شهادت مظلومانه بسيجي گمنام حسين غفاري اگرچه در روزمرگي رسانههاي كشور گم شد اما تا هميشه سند افتخار مسئولاني است كه خدمت و اخلاص را در مكتب نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به خوبي آموختهاند.
به گزارش زاهدان پرس، حسين غفاري را كسي نميشناخت. بسيجي گمنامي كه به حكم تكليف، به جبهه جنوب شرق كشور آمده بود تا ادامه دهنده راه خونين و پر افتخار جمهوري اسلامي ايران در مصاف و مقاتله با اشرار و قاچاقچيان مسلح باشد.
حسين تازه ازدواج كرده بود و اگرچه شايد به تصور غلط بسياري ميتوانست به واسطه موقعيت و مقام پدرش به هر آنچه از مواهب دنيوي كه ميخواست، دست يابد؛ اما تمام اين مقولات نتوانست او را در عشق پاكش به اباعبداللهالحسين و راه و آرمان شهدا متزلزل كند.
و حسين، اين تازه داماد خانواده غفاري، از ميان تمام آنچه كه ميتوانست به غلط و يا حتي به درست از مواهب دنيا به دست آورد، راه شقايقهاي آتش گرفته را در پيش گرفت و به عضويت گردانهاي عملياتي بسيج در جنوب شرق كشور درآمد.
و همرزمانش حتي تصور نميكردند كه اين بسيجي ساده كه در سرما و گرما در كنارشان ميجنگد و راه را بر اشرار مسلح بسته است، فرزند معاون امنيتي استاندار خراسانرضوي است. هيچكس حسين را نميشناخت تا اينكه اين بسيجي 24 ساله خدايي شد و در 26 مردادماه امسال به خيل عظيم شهيدان پيوست.
به گزارش خبرگزاری فارس، شهادت حسين در رسانههاي كشور انعكاس چنداني نيافت و به جز يك، دو خبرگزاري و رسانه ارزشي كسي خبر و محتواي اين شهادت ارزشمند را كه سندي بر خلوص و خدمتگزاري برخي از مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است، پوشش چنداني نداد.
ولي چه باك، حسين و حسينها اينك در آغوش عشقي تا هميشه تاريخ رفتهاند و خونشان سندي است بر مظلوميت بسيجيان خميني و خامنهاي. بسيجيان مخلصي كه با همه شدائد و ناملايمات، دست از آرمان انقلاب اسلامي برنميدارند و عباسوار، «مشك رنجهاي انقلاب را به دندان» كشيدهاند.
آنچه كه در ادامه ميخوانيد، صحبتهاي سردار محمد غفاري پدر بزرگوار شهيد غفاري و معاون امنيتي انتظامي استاندار خراسان رضوي است كه در مراسم بزرگداشت اين شهيد در يكي از شهرهاي كشور توسط ايشان ايراد و در خبرگزاري فارس منتشر شد.
شايد صحبتهاي اين مقام بلندپايه دولتي كه در آستانه فرارسيدن چهلمين روز خداييشدن شهيد حسين غفاري بيان شد، گوياترين سند براي بيان زندگي و سلوك اين شهيد عزيز باشد.
وي دراين مراسم گفت:
شهادت مرتبهاي بسيار بالاست كه حسين عزيزم توانست با توسل دائمي به ائمه، امامان و مادر عالم هستي حضرت فاطمه (س) به اين مقام دست يابد. "حسين " با مجاهدتي كم نظير و با دفاع اصولي از دين، ايمان مثالزدني به ولايت فقيه، حفظ و رعايت ادب مسلماني، احترام به بزرگان و همنوعان و كمك به محرومان، به اين مرتبه عالي دست يافت.
معاون امنيتي استاندار خراسانرضوي همچنين گفت: حسين تنها فرزند ذكور من بود كه به عنوان بسيجي فعال از سپاه تهران مأموريت گرفت و به سيستان و بلوچستان رفت و با توجه به كمكي كه سپاه به نيروي انتظامي ميكرد، حسين در ميان نيروهاي كمكي سپاه به نيروي انتظامي بدون اينكه شناخته شود كه فرزند من است، در گروه عملياتي يگان ويژه مشغول به كار شد.
محمد غفاري اضافه كرد: "حسين " در فروردين ماه امسال ازدواج كرد و بعد از پنج ماه به صف شهيدان ملحق شد و من زماني كه پيكر فرزندم را ديدم با خود گفتم كه با توجه به علاقه ايشان به امام رضا (ع)، او را به مشهد ببرم كه خود مجموعه پيكر ايشان را به حرم مطهر بردند و در صحن جمهوري به خاك سپردند.
غفاري ادامه داد: بعد از شهادت حسين عزيز ميگويم اگر 100 فرزند ديگر نيز داشتم همه را نه فقط بهر مولايم حضرت حجت، بلكه خاك پاي نايب برحقش، ولايت فقيه و سيد و سالارم آيتاللهالعظمي امام خامنهاي تقديم ميكردم.
وي در پايان افزود: من از شهادت فرزندم ناراحت نيستم و ناراحت هستم از اينكه خود از اين قافله بازماندهام و درخواست كردم از وزير كشور كه مرا به سختترين نقطه از كشور اعزام كنند. "
نویسنده: مسعود يارضوي