اين در حالي است كه در مقابل مصرف همان مقدار ماهي صدف، خرچنگ و ميگو حدود 36 درصد خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را افزايش ميدهد.
مطالعه جديد نشان ميدهد ؛ مصرف مرتب ماهي سفيد و چرب ممكن است عاملي در برابر ديابت نوع دوم باشد، اما مصرف ماهي صدف ممكن است اثرات معكوسي داشته باشد.
به گزارش ايسنا، محققان در اين خصوص اعلام كردند: مصرف بيشتر از يك بار ماهي سفيد در هفته ميتواند حدود 25درصد خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را كاهش دهد و اين در حالي است كه در مقابل مصرف همان مقدار ماهي صدف، خرچنگ و ميگو حدود 36 درصد خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را افزايش ميدهد.
براساس گزارش رويترز، البته محققان اعلام كردند؛ ممكن است افزايش خطر ديابت براثر مصرف ماهي صدف به تنهايي نباشد و مخلفات سرو شده با اين غذا مانند سس مايونز يا روغن و كرم استفاده شده در آن عامل اصلي اين خطر باشند.
بر اين اساس محققان مصرف ماهي صدف به علاوه انواع ماهيهاي سفيد و ماهيهاي روغندار را روي 9 هزار و 801 مرد و 12 هزار و 183 زن مورد مطالعه قرار دادند كه افراد شركتكننده در اين مطالعه 40 تا 79 سال سن داشتند و در طي يك دوره 10 ساله 725 نفر از مردان و زنان به ديابت نوع دوم مبتلا شدند كه كمترين خطر با ماهيهاي روغن دار و سفيد مرتبط بود و بيشترين خطر شامل مصرف ماهي صدف ميشد.