پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در گفت و گو با روزنامه آ.اس به بررسی اوضاع تیمش پرداخت.او اعلام کرد که با دانی آلوس صحبت کرده تا او را برای تمدید قراردادش متقاعد کند. متن گفت و گوی او را در اینجا مطالعه کنید:
*ژاوی روز سه شنبه سی ساله شد و به نظر می رسد که از هرزمان دیگری بهتر است.فکر می کنید او تا کی به فوتبالش ادامه دهد؟
- حالاحالاها ژاوی می ماند.اگر به ذهن او بسته باشد، سالهای سال خواهد ماند،چون او فوتبال را واقعا دوست دارد ولی به شرایط فیزیکی اش هم بستگی دارد.
او چندی پیش گفته بود که نمی داند در آینده مربی شود یا نه.فکر می کنید او می تواند گواردیولای جدید باشد؟
شکی در اینکه او می تواند مربی شود، وجود ندارد و ازاین بابت مطمئنم .چون از خانه نشینی خسته می شود. شک و شبهات قابل حل است.امیدوارم که اینجا خانه او باشد و بتواند همین قدر که به عنوان بازیکن خوب بود، مربی تا این حد خوبی هم باشد
مورینیو برای کسب قهرمانی های متعددی به اینجا آمد و الان از رفتن می گوید
ولی فصل هنوز تمام نشده و در میانه راه هستیم.آنها هنوز هم می توانند در تمام رقابتها به قهرمانی برسند.
این روزها شنیده می شود که تمایل زیادی برای مربیگری در انگلیس و ایتالیا دارید.درست است؟
نمی دانم. برای پروژه های کاری ام برنامه ریزی نمی کنم. زمانی که بارسا را ترک کردم، یاد گرفتم که وقتی یک فکر در ذهنم می آید،ممکن است همه چیز به صورت برعکس پیش برود.من اینجا هستم و بازیهایمان راانجام می دهیم. بعد نتایج مارا در جایگاهمان قرار می دهد.باید ببینیم چه می شود.
بازیکنان همه درمورد تمدید قراردادتان صحبت می کنند.از اینکه این همه افراد می خواهند که شما بمانید، چه حسی دارید؟
اگر شماها(خبرنگاران) از آنها سوال نکنید آنها هم چنین جوابهایی نمی دهند.
روند تطبیق پذیری آفلای چطور است؟
او به خوبی تمرین می کند و خیلی پویاست. اصلا او را غمگین ندیده ام و از روند پیشروی او خیلی راضی ام. همیشه در حال لبخند زدن است
زمانی که مورینیو مربیان بود، فکرش را می کردید که چنین توانایی هایی داشته باشد؟
خاطرات خیلی خوبی از زمانی که مورینیو اینجا بود دارم
نظرتان در مورد تمدید قرارداد آبیدال چیست؟
سران باشگاه در حال انجام کارها هستند.فکر می کنم که آبیدال تمدید خواهد کرد.می خواهیم که بماند چون بازیکن خیلی مهمی برای ماست
و دانی آلوس؟؟آیا سران باشگاه از شما خواسته اند که او را برای ماندن متقاعد کنید؟
نه، من یک بار با دانی در این رابطه صحبت کرده ام.و به او گفته ام که چه حسی دارم. نمی خواهم که او با حالت ناراضی، اینجا بماند. او شایسته هرچه توقعش را دارد هست و بعد از آن هم سران باشگاه حق دارند که درخواست او را بپذیرند یا نه ولی امیدوارم که او اینجا یا هرجای دیگری که هست خوشبخت باشد.
نظرتان در مورد ویدئویی که تیم سویا پیش از بازی مقابل لوانته در لالیگا پخش کرد و به نحوی هوادارانش را برای حضور در ورزشگاه برای دیدارمقابل رئال تحریک نمود چیست؟
این ویدئو را ندیده ام و نمی توانم نظر بدهم.
آیا حس مشابهی با آن فصل که توانستید سه جام قهرمانی کسب کنید دارید؟
نه. اولا به این خاطر که در صد سال اخیر این اتفاق تنها یک بار رخ داد و نمی توان پس از دو سال بخواهیم که این افتخار تکرار شود. به بازیکنان هم گفته ام که صحبتهای احمقانه ای که در مورد جامهای سه گانه و این مسائل می شود را فراموش کنند. وقتی که در ذهنت اهداف بلند بالایی داری، خیلی بد است. باید به اهداف قابل دسترس بیندیشی