه نخبگان شاهد و ايثارگر در حال خدمت است.

 
 
سه شنبه 12 بهمن 1389  6:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها