0

مورینیو: چیزی برای حسرت خوردن ندارم

htmahdi
htmahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

مورینیو: چیزی برای حسرت خوردن ندارم

ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید درصحبتهایی اعلام کرد که روند رقابتهای لالیگا خیلی سخت شده است ، ولی نه فقط به دلیل شکست یکشنبه شب رئال:« در رقابتهای لالیگا امتیازات زیادی از دست می رود ولی نمی توان گفت که نتیجه یکشنبه از نتیجه دیدارهای لوانته و آلمریا مهمتر است. بحث امتیازات از دست رفته مطرح است. ما یکشنبه سه امتیازی را از دست دادیم که شایسته آن نبودیم  ولی حس می کنم که به  خاطر شیوه کار حریف و اینکه آنها حداکثر توانشان را به کار گرفتند، آنها هم شایسته دریافت امتیاز مثبتی بودند.»

مورینیو انتقادی از داور مسابقه و بازیکنانش هم نداشت:« آنها عملکرد خیلی خوبی داشتند.بازیکنان من با شخصیت بازی کردند و هیچ جایی برای حسرت خوردن وجود ندارد.شرایط با توجه به اوضاع بارسا خیلی سخت  تر شده است ولی ما باید به بازی روز چهارشنبه مان فکر کنیم.»

مربی رئال ترجیح می داد تا به بررسی نقاط قوت اوساسونا بپردازد:« همیشه به شاگردانم می گویم که دوست ندارم زمانی که مبارزه نمی کنیم، شکست بخوریم . ولی ما مقابل تیمی شکست خوردیم که با تمام وجود بازی می کرد.آنها یک هفته زمان داشتند تا خود را برای این مسابقه آماده کنند و با حداکثر توانشان به مبارزه پرداختند. ما نیمه اول را ضعیف آغاز کردیم ولی بازی را رو به جلو به پایان بردیم.ما خودمان را برای تغییر دادن بازی و پیروزی آماده کرده بودیم ولی دقیقا در همان زمان آنها به گل رسیدند.»

مورینیو تنها یک گلایه داشت:« به رغم آنکه داور خیلی خوب قضاوت کرد، خیلی وقتها در اسپانیا دیده می شود که زمانی که تیم در حال برد است، توپها غیب می شوند یا توپهای دیگری وارد زمین می شود. من اصلا حسرت نمی خورم و به همین خاطر خیلی آرام به نظر می رسم.»

مربی رئال در ادامه با اشاره به بازی بارسا در رینو دناواررا، از آن به عنوان بهانه استفاده کرد و گفت:« خیلی سخت است بگوئیم که اشتباهات ما کدام بود.تیمهای زیادی را به یاد ندارم که در اینجا به یروزی رسیده باشند. تساوی بدون گل مقابل بارسا، و تصمیم حساس و کلیدی ای که داور آن را سوت نزد.پیروزی در این روزشگاه خیلی سخت است چون بازیکنان این تیم خیلی فشار می آورند.زمین کوچکی است و اگر به گل برسی پیروز می شوی ولی اگر در چنین زمین هایی بلغزی و در ابتدا تیم حریف به گل برسد، کار خیلی سخت خواهد شد. تنها باید به آنها تبریک بگویم. نمی گویم که آنها شایسته برد نبودند ولی شاید بهتر بود بازی با تساوی به پایان می رسید.»

Mourinho en el Reyno

تو امدی ز دورها و دورها، ز سرزمین عطرها و نورها،

نشانده ای مرا کنون به زورقی، ز عاج ها ز ابرها بلورها

مرا ببر امید دلنواز من، ببر به شهر شعرها و شورها

دوشنبه 11 بهمن 1389  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها