0

پاسخ کريم باقري به مصاحبه تند جواد نکونام

 
mohammad ghasemi
mohammad ghasemi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 141
محل سکونت : تهران

پاسخ کريم باقري به مصاحبه تند جواد نکونام

برخي مربيان مثل وينگادا، کرانچار و دنيزلي در ايران موفق نشدند، اما در خارج از ايران بلافاصله به عناوين قهرماني رسيدند. راستي چرا مربيان خارجي در فوتبال ما توفيقي کسب نمي کنند و چه مشکلاتي براي آنها پيش مي آيد؟


گل-کریم باقری، مشاور فنی افشین قطبی در جام ملت های آسیا  به حملات پردامنه این چند روز علیه سرمربی سابق تیم ملی پاسخ داد.
بخش مهمی از صحبت های کریم باقری متوجه جواد نکونام است که روز گذشته در مصاحبه ای عجیب به تندترین شکل ممکن، قطبی را نکوهیده و او را مقصر اصلی حذف تیم ملی از جام ملت ها قلمداد کرده بود.
به گزارش گل، کریم حرف هایش را از این جا آغاز می کند که: «بعضی ها بی انصافی می کنند. حرف هایی که پشت سر قطبی زده می شود بعضا غیرمنصفانه است و این طرز برخورد اصلا درست نیست. در فوتبال ما مرسوم است، بعد از باخت همه دنبال یک مقصر می گردند و می خواهند به هر طریقی به او حمله کنند. من نمی خواهم از قطبی دفاع کنم، او خودش می تواند جواب بدهد. ولی ای کاش کسانی که این حرف ها را می زنند، در حضور قطبی اظهارنظر می کردند تا او هم جواب لازم را بدهد تا این گونه همه چیز یک طرفه نباشد.»
باقری با اشاره به اینکه اخلاق در فوتبال ایران، نزول کرده، ادامه می دهد: «تعجب می کنم بعضی ها به اسم اینکه می خواهند قبل از جام ملت ها، از تیم ملی حمایت کنند، تملق قطبی را می گفتند، در حالی که همان ها می توانستند به حمایت از تیم ملی بپردازند، اما خوب یا بد قطبی را نگویند. ولی الان می بینیم که کسانی که دم از توان فنی قطبی می زدند، حالا تندترین حملات را به او انجام می دهند.»
کریم باقری افزود: «انتقاد فنی سر جای خود. مثلا من خودم چند بار به قطبی گفتم از سه هافبک دفاعی مقابل کره استفاده نکن و یک هافبک پاسور و طراح داشته باش که نظر او چیز دیگری بود. ولی اینکه بگوییم قطبی به واسطه عقد قرارداد با یک تیم ژاپنی فکرش روی تیم ملی نبوده، یا نتایج تیم ملی برایش اهمیتی نداشته، اوج بی انصافی است. من خودم در اردو بوده ام و می دیدم که او در تمرینات یا در هتل تا چه اندازه انرژی صرف می کرد و از لحظه لحظه وقتش برای موفقیت تیم ملی استفاده می کرد.»
به گفته کریم باقری حالا خیلی ها حرف می زنند و هر چه دلشان می خواهد می گویند. ولی افوتبال ما به جای اینکه به اصل مشکلات بپردازد، دنبال این افتاده که از قطبی انتقاد کند، آن هم به هر شکل و طریقی. ما قبلا هم چنین جوی دیده بودیم. مثلا بعد از جام ملت های 2000 لبنان یا زمانی که بلاژویچ سرمربی تیم ملی بود، جو تندی علیه مربیان به وجود آمد و اصل ماجرا را پاک کرد.»
باقری با اشاره به جو بد فوتبال ایران ادامه می دهد: «برخی مربیان مثل وینگادا، کرانچار و دنیزلی در ایران موفق نشدند، اما در خارج از ایران بلافاصله به عناوین قهرمانی رسیدند. راستی چرا مربیان خارجی در فوتبال ما توفیقی کسب نمی کنند و چه مشکلاتی برای آنها پیش می آید؟ آنها همیشه در ایران با مشکلاتی مواجه اند که در هیچ جای دنیا نیست. بهتر است به جای حمله به این و آن، برویم و این مشکلات را حل کنیم. در فوتبال ایران همه فکر می کردند زاکه رونی یک مربی تمام شده است، اما او حالا با ژاپن قهرمان آسیاست.»

دوشنبه 11 بهمن 1389  9:33 AM
تشکرات از این پست
taha810
taha810
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 31
محل سکونت : کرمان

پاسخ به: پاسخ کريم باقري به مصاحبه تند جواد نکونام

منم موافقم با حرف اقا کریم واقعا ما اون سه تا برد شیرین اول جام رو نمیبینیم فقط همون یه باخت رو میبینیم باخت هم تقصیر قطبی نبود این بچه های ما بودن که بازی رو کلا به دست کره داده بودن

توپ و میدون کلا دست کره ای ها بود اونا بودن که داشتن توپ رو تو تموم میدون میچرخوندن متاسفانه اخر وقت اول هم که گل الکی خوردیم به نظر من قطبی بهترین نتیجه ها رو گرفت اما باید این فرهنگ تو مردم جا بیوفته که با یک باخت در مورد یه مربی بزرگ و با تجربه مثل قطبی قضاوت نکنند

به امید پیروزی های تیم ملی

درآن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوش باور ساده محبت جستجو کردم

(عاشق دعوت دوستان به راسخون و تبلیغ راسخون برای همه اونایی که میشناسمشون)

سه شنبه 12 بهمن 1389  9:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به: پاسخ کريم باقري به مصاحبه تند جواد نکونام

با سلام خدمت كاربر محترم سايت خواهشا

از تقسيم يك پست به چند پست خوداري نماييد.در صورتي كه پستي طولاني بود حداكثر به 2 پست تقسيم كنيد در غير اينصورت پست هاي شما

حذف خواهد شد

با تشكر

 
       
سه شنبه 12 بهمن 1389  2:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها