0

مجموعه کاملی از اس ام اس ها و پیامک های عاشقانه

mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 31

مجموعه کاملی از اس ام اس ها و پیامک های عاشقانه

بعضي عشقا مثل حضرت نوح مي مونن ( بعضيا از ترس طوفان ميان پيشت)
بعضي عشقا مثل حضرت آدمه ( خوبيش اينه كه اولين عشقته)

بعضي عشقا مثل حضرت ابراهيمه ( بايد همه چيزتو قربوني كن)

بعضي عشق ها هم مثل حضرت مسيحه ( آخرش به صليب كشيده ميشي)

بعضي عشق ها هم مثل حضرت موسي هستن ( تا يه كمي دور ميشي يه گوساله مياد جاتو مي گيره)

زندگی؛

جیره مختصری ست...

مثل یک فنجان چای،

و کنارش عشق است،

مثل یک حبه قند،

زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...

خورشید، مسافری که تنها می رفت

می رفت و به جست وجوی فردا می رفت

خورشید نبود کرم شب تابی بود

از تپه ی سنگ پشت بالا می رفت!

زندگی سعادت است که در آن مهربانی، عشق، امید، انرژی... است و احتیاجی به تک ماده ندارد.

دیشب محبت را تمرین کردیم، مشق شب شما مهربانی، دیکته تان پرشوری

انشاءتان امید، و سیاهی شب برای زغال ماند.

نواخته شدن زنگ عشق، سلامتی و صداقتتان مبارک. از مهمان نوازیتان تشکر.

خوشت بياد ،*خوشت نياد

اشك غم از چشات بياد ، اون سر دنيا كه بري

اين دل من باهات مياد

0('_')0

0('_')0

0('_')0

0('_')0

~(-_-)~

0('_')0

0('_')0

0('_')0

.

.

.

اگه گفتي كدوم منم ، *اون طفلك چشم و گوش بسته

پندي از يك داغ ديده: هرگز به علامت آبي و قرمز روي شير توالت اعتماد نكن!

موبايلتو چيكار كردي هر چي زنگ مي زنم ميگه گوسفند مورد نظر با گله مي باشد

اندكي عاشقانه تر زير اين باران بمان

ابر را بوسيده ام تا بوسه بارانت كند . . .

وقتي عشقت رو از دست دادي ديگه سعي نكن به دستش بياري

درست مثل چيني شكسته مي مونه كه حتي اگه بندش هم بزني ديگه به زيبايي گذشته نيست.

ما كه همسايه ي اشكيم ولي با دل تنگ . گر لبي خنده زند ياد شما مي افتيم.

عشق یه سمه شیرینه ... بدون نسخه ی کسی که دوسش داری مصرفش نکن . از دسترس بچه ها دور نگهش دار...و در محل تاریک ازش مواظبت کن . . .

الله به فریاد من بی کس رس

فضل و کرمت یار من بی کس بس

هر کسی به کسی و حضرتی مینازد

جز حضرت تو ندارد این بی کس کس

شنبه 24 اسفند 1387  10:32 AM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری دوم

باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد

قلب مهربانت مثلثي را مي ماند در درياي عشق
مرا در خود كشيدي برموداي من

شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي

آسمونتم مي تواني هميشه بارونو تو چشمام ببيني. زمين مال زمين خوارها ،فضا مال فضا پيماها ، فقط تو مال من

هيچ وقت با خودت فکر کرده اي که انتهاي اين عشق ها چيست خرد شدن معشوقه هاي بي پروا و کم سو شدن اميدهاي پوشالي و چيزي که آغاز شد بايد پايانش را هم باور داشت .

عشق را بشناس تا شادي را بشناسي . بدون عشق ، شادي وجود ندارد، نمي توانم به تو نشان بدهم که دوستت دارم . زمان اين را نشان خواهد داد

زندگي را بي عشق سپري کن غم بزرگي است . اما اين تقريبا برابر است با غمي که زندگي را ترک کني بدون اينکه به کسي که عاشقش هستي بگويي که دوستش داريد

کليد قلب ، زندگي و روح من ... همه در دستان اوست . او مالک آن است فقط بايد کليد را بچرخاند و بگذارد تا با تمامي شور و عشقم او را در بر گيرم
زیباترین عکس ها در اطاق های تاریک ظاهر میشن پس هر وقت در قسمت تاریک زندگیت ظاهر شدی بدون که خدا می خواد زیباترین تصویر رو از تو بسازه

کسی که به تو اعتماد دارد یک قدم جلوتر از اونی است که دوستت دارد
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضور را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، مثل آغاز...
نشستن، سنگ بودن است و رفتن رود بودن. بنگر به کجا می روند. سنگ خاک می شود و رود به دریا می رسد.
بهترین راه رسیدن به خوشبختی آن است که کمک کنیم تا دیگران هم خوشبختی را احساس کنند.
عشق شبنمی است که از آسمان به غنچه قلب انسان می نشیند.
ستاره بخت هیچ کس شوم نیست، این ما هستیم که آسمان را بد تعبیر می کنیم.
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود.

پایان دادن به گفتگوهای درونی یعنی رسیدن به آرامش.
اگر به دنبال دوست بی عیب بگردیم هیچ وقت دوستی نخواهیم داشت.
فقط کسی طعم دلتنگی را می فهمد که طعم وابستگی را چشیده است.

عشق این نیست که دو نفر به هم نگاه کنند، عشق آن است که هر دو به یک سو بنگرند.

شنبه 24 اسفند 1387  10:47 AM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری سوم

مى فروشم ساغرم باش
پادزهر و مرحمم باش
تك چراغ اين دلم باش
ماهه شبهاى دلم باش

مطمئن باشو برو ضربه ات كاري بود
دل من سخت شكست
و چه زشت به منو عاشقيم خنديدي
به منو عشقي پاك كه خيالم ميگفت
تا ابد مال تو بود
و به قلبي سپيد كه پر از ياد تو بود
برو تاراحت تر تكه هاي دل خود را
سر هم بند كنم
تا دوباره شكني!!!!!!!!!!!

با تو قدم زدن را آنقدر دوست دارم كه به جاي خانه اي براي عشقمان جاده خواهم ساخت.

دل آدم ها به اندازه ي حرفشون بزرگ نيست ولي حرفي كه از ته دل باشه
مي تونه آدم بزرگي بسازهپس از ته دل ميگم:
*دوستت دارم*.

كاش هرگز در محبت شك نبود
تك سوار مهرباني تك نبود
كاش بر لوحي كه بر جان دل است
واژه ي تلخ خيانت حك نبود

هزینه*ی یک* لبخند * خیلی کمتر از هزینه*ی برق است ولی خیلی بیشتر از آن روشنایی میبخشد!
(شركت توانير)

مرد عاشق تا وقتي ازدواج نكرده نا تمام است
وقتي كه ازدواج كرد كارش تمام است !

به نام خدايي كه هستي را با مرگ ، دوستي رابي رنگ ، زندگي را با رنگ ،*عشق را رنگارنگ ،
رنگين كمان را هفت رنگ ، شاپرك را صد رنگ ...
و من را دلتنگ دوستان آفريد ...

من ساده و بيمارم
من عاشق دلتنگم
100 بار بزن و قطع كن
من عاشق تك زنگم !

قلب سرزمين عجيبي است. زيرا هم زادگاه عشق است هم آرامگاه آن.

زچشمت چشم آن دارم، که از چشمت نیندازد
به چشمانت قسم،که چشمانم به چشمان تو مینازد

درون سينه آهي سرد دارم
رخي پژمرده ،رنگي زرد دارم
ندانم عاشقم ؟مستم؟چه هستم؟
همي دانم دلي پر درد دارم

شاد باش كه از شادي تو دلشادم
تا تو شادي ز غم هر دو جهان آزادم
لذت زندگي من همه خرسندي توست
بي وفايم كه وفايت برود از يادم
صحبت ما و تو همچون صحبت خار و گل است
بي تو ما را خوش نباشد
گر تو را بي ما خوش است

شنبه 24 اسفند 1387  10:47 AM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری چهارم

آرزو دارم شبي عاشق شوي .آرزو دارم بفهمي درد را .تلخي برخوردهاي سرد را .مي رسد روزي كه بي من سر كني .مي رسد روزي كه مرگ عشق را باور كني ...

سفری غریب داشتم توی چشمای قشنگت،سفری که بر نگشتم غرق شدم توی نگاهت، دل ساده ی ساده کوله بار سفرم بود،چشم تو مثل یه سایه همجا همسفرم بود،من همون لحظه اول آخر راهو میدیدم،تپش عشق و تو رگهام عاشقانه می چشیدم

من برنده ام ... چون نجواهایم را به ترانه های ماندگار تبدیل می کنم.

دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست ... اما اگه حرفاشون از دل باشه می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه

گر برگ درخت در پاییز نمی افتاد، جایی برای روئیدن برگ های بهاری پیدا نمی شد

آن کس که با داشته های خوب خود خوشحال نیست ، با برآورده شدن آرزوهایش نیز خوشحال نخواهد بود.

درازترین سفر با یک گام برداشتن آغاز می شود.

جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست.

وفاي شمع را نازم كه بعد از سوختن ...به صد خاكستري در دامن پروانه ميريزد...نه چون انسان كه بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد

زندگی مثل دوچرخه سواری می مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي .... آلبرت انیشتن

هي فلاني مي داني ؟ مي گويند رسم زندگي چنين است ...
مي آيند.... مي مانند.... عادت مي دهند.... ومي روند .
وتو در خود مي ماني و تو تنها مي ماني
راستي نگفتي رسم تونيز چنين است؟.... مثل همه فلاني ها....؟

قفس داران سکوتم را شکستند/دل دائم صبورم را شکستند/به جرم پا به پائي عشق رفتن/پرو بال عبورم را شکستند/مرا از خلوتم بيرون کشيدند/چه بي پروا حضورم را شکستند/تمنا در نگاهم موج مي زد/ولي رويای دورم را شکستند

سوختم باران بزن شايد تو خاموشم کني / شايد امشب سوزش اين زخم ها را کم کني آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني

نبردهاي زندگي هميشه به نفع قويترين ها پايان نمي پذيرد بلكه برد با آن كسي است كه بردن را باور دارد

شاعر و فرشته اي با هم دوست شدند.فرشته پري به شاعر داد و شاعر ، شعري به فرشته. شاعر پر فرشته را لاي دفتر شعرش گذاشت و شعرهايش بوي آسمان گرفت و فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت. خدا گفت : ديگر تمام شد.ديگر زندگي براي هر دوتان دشوار مي شود.زيرا شاعري که بوي آسمان را بشنود، زمين برايش کوچک است و فرشته اي که مزه عشق را بچشد، آسمان برايش تنگ

شکسپیر می گوید : به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری ، شاخه ای از آن را همین امروز به من هدیه کن

شنبه 24 اسفند 1387  10:58 AM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری پنجم

من ادعا نمي کنم، همواره به ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي مي توانم ادعا کنم که لحظاتي که به يادشان نيستم نيزدوستشان دارم

بگیر از من تو این دل یادبودی، که تنها لایق این دل تو بودی، هزاران خواستند این دل بگیرند، ندادم چون عزیز دل تو بودی
زندگي شطرنج دنيا و دل است قصه ي پررنج صدهامشکل است شاه دل کيش هوسها مي شود پاي اسب آرزوها در گل است فيل بخت ما عجب کج مي رود در سر ما بس خيالي باطل است ما نسنجيده پي فرزين او غافل از اينکه حريفي قابل است مهره هاي عمر من نيمش برفت مهره هاي او تمامش کامل است
ميگن يه ماه تو آسمونه يه فرشته رو زمين........
عزيزم خسته نباشي دو شيفت كار مي كني

تقصير دلم چيست اگر روي تو زيباست حاجت به بيان نيست كه از روي تو پيداست
من تشنه ي يك لحظه تماشاي تو هستم افسوس كه يك لحظه تماشاي تو روياست

اگر رفتم تو يادم كن.... اگر مردم تو خاكم كن.... اگر ماندم در اين دنيا.... با مهر تو شادم كن

دنيا اينجوريه ديگه
اگه گريه كني ميگن كم آوردي.... اگه بخندي ميگن ديوونس.... اگه دل ببندي تنهات ميذارن.... اگه عاشق بشي دلتو ميشكنن.... با اين حال بايد لحظه اي گريست دمي خنديد ساعتي دل بست و عمري عاشقانه زيست

يه قطره اشك به خاطر تو توي دريا ريختم و تا زماني كه پيداش كني دوست دارم....

اي كاش كه معشوق طلب جان از عاشق مي كرد تا كه هر بي سرو پايي نشود يار كسي

احساستو روم بنويس.... عصبانيتتو روم خط خطي كن.... اشكاتو باهام پاك كن.... اگه سردت شد منو بسوزون تا گرم شي.... فقط دورم ننداز

بيا جهانو قسمت كنيم
آسمون واسه تو ابراش واسه من.... دريا واسه تو موجاش واسه من.... خورشيد واسه تو ماه واسه من.....
اصلا دنيا مال تو..... تو مال من

مي دوني طبق آمار كم جمعيت ترين جاي دنيا كجاست؟
نمي دوني؟
قلب منه كه فقط تو توي اون ساكني

شنبه 24 اسفند 1387  11:09 AM
تشکرات از این پست
moltazam
moltazam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 169

پاسخ به:مجموعه کاملی از اس ام اس ها و پیامک های عاشقانه

اگه امشب خوابت نبرد ستاره ها رو بشمر اگه کم اومد قطره های بارون رو بشمر اگه بند اومد به بارون عشق من فکر کن چون نه کم میاد نه بند میاد

خدایا آنان که ادعای عشق تو را دارند بیاموز که بزرگترین گناه شکستن دل آدمیان است

یک شنبه 25 اسفند 1387  12:11 PM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری ششم

عشق ورزيدن را از کوير بياموزيم که دريا بودنش را به آفتاب بخشيد...

وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دكتر علي شريعتي

اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید (کورش کبير)

وفا داری را بايد از نيلوفری آموخت که به دور هر شاخه ای میپيچد در آغوشش ميميرد

عاشق شدن مثل دست زدن به آتيش مي مونه . پس سعي کن تا وقتي که جراتش رو پيدا نکردي هيچ وقت بهش دست نزني اما اگه بهش دست زدي سعي کن طاقتش رو داشته باشي که تو دستهات نگهش داري

اسمان به ماه گفت عشق يعني چي؟ گفت: بودن در اغوش تو و ماه به اسمان گفت: از نظر تو عشق يعني چي؟ انتظار ديدن تو

نواع قهوه : شیرین مثل چشات ، رقیق مثل قلبت و تلخ مثل دوریت . . .

زنگ در خونتم تا هر كس خواست تو رو ببینه ، اول منو بزنه

### >->o ### اون منم كه روی ریل دراز كشیدم . میخواستم این لحظه آخر یه چیزی رو بگم كه خیلی وقته تو دلمه : نـــــــــــــــــــه . . . . . . . . (بوم)
بیا دنیا رو قسمت كنیم : آسمون واسه تو ، ابراش واسه من . دریا واسه تو ، موجاش واسه من . خورشید واسه تو ، ماه واسه من . اصلا دنیا واسه تو ، تو واسه من!!!؟؟؟

از خدا نخواه كه همه دنیا مال تو باشه ، از خدا بخواه كسی كه دنیای توست مال هیچكس نباشه

میدونی طبق آخرین آمار كم جمعیت ترین جای دنیا كجاست؟ . . . . . نمیدونی؟ . . . . قلب منه ، چون فقط تو توش ساكن هستی!

زندگی سخت نیست ، ما سختش میكنیم . عشق قشنگ نیست ، ما قشنگش میكنیم . دل هیچكس سنگ نیست ، ما سنگش میكنیم .

ویرانه نه آنست كه داریوش بنا كرد ، ویرانه نه آنست كه فرهاد فرو ریخت . ویرانه دل ماست كه با هر نگاه تو ، صد بار فرو ریخت و دگر بار بنا گشت .

دوست داشتن رو باید از برگ درخت یاد گرفت ، چون وقتی زرد میشن ، وقتی میمیرن ، وقتی از درخت جدا میشن ، بازم پای همون درخت میفتن . . .

اگه همه زنبور های دنیا نیشت بزنن ، حقته . میدونی چرا؟ چون خیلی گلی!!!!

یک شنبه 25 اسفند 1387  12:15 PM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری هفتم

وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عکس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه که نميتوني عکسشو به ديوار بزني

انگاه كه با دستانت واژه ي عشق را بر قلبم مي نوشتي سواد نداشتم اما به دستان تو اعتماد داشتم حالا سواد دارم اما ديگر به چشمانم هم اعتماد ندارم

اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد

گفتي که مرا دوست نداري گله اي نيست بين من و عشق تو ولي فاصله اي نيست گفتم که کمي صبر کن و گوش به من کن گفتي که نه بايد بروم حوصله اي نيست پرواز عجب عادت خوبيست ولي حيف تو رفتي و ديگر اثر از چلچله اي نيست گفتي که کمي فکر خودم باشم و آنوقت جز عشق تودر خاطر من مشغله اي نيست رفتي تو خدا پشت و پناهت به سلامت بگذار بسوزد دل من مساله اي نيست

ديدم كه تو دريايي و من رود شدم در وسعت چشمان تو محدود شدم آن روز كه در آتش عشق افتادم سر سبز تر از آتش نمرود شدم

دوست واقعی مانند تاکسی میمونه که تو روزای بارونی کمیاب میشه

من يک ليوان چاي داغ را به تو ترجيح ميدهم چون چاي فقط زبانم را ميسوزونه ولي تو دلمو ميسوزوني...

ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي كرد بهت چي گفت ؟جايي كه ميري مردمي داره كه مي شكننت نكنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توكوله بارت عشق ميزارم كه بگذري، قلب ميزارم كه جا بدي، اشك ميدم كه همراهيت كنه، ومرگ كه بدوني برميگردي پيشم

ثمره عمر آدمي يك نفس است و آن نفس از براي يك همنفس است گر نفسي با نفسي هم نفس است آن يك نفس از براي عمري بس است

اگه چشمات پرسيد بگو نديدمش... اگه گوش هات پرسيد بگو نشنيدمش... اگه دستت لرزيد بگو مال سرماست... اما اگه دلت لرزيد به خودت دروغ نگو دوستش داري

آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي ميکنيم ... آن زمان که دوستمان دارند لجبازی ميکنيم ... ... و بعد ... براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم

نمي پرسه تو کي هستي؟ عشق فقط ميگه: تو ماله مني . عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کني . عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته . عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني . عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم

اگر ديدي مردي را به سوي زندان مي برند ، در دل خويش بگو : چه بسا او از زنداني تنگ و باريكتر مي گريزد .و اگر مستي را ديدي با خود بگو :كسي چه مي داند ، چه بسا او مست شده تا چيزي زشت تر از مستي را ترك گويد

ميگن خدا به اندازه دل هر کس بهش نعمت ميده .. پس دل تو بايد خيلي بزرگ باشه که خدا من رو بهت داده

شکسپير مي گويد بدترين گناه اين است که به کسي که تو را راستگومي پندارد دروغ بگويي

من تنهاترین فریاد در اوج صدایم من عاشقانه ترین نگاه در کشتی وجود تو ام من می خواهم زنده بمانم تا با تو باشم با تو بخوانم

گريه هايم بي صداست عشق من بي انتهاست ردپاي اشک هايم را بگير تابداني خانه عاشق کجاست

یک شنبه 25 اسفند 1387  12:19 PM
تشکرات از این پست
hasan6468
hasan6468
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 212

ماندم به تو اي گلشن زيبا چه نويسم
من مور صغيرم به سليمان چه نويسم
ترسم كه قلم شعله كشد صفحه بسوزد
با اين دل تنگم به عزيزم چه نويسم

سه شنبه 27 اسفند 1387  1:24 AM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری هشتم

دوستت دارم چون تنها ترين فکر تنهايي مني.دوستت دارم چون زيباترين لحظات زندگي مني.دوستت دارم چون زيباترين روياي خواب مني.دوستت دارم چون زيباترين خاطرات مني.دوستت دارم چون به يک نگاه،عشق مني

روزگارم گله مندي شده است من بگيرم تو بخندي شده است ازدلم ياد نكردي شايد،عشق هم سهميه بندي شده است

گريه هايم بي صداست عشق من بي انتهاست ردپاي اشک هايم را بگير تابداني خانه عاشق کجاست تقديم به چشمي كه اشكش منم، تقديم به اشكي كه غمش منم، تقديم به شمعي كه پروانه اش منم، تقديم به گلزاری كه گلش...تويي.وتقديم به عشقي كه عاشقش منم

به ياد آرزوهايي که ميميرند سکوتي ميکنم سنگين تراز فرياد

عشق امانت با ارزشي ست که هر کسي تو قلبش ميزاره براي همينه که هر وقت بخواي عشقت رو از کسي پس بگيري بايد قلبشو بشکوني

به او بگوييد دوستش دارم به او که قلبش به وسعت درياييست که قايق کوچک دل من در آن غرق شده . به او که مرا از اين زمين خاکي به سرزمين نور و شعر و ترانه برد . و چشمهايم را به دنيايي پر از زيبايي باز کرد

باز هم ثانیه ها اسم تورا جار زدن و دقایق همه امشب به تو تکرار زدن وسکوتی که دراین عقربها میچرخید نکند در دل تو اسم مرا دار زدن

توی زندون عشق تو اونقدر شلوغ میکنم و زندون رو به هم میزنم که مجبور بشی منو بذاری توی انفرادی قلبت

کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقي ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بي وفا باور ندارد

دوست داشتن بهترين شکل مالکيت و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم ... شب رفت ، شمع سوخت ، من موندم و غم ...

کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم

عشق با لبخند شروع ميشود.با بوسه شکوفا ميشود.با گريه رشد ميکند.با 110 تمام ميشود

وفادار تو بودم تا نفس بود دريغا همنشينت خار و خس بود دلم را بازگردان همين جان سوختن بس بود بس بود

اگه عشقم حقیره ! اگه جسمم کویره ! اگه همیشه تنهام ! اگه خالیه دستام ! هيچ خيال ني!!! برای تو عاشق ترین عاشق دنیام

کاش ميشد روي قلب سرنوشت،لحظه هاي با تو بودن را نوشت

عشق کلید شهر قلبهاست به شرط آنکه : قفل دلت هرز نباشه تا با هر کلیدی باز بشه !!!!!

هرگاه دفتر محبت را ورق زدي، هرگاه زير پايت خش*خش برگ*ها را احساس كردي، هرگاه در ميان ستارگان آسمان تك ستاره خاموش ديدي، براي يك بار در گوشه*اي از ذهن خود نه به زبان بلكه از ته قلب خود بگو: يادت بخير

چهارشنبه 28 اسفند 1387  8:47 PM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری نهم

زمان! به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست

اول به نام عشق. . . دوم به نام تو. . . سوم به ياد مرگ . . . بر لوح شيشه اي قلبت بنويس: يا تو و عشق، يا من و مرگ

من اون ماهی قرمز کوچولوهستم تو دل شیشه ای تو
*
*
*
مراقب باش دلت نشکنه که من میمیرم

تجربه شانه ايست که طبيعت وقتي ما کچل ميشويم, به ما مي دهد

اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون براي تو هرگز کم نمي ياد

سرو اسوه مقاومت و پايداريست من يه سروم چون تو ريشه مني

اي کاش از بدو تولد کور بودم تا که هيچگاه درياي عشق را در چشمان مليح و فريبايت نمي ديدم

بازهم کبوتراحساسم بال می گشاید تادرآبی بی کران آسمان قلبت به پروازدرآید.گویا سالهاست که مفهوم پرواز درگنجایش ذهنش نیست

يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پیش آمدند. دلم برات
تنگ میشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه میزنم

اگه یه روز رفتی و برنگشتی بهت قول نمیدم منتظرت میمونم اما ازت یه خواهش دارم وقتی اومدی یه شاخه گل رو قبرم بزاری

اگه یه روز خواستی بری حتما خبرم کن قول میدم ازت نخوام بمونی ولی ازت میخوام زود برگردی

در عرض يک دقيقه مي شه يک نفر رو خرد کرد... در يک ساعت مي شه يک نفر رو دوست داشت و در يک روز فقط يک روز مي شه عاشق شد ولي يک عمر طول مي کشه تا کسي رو فراموش کرد

تو اون فرشته اي که وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پاييز را ميکشند تا به جاي پاهايت بوسه بزنند

طرح چشمان قشنگت در اتاقم نقش بسته ... شعر مي گويم به يادت در قفس غمگين و خسته ... من چه تنها و غريبم بي تو در درياي هستي ... ساحلم شو غرق گشتم بي تو در شبهاي مستي

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد

زندگي اجبار است مرگ اخطار است دوستي فقط يکبار است اما جدايي بسيار است

انواع قهوه : 1- شيرين مثل چشات2 - رقيق مثل قلبت3- تلخ مثل دوريت

ميدوني چرا خدا به همه دو تا دست , دو تا پا , دو تا چشم داده , اما فقط يکي دونه قلب داده؟ براي اين که بگردي , اون يکيش رو پيداکنی

دنيا دو روز است يک روز با تو يک روز بر عليه تو ........... روزي که با تو ست مغرور نشو .... روزي که بر عليه توست ما يوس نشو

ببین دیگه به این شماره نه زنگ بزن نه اس ام اس بده شوخی هم ندارم میخوام این خط رو بفروشم تا دلت رو بخرم

زندگي تفسير سه کلمه است : خنديدن .... بخشيدن .... و فراموش کردن .... پس بخندو ببخش و
فراموش کن

هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند

هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه که...... ماهشون مال منه

كسي يه روزي مياد يه روزي ميره، يكي با دلش ميره، يكي با پاهاش، ولي مواظب باش كسي با پاهاي خودش از دلت نره

هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني و او را نارحت ميکني ولي از انتظارنجاتش ميدهي

بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد

چهارشنبه 28 اسفند 1387  8:49 PM
تشکرات از این پست
mrn1988
mrn1988
کاربر برنزی

سری دهم

v VV v V v V v Vv Vv VvV vVvV vVv ميدوني اينا چين؟؟؟ . . . اينا پرنده هايي هستن كه براي بوس كردن تو اومدن.از طرف من. Vv اين دو تا هم كاري داشتن دير رسيدن ....  
Amianno espanza lamore dienta salute perfavore dominika sette kientima wovo elino romantika

یعنی:تو غلطططططططط میکنی وقتی نمی فهمی تا آخر میخونی!

هی اس ام اس برو پیش اونی که فکر میکنم. اگه کار داشت مزاحمش نشو. اگه خواب بود آروم ببوسشو برگرد. اگه تو رو خووند بهش بگو که دوسش دارم.!

آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چی؟

ماه میگه: یعنی اومدن دوباره*ی تو

ماه میگه؟ تو بگو عشق یعنی چی؟

آسمون میگه : انتظار دیدن تو

از جلوی گل فروشی رد میشدم دیدم قشنگترین گلش نیست , نگران شدم , پس تو کجایی؟

عشق یعنی از دیدن چهره همیشگی خسته نشی

هیچ وقت مغرور نشو؛ برگ ها وقتی می ریزند که فکر می کنند طلا شده اند.

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور " قلبش " می گذارد، نه دور سرش.

الهی شهر غم آتیش بگیره به غیر از 3 نفر همه بمیرند یکی یارم یکی دلسوز یارم. یکی گریه کنان بر حال زارم...

سه جمله رو اصلا استفاده نکن و هرگز نگو:

" پولش رو ندارم و وقتش رو ندارم، حوصله اش رو ندارم."

ه کسی رو دوست داری. نه براش ستاره باش. نه آفتاب، چون هردوش مهمون زود گذرند. پس براش آسمون باش که همیشه بالای سرش باشی!
امیدوارم خوشبختی پاچه تو مثل سگ بگیره، مثل سوسک ازت بالا بره، مثل انگل تو وجودت باشه، مثل عقرب نیشت بزنه، مثل اس ام اس همیشه واست بیاد.
سرمايه عمر يك نفس است ،آن يك نفس هم براي يك هم نفس است،گر با هم نفسي ،لحظه اي نشيني،مجموع حيات عمر،همان يك نفس است.
مراقب گرماي دلت باش تا کاري که زمستان با زمين کرد زندگي با دلت نکند.

چهارشنبه 28 اسفند 1387  8:51 PM
تشکرات از این پست
hasan6468
hasan6468
کاربر برنزی

ای کـــاش دلـــم اســیـــر و بــیـمار نبود

در بـــنـــد نــــگاه او گــــرفــتــار نــبـود

من عاشق واو زعشق من بی خـبر است

ای کــاش دل و دلــبــــر و دلـــدار نـبود

شنبه 15 فروردین 1388  2:40 AM
تشکرات از این پست
hasan6468
hasan6468
کاربر برنزی

برات مینویسم دوستت دارم آخه میدونی؟ آدما گاهی اوقات

خیلی زود حرفاشونو از یاد می برن ولی یه نوشته به این سادگیا پاک شدنی نیست.گرچه پاره کردن یه کاغذ از شکستن یه قلبم ساده تر..ولی من مینویسم....من مینویسم دوستت دارم

شنبه 15 فروردین 1388  2:45 AM
تشکرات از این پست
hasan6468
hasan6468
کاربر برنزی

بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگترین روزم  روز دیدار توست.
شنبه 15 فروردین 1388  2:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها