0

مرورگر Opera، رسما فارسی می‌شود

gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

مرورگر Opera، رسما فارسی می‌شود

[تصویر: opera-fa-original-little.png?w=192&h=97]

به درخواست آقای Mort Grankvist که یکی از اعضای رسمی شرکت Opera در آمریکاست، پروژه‌ی فارسی سازی مرورگر Opera آغاز شد. این فارسی سازی کاملا رسمی می‌باشد و پس از این‌که مرورگر اپرا کاملا فارسی شد، نسخه فارسی شده این مرورگر در وب‌سایت رسمی اپرا قرار خواهد گرفت. مدیر پروژه‌ی فارسی‌سازی مرورگر Opera خودم (کیا طاهری) هستم و از همه‌ی دوستان علاقه‌مند به فارسی‌سازی Opera دعوت می‌کنم که به من در این پروژه کمک کنند. آقای Grankvist درباره اهداف این پروژه می‌گوید: “ما همیشه علاقه‌مند به محلی سازی محصولات خود بوده‌ایم و هستیم، تنها مشکلی که وجود داشت این بود که برای زبان فارسی، هیچ داوطلبی نداشتیم تا به ترجمه بپردازد”. لازم به ذکر است که Mort Grankvist مسئول بخش محلی سازی در شرکت Opera است که می‌توانید با او در مورد این پروژه صحبت کنید. اما هدف شخصی خودم برای این پروژه، توسعه‌ی زبان فارسی در اینترنت است. البته نسخه‌های فارسی دیگری به صورت غیر رسمی از این مرورگر اینترنتی تا به حال توزیع شده‌است که البته هیچ کدام از آن‌ها توسط شرکت Opera به رسمیت شناخته نشده‌است. همان‌طور که اطلاع دارید، شرکت موزیلا از نسخه 3.5 به بعد، فایرفاکس فارسی را روی وب‌سایت خود منتشر کرد که این حرکت موجب رضایت کاربران فارسی‌زبان شد. شرکت اپرا نیز قصد دارد با به وجود آوردن پروژه‌ی فارسی‌سازی اپرا؛ از رقیب خود یعنی فایرفاکس سبقت بگیرد.

دوشنبه 11 آبان 1388  6:40 PM
تشکرات از این پست
cooper
cooper
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 689

پاسخ به:مرورگر Opera، رسما فارسی می‌شود

جالب بود
Learn from yesterday, live for today,hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning.
Albert Einstei

دوشنبه 11 آبان 1388  6:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها