0

افشين: قطبي واقعا دل شير داشت

hosseinmirzaee
hosseinmirzaee
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 322

افشين: قطبي واقعا دل شير داشت

درست است که من در ليگ هم خوب بازي مي‌کردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم.

هدف همگي بازيکنان و کادرفني قهرماني بود. حتي هر وقت قطبي با ما حرف مي‌زد از قهرماني تيم ملي و اينکه طلسم 35 ساله را بشکنيم، مي‌گفت.
او درباره حذف تيم ملي گفت: «واقعا نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد که حذف شديم. ما در بازي دوستانه همين تيم کره را شکست داده بوديم و در جام ملتها نيز تقريبا با همان ترکيب مقابل ما ظاهر شدند. قبول دارم که بازيکنان مقابل کره‌جنوبي مثل 3 بازي قبلي‌ بازي نکردند. ما تنها تيمي بوديم که با 9 امتياز و يک گل خورده از گروهمان صعود کرديم حتي تيمهاي مطرح در اين مسابقات هم هر 3 بازي مرحله مقدماتي را با برد پشت سر نگذاشته بودند.»
مهاجم ملي‌پوش فولاد درباره عملکرد قطبي خاطرنشان کرد: «به نظر من قطبي خيلي خوب بود. به درستي به بچه‌ها انگيزه مي‌داد و هر وقت با بازيکنان صحبت مي‌کرد فقط به اينکه بايد قهرمان شويم اشاره مي‌کرد. به نظر من او واقعا دل شير داشت اما بايد قبول کنيم که کره‌جنوبي مقابل ما يک سر و گردن بالاتر بود.»
افشين درباره اينکه قطبي مدعي شده آرش افشين را او مطرح کرده، تصريح کرد: «درست است که من در ليگ هم خوب بازي مي‌کردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم. خيلي دلم مي‌خواست مقابل عراق بازي کنم اما کادر فني صلاح ندانست. مقابل امارات هم من هم ساير بازيکنان خيلي باانگيزه بازي کرديم و خدا را شکر توانستم يک گل هم بزنم اما در آن بازي 2 کارت زرد گرفتم و از بازي اخراج شدم. شايد اگر در بازي با امارات اخراج نمي‌شدم مقابل کره‌جنوبي به زمين مي‌رفتم.»
بازيکن ملي‌پوش کشورمان درباره گريه کردن بازيکنان بعد از جدايي قطبي تأکيد کرد: «وقتي قطبي به رختکن آمد و ‌خواست صحبت کند ناخودآگاه بغضش ترکيد و گريه کرد، بازيکنان هم همگي گريه کردند. بچه‌ها به خاطر باخت مقابل کره‌جنوبي خيلي ناراحت بودند و اصلا انتظار نداشتيم که حذف شويم از طرفي هم به هر حال 20 ماه کنار قطبي کار کرده بوديم و خاطراتي را با او داشتيم به همين دليل بازيکنان گريه کردند.>>هدف همگي بازيکنان و کادرفني قهرماني بود. حتي هر وقت قطبي با ما حرف مي‌زد از قهرماني تيم ملي و اينکه طلسم 35 ساله را بشکنيم، مي‌گفت. اين بخشي از صحبت هاي آرش افشين در گفت و گو با خبرنگار ورزش "دي‌نا" است.
 او درباره حذف تيم ملي گفت: «واقعا نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد که حذف شديم. ما در بازي دوستانه همين تيم کره را شکست داده بوديم و در جام ملتها نيز تقريبا با همان ترکيب مقابل ما ظاهر شدند. قبول دارم که بازيکنان مقابل کره‌جنوبي مثل 3 بازي قبلي‌ بازي نکردند. ما تنها تيمي بوديم که با 9 امتياز و يک گل خورده از گروهمان صعود کرديم حتي تيمهاي مطرح در اين مسابقات هم هر 3 بازي مرحله مقدماتي را با برد پشت سر نگذاشته بودند.
 مهاجم ملي‌پوش فولاد درباره عملکرد قطبي خاطرنشان کرد: «به نظر من قطبي خيلي خوب بود. به درستي به بچه‌ها انگيزه مي‌داد و هر وقت با بازيکنان صحبت مي‌کرد فقط به اينکه بايد قهرمان شويم اشاره مي‌کرد. به نظر من او واقعا دل شير داشت اما بايد قبول کنيم که کره‌جنوبي مقابل ما يک سر و گردن بالاتر بود.»
 افشين درباره اينکه قطبي مدعي شده آرش افشين را او مطرح کرده، تصريح کرد: «درست است که من در ليگ هم خوب بازي مي‌کردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم. خيلي دلم مي‌خواست مقابل عراق بازي کنم اما کادر فني صلاح ندانست. مقابل امارات هم من هم ساير بازيکنان خيلي باانگيزه بازي کرديم و خدا را شکر توانستم يک گل هم بزنم اما در آن بازي 2 کارت زرد گرفتم و از بازي اخراج شدم. شايد اگر در بازي با امارات اخراج نمي‌شدم مقابل کره‌جنوبي به زمين مي‌رفتم.»
 بازيکن ملي‌پوش کشورمان درباره گريه کردن بازيکنان بعد از جدايي قطبي تأکيد کرد: قطبي به رختکن آمد و ‌خواست صحبت کند ناخودآگاه بغضش ترکيد و گريه کرد، بازيکنان هم همگي گريه کردند. بچه‌ها به خاطر باخت مقابل کره‌جنوبي خيلي ناراحت بودند و اصلا انتظار نداشتيم که حذف شويم از طرفي هم به هر حال 20 ماه کنار قطبي کار کرده بوديم و خاطراتي را با او داشتيم به همين دليل بازيکنان گريه کردند.

پنج شنبه 7 بهمن 1389  6:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها