0

مجيد جلالي:

daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2202

مجيد جلالي:

مجيد جلالي معتقد است تيم ملي در بازي مقابل كره‌جنوبي بهتر از بازي‌هاي قبل بود، اما كره‌اي‌ها هيچ اشتباهي نكردند و همين موضوع باعث شد كه برنامه‌هاي ايران براي پيروزي به هم بريزد.

كارشناس فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در رابطه با شكست تيم ملي فوتبال از كره جنوبي در ديدار يك چهارم نهايي جام ملت‌هاي آسيا و حذف از اين رقابت‌ها اظهار كرد: آن چيزي كه تيم ملي امشب ارائه داد، بهتر از بازي‌هاي پيش بود. سبكي كه ايران بازي مي‌كرد، خوب بود و بر بازي درگيرانه و فيزيكي متمركز بود و مشخص بود كه مترصد اشتباه‌هاي كره‌اي‌ها هستيم، منتها كره هيچ اشتباهي نكرد و در عوض خيلي هم محتاط و هوشمندانه بازي كرد.

وي ادامه داد: در بازي امشب هم بيشتر دويديم و هم خوب درگير مي‌شديم، اما ما بايد يك سري واقعيت‌ها را بپذيريم. ايران در مرحله مقدماتي با تيم‌هايي مانند امارات و كره شمالي بازي كرد در حالي كه كره جنوبي تفاوت‌هاي زيادي با اين دو تيم دارد. به اعتقاد من با داشته‌هايي كه تيم ملي در اختيار داشت، در اين تورنمنت خوب بوديم و امشب هم خوب بازي كرديم. سازماندهي دفاع ما در اين بازي خوب بود. ما دو بازيكن كناري داشتيم و سه هافبك مركزي كه به خوبي فضاي جلوي دفاع ما را پر كرده بودند به نوعي كه بازي كاملا براي كره‌اي‌ها قفل شده بود.

مجيد جلالي با اشاره به اينكه مشكل ما فوتبال ما است نه اين تيم ملي، ادامه داد: هنگامي كه شجاعي به زمين آمد، به سمت چپ زمين رفت و خلعتبري مهاجم نوك ما شد و همين موضوع باعث شد كه بازي در سمت چپ زمين براي كره‌اي‌ها باز شود و آن‌ها از همين نقطه تك گل پيروزي‌بخش خود را به ثمر رساندند و دفاع هم در آن صحنه نتوانست كاري انجام دهد. به نظر من ما با داشته‌هايمان در اين بازي نمايش خوبي داشتيم. مشكل فوتبال ما اين تيم ملي نيست، بلكه اين است كه از نظر مالكيت توپ ضعيف هستيم. ما بايد در كنار بازي درگيرانه و فيزيكي از نظر مالكيت توپ هم كيفيت بالايي داشته باشيم.

اين كارشناس فوتبال در ادامه گفت: اگر بخواهم قضاوت منصفانه‌اي داشته باشم از 20 نمره به اين تيم 18 مي‌دهم و به افشين قطبي هم 18 مي‌دهم. عملكرد تيم ملي در اين تورنمنت بالاتر از انتظارات بود. خيلي‌ها حتي انتظار نداشتند كه ايران از گروه خود صعود كند.

جلالي با تمجيد از برنامه‌هاي قطبي براي اين بازي گفت: به نظر من قطبي امشب تركيب تيم ملي را خيلي خوب طراحي كرده بود. ضمن اينكه در بازي قبل مقابل امارات هم كار بسيار خوبي كرده بود و تيم ديگري را روانه ميدان كرده بود. در كل قطبي در اين جام خوب بود. اگر من در فوتبال كشور مسوول بودم حتما افشين قطبي را براي تيم ملي حفظ مي‌كردم.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا بازيكناني همانند جواد نكونام و مسعود شجاعي در اين بازي عملكرد مناسبي نداشتند، گفت: از آنجا كه سبك بازي تيم ملي فيزيكي و درگيرانه است، آن‌هايي كه در ليگ ايران بوده‌اند در تيم ملي خوب بوده‌اند و بازيكناني كه نبودند هم به اين وضعيت عادت نداشتند. كاري كه تيم ملي در اين تورنمنت انجام داد، در واقع ويترين ليگ ما بود و باز هم تاكيد مي‌كنم كه فوتبال ما در مالكيت توپ عقب است و بايد در ابتدا اين موضوع را در ليگ درست كنيم.

یک شنبه 3 بهمن 1389  12:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها