0

در دانشگاه صنعتي اميركبير صورت گرفت: طراحي نرم‌افزار بازشناسي چهره با يك تصوير از هر فرد

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

در دانشگاه صنعتي اميركبير صورت گرفت: طراحي نرم‌افزار بازشناسي چهره با يك تصوير از هر فرد

ه گزارش خبرگزاري فارس، فاطمه عبدالعلي مجري اين طرح گفت: هدف از انجام اين پروژه جداسازي مؤلفه‏هاي مستقل در تصوير فرد است و از آن جايي كه تصوير چهره متشكل از دو دسته اطلاعات حالت و فرد بوده و جداسازي مؤلفه‏هاي مستقل منجر به جداسازي اين دو دسته اطلاعات مي‏شود در اين پروژه با استفاده از توانايي كاهش بعد غيرخطي شبكه‏هاي عصبي مصنوعي سعي شده است كه اين دو دسته اطلاعات جدازسازي شوند.

وي افزود: در اين پروژه ابتدا تصاوير چهره به دو دسته اطلاعات حالت و فرد تجزيه شده و با تركيب مجدد بازسازي مي‌شوند كه مي‏توان با جداسازي اطلاعات فرد و حالت و جايگزيني اطلاعات فرد ديگر به صورت مجازي ،حالت‏هاي مختلف يك شخص را توليد كرد.

عبدالعلي در بيان قابليت‏هاي اين پروژه گفت: آساني جمع‏آوري نمونه‏ها، كاهش هزينه ذخيره و كاهش هزينه‏هاي محاسباتي از جمله كاركردهاي اين پروژه است.

وي ادامه داد: يكي از كاربردهاي وسيع بازشناسي چهره در زمينه تأييد هويت و مسأله امنيت است كه در كنترل اماكن با جمعيت زياد مانند فرودگاه‏ها، ايستگاه‏هاي راه‏آهن و مترو مي‏تواند مورد استفاده قرار گيرد.

عبدالعلي تصريح كرد: به منظور توسعه عملكرد مدل‏هاي شبكه عصبي در بازشناسي چهره با يك تصوير از هر فرد يك ساختار شبكه عصبي دو سويه با الهام ازنئوكورتكس مغز انسان ارائه شد كه در اين ساختار همانند نئوركورتكس در ابتدا طي يك مرحله پردازش از پايين به بالا يك تفسير زمخت از ورودي صورت مي‏گيرد سپس در مرحله بعد نتايج بازشناسي اوليه ضمن عبور از يك شبكه عصبي معكوس پالايش مي‏شوند.

وي خاطر نشان كرد: از اين پروژه تاكنون 3 مقاله در هفدمين كنفرانس مهندسي پزشكي، چهارمين كنفرانس بين‏المللي علوم شناختي و همچنين كنفرانس iccee2010 پذيرفته شده است.

اين پروژه در قالب پايان‌نامه كارشناسي ارشد مهندسي پزشكي گرايش بيوالكتريك ارائه و به راهنمايي سيدعلي سيدصالحي و مشاوره منصور وفادوست انجام شده است.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 9 بهمن 1389  10:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها