0

خورش طلا کوله گیلانی

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

خورش طلا کوله گیلانی

مواد لازم :  

گوشت مرغ  1250 گرم
گردو  250 گرم
تره  125 گرم
نعناع  125 گرم
گشنیز  125 گرم
جعفری ساطوری شده  125 گرم
آب غوره  1 فنجان
پیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوری
روغن  4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  4 قاشق سوپخوری
نمك  قدری

 طرز تهیه :

مرغ پاك كرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز كنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ كرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیكه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاكوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ كرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می كنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبكرده كمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می كنیم و به خورش اضافه می كنیم و كمی نمك و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در خورش می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممكن است یك قاشق سوپخوری آرد برنج را در كمی آب سرد حل كنیم وقتی گردو را در خورش ریختیم آرد برنج را كم كم داخل خورش بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت خورش زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 6 بهمن 1389  5:35 PM
تشکرات از این پست
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:خورش طلا کوله گیلانی

طرز تهیه خورش طلا کوله

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و فلفل سیاه با پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای ( مانند خورشت‌ قیمه ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه دیگر مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

در مرحله بعد سبزیجات را پس از شست و شو  به صورت ساطوری ریز خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد مغز گردو را چرخ کنید و به همراه سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. در مرحله بعد آرد برنج را کم کم در نصف لیوان آب سرد حل کنید سپس به خورشت اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا آب اضافی خورش تبخیر شود و روغن بیندازد.

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آبغوره را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید. در پایان پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری رب انار هم به این خورش اضافه کنید.

یک شنبه 14 بهمن 1397  8:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها