0

طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

انواع ترشی و شور

 ترشی از آن دسته چاشنی های اشتها آور ست که امروزه تقریبا کمتر سفره ای را فاقد انواع ترشی می یابیم فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده آنها در خارج از فصل برداشت شان بوجود آمد البته امروزه افراد، نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند
 


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:10 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

ترشی و شور چیست ؟
 
چه چیزی ترشی و شور را پدید می‌آورد؟  به طور کلی باید گفت ترشی و شور غذاهایی هستند که برای جلوگیری از فسادشان در محلول هایی قرار می گیرند در واقع این روش یکی از هنرهای جهانی آشپزی است. در همه جای کره ی زمین این نوع غذاها یافت می شوند.

ترشی و شور چیست ؟

 

ترشی در ملل مختلف :  

در نیویورک، خیارشور اعلی
در هند، چاتنی
در کره، کیم چی
ترشی میسو
در ژاپن، تخم مرغ شور
در چین، ترشی شاه ماهی
در اسکاندیناوی، کنسرو گوساله نمک سود
در ایرلند، سالسا

 

این نوع غذاها، شامل دو دسته هستند. دسته ی اول موادی هستند که در سرکه نگه داری می‌شوند؛ سرکه اسیدی است که باکتری های اندکی در آن زنده می‌مانند. این نوع را ترشی می‌گویند. ترشی خیار نیویورک از این دسته است.

  در دسته ی دوم مواد در محلول نمک نگه داری می‌شوند که باعث ایجاد تخمیر در آن ها می‌شود. تخمیر یعنی رشد باکتری های "مفید" که مانع فساد مواد می شوند. فساد مواد معمولاً ناشی از نوع خاصی باکتری می باشد. مثال معمول این دسته، خیارشور خود ما و کیم چی کره ای ها می باشد.

 ترشی و شور درست کردن فقط یک تکنیک جهانی نیست؛ بلکه تکنیک باستانی هم می باشد. هزاران سال است که ما و اجدادمان در جستجوی روش هایی برای نگه داری غذاها هستیم تا در زمستان های طولانی، قحطی‌ها و سایر مواقع نیاز از آن ها استفاده کنیم. در این کار غریزه ی حیات نیز به ما کمک کرده است. به طور مثال در تاریخ آمده است که کارگران دیوار چین، نوعی کلم تخمیر شده را به عنوان غذا میل می‌کردند!

 البته ترشی و شور درست کردن فقط به عنوان راهی برای نگه داری غذا نیست، این کار مزه و بافت مواد غذایی را به نحو خوشمزه و جالبی تغییر می‌دهد. فرهنگ های سراسر دنیا از انواع ترشی و شور لذت می‌برند و هر کدام بسته به مواد غذایی در دسترس و سلیقه و ذائقه شان یک نوع شور یا ترشی سنتی دارند. مثلاً اهل جنوب شرقی آسیا مزه ی پر ادویه و ترش را دوست دارند و مردم اروپای شرقی طعم های اسیدی را می‌پسندند.اگر به موضوع علاقه مند شده اید، با ما همراه شوید.
          

تخمیر و غذا

به نظر شما نقطه ی مشترک خیار شور، نان، ماست، ماءالشعیر و پنیر در چیست؟


همه ی این غذاها توسط فرایند تخمیرتهیه می‌شوند. هنگامی که شما غذایی را تخمیر می‌کنید، رشد میکرو ارگانیسم های مفید را در آن سرعت می‌بخشید، در حالی که از رشد میکروارگانیسم هایی که باعث فساد می شوند، جلوگیری می‌کنید. انجام موفقیت آمیز این عمل به مواد اولیه ی خاص، شرایط به دقت کنترل شده ی دمایی و PH بستگی دارد. در واقع این میکروارگانیسم های مفید بخش های حساس به فساد غذا را می‌بلعند و مواد شیمیایی ای به عنوان محصول جانبی تولید می‌کنند که این مواد، مزه و بافت غذا را تغییر می دهند. به مثال های زیر توجه کنید:

 شور 

سبزیجاتی که در محلول نمکی غوطه ورند، محل رشد باکتری هایی هستند که قند موجود در مواد را می بلعند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند.
 

نان 

مخمرهایی که به خمیر اضافه می‌شوند، قند موجود در نشاسته ی آرد گندم را هضم می‌کنند و دی اکسید کربن تولید می کنند که باعث ورآمدن خمیر می‌شود. این موضوع را قبلاً در آشپزخانه توضیح داده ایم.
 

پنیر 

باکتری های شیر، قند خاص شیر یعنی لاکتوز را می‌خورند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند. اسید لاکتیک با آنزیم موجود در مایه ی پنیر باعث غلیظ شدن شیر می‌شود. سپس آب پنیر گرفته می شود تا کاملاً غلیظ شود. در این ماده ی فشرده، میکروب هایی هستند که پنیر را تولید می‌کنند
منبع :تبیان


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:23 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی فوری

مواد لازم:
- بادمجان قلمي 8 عدد
- گوجه فرنگي 3 عدد متوسط
- فلفل سبز دلمه اي 2 عدد متوسط
- هويج 2 عدد متوسط
- سير 1 بوته
- ترخان خشك 2 قاشق غذاخوري
- شويد خشك 1 قاشق غذاخوري
- سركه سيب به مقدار لازم
- گلپر يا سياه دانه در صورت تمايل
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

torshi-fori_400_01

طرز تهیه:
1- پوست بادمجانها را بگيريد و آنها را حلقه حلقه كرده، در قابلمه لعابي ريخته روي آن سركه سيب بريزيد به حدي كه روي بادمجانها را بگيرد. سپس آن را روي حرارت قرار دهيد تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن كه بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له كنيد.
2- گوجه فرنگي ها را شسته، كاملاً خشك كنيد و آنها را ريز خرد نماييد.
3- فلفل هاي دلمه اي را بشوييد و با دقت آنها را خشك كنيد و به صورت نگيني يا خلال خرد نماييد.
4- پوست سيرها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
5- پوست هويجها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
6- هويج، گوجه فرنگي، فلفل سبز دلمه اي، سير، ترخان و شويد را به بادمجان اضافه كنيد. به آن كمي نمك و زردچوبه بزنيد و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس سركه سيب را روي مواد بريزيد تا حدي كه روي مواد را كاملاً بگيرد و آنها را در شيشه هاي در دار بريزيد. (براي آن كه ترشي كپك نزند بايد سركه خالص باشد. اگر از خالص بودن سركه اطمينان نداريد، بهتر است بگذاريد سركه چند جوش بزند، پس از آن كه سرد شد آن را به مواد اضافه كنيد.) در صورت تمايل مقداري گلپر يا سياه دانه به ترشي اضافه كنيد.

نكته (1): براي تهيه يك ترشي خوب اولاً مواد بايد كاملاً تازه باشد، ثانياً مواد بايد كاملاً خشك باشد و به هيچ وجه آب نداشته باشد تا ترشي كپك نزند.


نكته (2): در صورتيكه طعم بادمجان كبابي را مي پسنديد، به جاي اين كه بادمجانها را با سركه سيب بجوشانيد آنها را كبابي كنيد


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی نازخاتون

آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید...

ترشی نازخاتون - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی

ناز خاتون یکی از ترشی های محبوب مازندران است که با سبزیجات تهیه می شود .مواد این ترشی را می توانید به سادگی در سبزی خرد کن به صورت کاملا ریز دربیاورید و چاشنی ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید .

آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید

مواد لازم :
با دمجان کبابی شده= 1 کیلو
گوجه= 3عدد
سیر= 1 بوته
آب غوره= یک و نیم لیوان
ریحان ناز خاتونی یا (ریحان قرمز) چرخ شده= 1 فنجان
نعناع خشک= 2 قاشق

طرز تهیه:
با دمجان کبابی شده را خرد کرده وگوجه را خرد می کنیم سیر را می کوبیم و همه این مواد را مخلوط کرده وترشی اماده است این ترشی را همان زمان می شود استفاده کرد نو ش جان در ما زندران این ترشی را مثل خورشت استفاده می کنند


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی لبو

در این قسمت طرز تهیه ترشی لبو یا همان چغندر قرمز را به شما آموزش می دهیم این ترشی متفاوت می تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد...

طرز تهیه ترشی لبو

لبو آماده و ارغوانی تیره را با پوست بخرید پوست بكنید و به اندازه دلخواه خرد كنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید سركه و كمی نمك و كمی شكر ( برای گرفتن تیزی سركه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل كابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری كنید .


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

ترشی لوبیا سبز

 

 

لوبیا سبز نازک نیم کیلو
هویج 5 عدد
سیر به میزان دلخواه
فلفل سبز به مقدار لازم
 
طرز تهیه لوبیا سبز ها را از وسط نصف میکنیم ومیشوییم ومی گذاریم خشک شود بعد هویج ها را خلال میکنیم وسیر را نیز بصورت خلال در میآوریم وفلفل ها را بصورت حلقه حلقه خورد میکنیم . لوبیا را باسرکه میگذاریم 2 دقیقه بجوشد بعد از روی آتش برمی داریم وبعد از سرد شدن با هویج وسیر و فلفل مخلوط میکنیم و نمک وکمی زردچوبه میزنیم وبا همان سرکه ای که لوبیا را در آن جوش دادیم شیشه ها را از این ترشی که همه مواد را مخلوط کردیم میریزیم ودرب آن را می بندیم ودر یخچال می گذاریم


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

ترشی هفت بیجار فوری

بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم...

 

ترشی هفت بیجار فوری

مواد لازم:

2 كیلو      بادمجان
3-2 عدد      فلفل قلمی تند
1 قاشق غذاخوری      ادویه ترشی
نیم كیلو      فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی)
1 قاشق غذاخوری      نعنا خشك
1 بوته      سیر
300 گرم(5-4عدد)      گوجه فرنگی نارس
یك كیلو      آب غوره یا سركه
1 قاشق غذاخوری      نمك
 250 گرم( 1 لیوان)      سبزی معطر( خرد شده)

توجه:
 سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد.


طرز تهیه:

1- بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.
2- گوجه فرنگی ها را كه بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می كنیم. لازم به ذكر است كه گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
3- سبزی های معطر را هم بسیار ریز می كنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یك یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتی می توان از خشك شده آن ها نیز استفاده كرد.
4- سیر را رنده كرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می كنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می كنیم.
5- نعنا خشك، ادویه، نمك و سركه یا آبغوره را با هم مخلوط می كنیم.
6- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سركه، نعنا، ادویه و نمك را نیز به آن می افزاییم.

نكاتی در مورد تهیه ترشی :
 (1) طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سركه طبیعی هم استفاده كرد. مقدار سركه مورد استفاده از مقدار آبغوره كمتر است، چون طعم ترش سركه بیشتر از آبغوره می باشد. این ترشی نباید زیاد آبدار باشد.
 (2) مقدار نمك و آبغوره را بنا به ذائقه می توان كم یا زیاد كرد.
 (3) این ترشی در همان لحظه  اتمام كار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد. ( ترشی فوری)
 (4) آبغوره بسیار به اكسیژن هوا حساس است، لذا در صورتی كه درب ظرف آبغوره به طور كامل بسته نباشد طعم آن تغییر كرده و تلخ یا بی مزه می شود و كپك می زند، اما مقاومت سركه نسبت به شرایط محیط بیشتر بوده و نگه داری آن آسان تر است.


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:24 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی كلم بنفش 

برگهاي كلم را شسته و خرد كنيد و با كمي سركه بپزيد . وقتي سرد شد كمي نمك بزنيد .اگر دوست داريد كمي طعم شيرين داشته باشد شكر ( براي گرفتن تيزي سركه ) روي آن بريزيد و 4 روز در آشپزخانه داخل كابينت بگذاريد و بعد داخل يخچال نگهداري كنيد . « غير از ترشي ميتوانيد آن را روي انواع سالاد ها و در كنار غذا ها سرو كنيد

torshi-kakam-ghermez_400


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:25 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی میوه جات

هسته تمام میوه هار را درآورده و دور بریزید ، سپس همه میوه جات را در یک ظرف ریخته رویش سرکه تند بریزید ،  سیر و سبزی مخصوص را به مخلوط فوق اضافه کنید ...

طرز تهیه ترشی میوه جات

مواد لازم :

سرکه : 2لیتر

شلیل ، ازگیل ، گلابی ، هلو ، سیب گلاب ، گوجه سبز ، آلو زرد : از هر کدام نیم کیلو

هل کوبیده : نیم قاشق

نمک : نیم قاشق

سبزی مخصوص ترشی : نیم کیلو

ادویه مخصوص ترشی : به مقدار لازم

سیر : 20 پر

گلپر : 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
هسته تمام میوه هار را درآورده و دور بریزید ، سپس همه میوه جات را در یک ظرف ریخته رویش سرکه تند بریزید ،  سیر و سبزی مخصوص را به مخلوط فوق اضافه کنید . سپس ادویه جات کوبیده ، گلپر و نمک به آن بیافزائید ، بعد از 24 ساعت ترشی را در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید .


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:25 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی گل کلم

گل کلم ها را گل گل کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود...



طرز تهیه ترشی گل کلم

مواد لازم:
گل کلم کوچک : یک عدد
نمک : به میزان لازم
سرکه : یک شیشه کوچک


طرز تهیه :

گل کلم ها را گل گل کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود سپس آنها را درون شیشه دهن گشادی بریزید،سرکه را به آن بیفزایید درب شیشه رامحم ببندید.


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:25 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

ترشی انبه

مواد لازم

سرکه : 500 گرم

انبه : 400 گرم

آب لیمو : 2 فنجان

رب گوجه فرنگی : 200 گرم

دارچین و هل کوبیده : به مقدار دلخواه


  طرز تهیه :

از یک روز قبل انبه را با آب لیمو و رب گوجه فرنگی در ظرفی حل کرده آماده می نمائیم بعد ظرف شیشه را انتخاب نموده دارچین و هل را مخلوط مواد بالا نموده ، آنگاه سرکه را به ترشی اضافه میکنیم و یکی 2 بار بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود .

بعد شیشه را آماده کرده ترشی را داخل آن میریزیم نحوه تهیه این ترشی به این طرق تهیه میشود که میتوانیم در صورت دلخواه ترشی را کمی غلیظ کرده در ظرف بریزیم و بعد مصرف کنیم .

 


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:25 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

 ترشی کلم برگ قرمز 

 


مواد لازم:


کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگ


سرکه= به اندازه کافی


نمک= به اندازه کافی


طرز تهیه:


کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم.


کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت24 ساعت می گذاریم بماند.


کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود.


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:26 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرزتهیه ترشی لیته

بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود...

طرزتهیه ترشی لیته

مواد لازم:
بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد
سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز 50 گرم
هویج 3 عدد
کلم پیچ سفید 250 گرم
سرکه یک کیلو
ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:26 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه شور گوجه فرنگی

شیشه ای متناسب با تعداد گوجه ها و مواد دیگر انتخاب کرده و ابتدا در ته شیشه سبزی را که پاک کرده ایم و شسته ایم ولی خرد نشده است را قرار می دهیم...

طرز تهیه شور گوجه فرنگی

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی رسیده ی قرمز 1 کیلو گرم
سیر 100 گرم
سبزی شور (جعفری و شود ) نیم کیلو
فلفل سبز تند 300 گرم
آب نمک (تهیه شده طبق روش بالا ) به مقدار لازم



طرز تهیه :

1- (منظور از گوجه فرنگی رسیده گوجه ای است که رسیده و قرمز باشد ولی له شدگی نداشته باشد )

2- شیشه ای متناسب با تعداد گوجه ها و مواد دیگر انتخاب کرده و ابتدا در ته شیشه سبزی را که پاک کرده ایم و شسته ایم ولی خرد نشده است را قرار می دهیم و کمی فلفل و سیر . وبعد گوجه ها را روی آن می چینیم . و دوباره سبزی و

فلفل و سیر و گوجه . تا همه مواد تمام شود . در آخر هم آب نمک آماده شده طبق روشی که گفتم را در شیشه می ریزیم و حدود 4/3 لیوان هم سرکه به مواد اضافه می کنیم ( برای خوش طعم تر شدن شور )
این شور بعد از 5 روز آماده برای مصرف می شود


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:26 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:طرز تهیه انواع ترشی و شور/عکس

طرز تهیه ترشی انگور

انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده...

طرز تهیه ترشی انگور

مواد لازم:

انگور سفید : 1/5 کیلو

نمک : 1قاشق سوپخوری

سرکه سفید : 4فنجان

 طرز تهیه :

انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده بجوشانید و بگذارید سرد شود .  سپس انگور را در بطری ریخته روی آن سرکه بریزید و درب ترشی را محکم ببندید .


سه شنبه 12 بهمن 1389  6:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها