تایلند کشوری ست در جنوب شرقی آسیا. پایتخت آن بانکوک است و از نظر جغرافیایی به 4 منطقه تقسیم می شود: منطقه مرکزی ، شمالی ، جنوبی و شرقی. مساحت این کشور 514000 کیلومتر مربع ، با جمعیت 62354402 نفر و دین بودایی و اسلام می باشند و واحد پول این کشور بات بوده و حکومت آن پادشاهی است. مردم تایلند بسیار خونگرم ، مهربان و مهمان نواز ، صبور و با وقار هستند. در بین مردم تایلند خانواده جایگاه و منزلت خاصی دارد. مردم تایلند مانند بسیاری از کشور های دیگر تماس زیاد و مداومی با خارجیان از ملیت های گوناگون و فرهنگ های مختلف دارند اما همواره مایلند فرهنگ و سنت خود را حفظ کنند. کشور تایلند بیشترین میزان توریست را در بین کشور های شرق آسیا دارد. کاوش های باستان شناسی حاکی از وجود تمدن های بسیار کهن در این کشور می باشد.
این کشور دارای جشن ها و مراسمات ملی و فرهنگی زیادی است که هر ساله در مواقع خاص برگزار می گردد. مهمترین آنها برای خارجیان جشن آب پاشی است که حقیقتاً زیبا و جذاب است. این جشن هر ساله در نیمه اول اردیبهشت به مدت 3 روز پشت سر هم برگزار می شود و تمام مردم تایلند از جمله مسئولان رده اول برای شرکت در این جشن به تایلند مسافرت می کنند. در مدت این جشن همه مردم ، دختر و پسر ، پیر و جوان در هر کوچه و گذر روی یکدیگر آب می ریزند.
یکی از مناطق دیدنی تایلند جزیره پوکت است که در جنوب تایلند قرار دارد و به معنای کوه جواهر است ، در گذشته به دلیل داشتن سنگ های معدنی مشهور بوده اما امروز بعنوان بهشت جهانگردان معروف است. سواحلی با شن های سفید ، پوشش گیاهی جالب با نخل های سر به فلک کشیده ، دریایی آبی رنگ و شفاف ، آرامش دهنده و کف دریا و زیبایی وصف ناپذیری به این جزیره داده است . یکی از معروفترین اماکن پوکت معبد چالونگ است و قابل بازدید برای عموم می باشد . در نزدیکی معبد باغ وحش پوکت قرار دارد که در آن نمایش های جالبی با استفاده از حیوانات، از جمله نمایش شامپانزه ها ، فیل ها و تمساح ها اجرا می شود.