0

كاسياس: فوتبال بهترين وسيله براي كمك به فقرا است

hosseinmirzaee
hosseinmirzaee
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 322

كاسياس: فوتبال بهترين وسيله براي كمك به فقرا است

'ايکر کاسياس' دروازه بان تيم رئال مادريد اسپانيا گفت: فوتبال بهترين وسيله براي وارد شدن به قلب مردم و بهترين ابزار براي مبارزه با فقر، کمک به فقرا و کودکان نيازمند است.

به نقل از شبکه الجزيره، ''ايکر کاسياس'' روز چهارشنبه در آيين معارفه اش به عنوان سفير حسن نيت سازمان خوار و بار و کشاورزي سازمان ملل متحد (فائو) در ''ژنو'' اظهارداشت: از اينکه اين سازمان به من اعتماد کرد و مرا به عنوان سفير خود براي ترويج کمک به فقرا و مبارزه با فقر برگزيد ، سپاسگزارم.
دروازه بان رئال مادريد که به همراه ''اميليو پوتراگنيور'' مسول روابط عمومي باشگاه رئال مادريد در اين مراسم شرکت کرده بود ، در گفت وگو با خبرنگاران ، افزود: تلاش خود را براي کمک به نيازمندان و مبارزه با فقر به کار خواهم بست و براي ارتقاي سطح سلامتي و آموزش جوانان خواهم کوشيد.
وي افزود: اميدوارم بتوانم اعتماد اين سازمان را به نحو احسن پاسخ دهم و قبل از هر چيز از پدر و مادرم همچنين باشگاه رئال مادريد که در رشد و پيشرفت من تاثيرگذار بودند تشکر مي کنم .
کاسياس از رائول ، رونالدو ، زيدان ، فيگو ، ويرا ، دروگبا ، اديبايور ، باجو و بالاک که پيش از اين به عنوان سفير حسن نيت سازمان ملل متحد فعاليت کرده اند ، تقدير کرد و افزود: خوشحالم که به جمع اين ستاره هاي فوتبال پيوستم ‌و به نظرم فوتبال بهترين وسيله براي کمک به کودکان نيازمند و مبارزه با فقر است.
وي افزود: در اين راستا مسووليت سنگيني برعهده دارم اما معتقدم مي توانم از عهده اين مسووليت بزرگ برآيم و براي کمک به هرکس که به من نياز داشته باشد ، کوتاهي نمي کنم.
کاسياس ابراز اميدواري کرد : انتصابش بعنوان سفير حسن نيت سازمان ملل، زمينه کمک به نيازمندان را هموار کند.
''ريبکا گرينسبان'' مدير توسعه برنامه هاي سازمان ملل متحد نيز گفت: کاسياس بهترين گزينه براي سفير حسن نيت سازمان ملل متحد براي ترويج برنامه هاي غذايي و مبارزه با فقر است اين انتخاب تنها بدليل شهرت ايشان نيست بلکه علاقه مندي وي براي شرکت در برنامه هاي مبارزه با فقر از جمله معيارهاي انتخاب وي به عنوان سفير حسن نيت سازمان ملل متحد در برنامه هاي خوار و بار و کشاورزي سازمان ملل متحد بوده است.

پنج شنبه 7 بهمن 1389  10:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها