اعزام 200 كاروان دانشگاهي به عمره؛ ممانعت عربستان از سفر دانشجويان دختر
غلامرضا خواجه سروي معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفتگو با خبرگزاري فارس، با تشريح جزئياتي از اعزام دانشگاهيان به عمره در محدوده زماني اسفند 89 تا ارديبهشت 90 اظهار داشت: در سال گذشته حدود 10 هزار نفر از دانشگاهيان كشور به سفر عمره اعزام شدند كه امسال اين تعداد به 25 هزار نفر افزايش يافته است.
وي با بيان اينكه اعزام دانشجويان پسر مجرد، اساتيد و همچنين دانشجويان متأهل از 25 بهمن آغاز خواهد شد و تا 5 ارديبهشت سال آينده ادامه مييابد، افزود: عمره دانشگاهيان در سال جاري با اعزام 70 كاروان دانشجويان پسر از 25 بهمن آغاز ميشود و تا 15 اسفند ادامه مييابد.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در ادامه گفت: اين روند با اعزام 25 كاروان از اساتيد دانشگاهي از 22 اسفند 89 به عمره دانشگاهي اعزام ادامه خواهد يافت.
خواجهسروي در ادامه با بيان اينكه در مجموع حدود 200 كاروان دانشگاهي به عمره اعزام خواهند شد، خاطرنشان كرد: 105كاروان متشكل از زوجهاي دانشجو نيز از 5 فروردين تا 5 ارديبهشت ماه 90 به عمره دانشجويي اعزام ميشوند و در اين دوره نيز كاروان دانشجويان دختر نخواهيم داشت.
وي همچنين به منع سفر دختران مجرد به عربستان اشاره كرد و يادآور شد: اين مشكل همچنان پابرجاست و دولت عربستان از سفر دختران مجرد براي عمره دانشجويي ممانعت ميكند.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با بيان اينكه مدت اقامت دانشگاهيان در عربستان 12 روز است، خاطرنشان كرد: دانشجويان مجرد و متاهلين بايد از ايستگاههاي پروازي اردبيل، اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، رشت، زاهدان، ساري، شيراز، كرمان، كرمانشاه، مشهد و يزد اعزام شوند.
خواجهسروي همچنين به ايستگاههاي پروازي اساتيد عمرهگزار اشاره كرد و يادآور شد: اصفهان، تبريز، تهران، اهواز، شيراز و مشهد 6 ايستگاه پروازي اختصاص يافته با اساتيد دانشگاهي است.
وي با بيان اينكه از 25 هزار نفر سهميه عمره دانشجويان، 12هزار نفر آنها از دانشگاهها تحت پوشش وزارت علوم خواهند بود، اظهار داشت: عمره دانشجويي يك فرصت مناسب براي ارتقاي تعلقات ديني و هويتي دانشگاههاي كشور است كه در همين زمينه پيشنهاد كردهايم سهميهاي براي كارگزاران فرهنگي دانشگاهها اختصاص يابد.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در ادامه به برگزاري كارگاهها و نشستهاي آموزشي براي دانشگاهيان عمرهگذار اشاره كرد و گفت: اين آموزشها به صورت حضوري و غيرحضوري در دانشگاههاي مادر هر استان برگزار خواهد شد كه طي آن دانشگاهيان عمرهگذار با "فلسفه حج "، "شيعهشناسي "، "نقد وهابيت "، "آشنايي با امكان زيارتي عربستان " و ساير دانستيهاي لازم براي سفر عمره آشنا ميشوند.
خواجهسروي در پايان به دورههاي آموزش غيرحضوري دانشگاهيان عمرهگذار هم اشاره كرد و يادآور شد: در اين زمينه كتب آموزشي به صورت هديه در اختيار دانشگاهيان قرار ميگيرد و براي هر نفر از عمرهگذاران 12 جلد كتاب آموزشي تهيه شده است كه در مجموع به حدود 144هزار جلد براي تمام دانشگاههاي كشور ميرسد
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
شنبه 9 بهمن 1389 10:01 PM
تشکرات از این پست