طلبه اندونزیایی مقیم ایران گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی مسلمان بیدار شدهاند و بیداری اسلامی در میان امتهای اسلامی ایجاد شده است.
حجت الاسلام حسن تونو، روز پنجشنبه در همایش نقش انقلاب اسلامی در بیداری ملتها که با حضور حداد عادل در مدرسه حجتیه برگزار شد افزود: قبل از انقلاب اسلامی در میان مردم اندونزی حتی تصور ایجاد نظام اسلامی وجود نداشت.
وی ادامه داد: اسلام قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در عبادات و مسایل فردی دینی منحصر میشد و حتی اسم شیعه به گوش ما هم نخورده بود اما با وقوع انقلاب اسلامی بسیاری از مسلمانان بیدار شدند.
تونو تأکید کرد: امروز انقلاب اسلامی قدرت آمریکا را در جهان متزلزل کرده و در برخی کشورها مانند لبنان نظام سلطه را به چالش کشیده است.
این طلبه با اشاره به چگونگی طلبه شدنش ابراز داشت: من ابتدا وهابی بودم و در سال ۶۱ به ایران و قم آمدم و در مدرسه حجتیه تحصیل میکنم.
وی با بیان اینکه وهابیون در اندونزی بیش از ۱۶۰ مدرسه دارند و تعداد زیادی با این عقیده در این کشور هستند ادامه داد: من هم در مدارس وهابی درس میخواندم تا اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی با امام خمینی(ره) و نهضت ایشان آشنا شدم و به شیعه گرایش پیدا کردم.
این طلبه اندونزیایی خاطرنشان کرد: سالها بود که اسلام در میان مسلمانان جایگاهی نداشت و برخی از مسلمانان گرفتار کمونیسم و ایسمهای دیگر شدند اما به برکت انقلاب اسلامی مسلمانان بیدار شدهاند و بیداری اسلامی در میان ملتهای مسلمان ایجاد شده است.
تونو در پایان اضافه کرد: داشتن حجاب در اندونزی تا سالیان زیادی عجیب بود اما امروز مسلمانان زیادی هستند که به راحتی حجاب خود را حفظ میکنند.