رضايي: از پيوستن كريمي به پرسپوليس خوشحال ميشوم
مهاجم پرسپوليس گفت: در صورت صلاحديد کادر فني، از پيوستن کريمي به پرسپوليس خوشحال ميشوم.
|
|
|
غلامرضا رضايي اظهار داشت: متأسفانه پس از اتفاقاتي که براي تيم ملي ايران افتاد از لحاظ روحي و رواني دچار مشکل شدهام البته مصدوميتي جزئي نيز دارم که من را اذيت ميکند.
وي افزود: هضم شکست مقابل کره بسيار سخت بود. اين پتانسيل را داشتيم که مقام بياوريم.
رضايي در جواب سؤالي که مشکل تيم ملي کجا بود که به نتيجه نرسيد گفت: مشکلات را من نبايد بگويم. اين همه کارشناس حرف مي زنند و بحث ميکنند و در کنارش مردم همه چيز را ميدانند.
رضايي در خصوص شرايط پرسپوليس در نيم فصل دوم گفت: در اين دو جلسهاي که همراه پرسپوليس بودم شرايط خوب است. همه انگيزه داريم تا از بازي مقابل صنعت نفت استارت محکمي را براي ادامه ليگ برتر بزنيم تا با يک برد خوب راه پيشرفت پرسپوليس را در فصل جاري هموار کنيم.
وي در خصوص پيوستن وحيد هاشميان و علي کريمي به پرسپوليس گفت: هاشميان بازيکني بوده که سال ها در بوندس ليگا توپ زده و تجربه ايشان ميتواند به ما کمک کند.همچنين اميدوارم در صورت تأييد کادر فني علي کريمي هم که بازيکن خوب و با تکنيکي است به پرسپوليس اضافه شود تا تيم ما در آسيا به مراتب پرقدرت تر شود.
|
دوشنبه 11 بهمن 1389 9:23 AM
تشکرات از این پست