0

بهتر از کیمیا

alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

بهتر از کیمیا

از حضرت آيت اللّه آقا موسي شبيري زنجاني شنيدم:
در سفري كه حضرت امام و پدرم براي زيارت به مشهد مقدّس رفته بودند امام خميني(ره) در صحن امام(ع) با سالك الي اللّه حاج حسنعلي نخودكي برخورد مي‌كنند امام امت(ره) كه در آن زمان شايد در حدود سي الي چهل سال بيشتر نداشت وقت را غنيمت مي‌شمارد و به ايشان مي‌گويد با شما مطلبي داشتم،حاج حسنعلي نخودكي مي‌گويد:من در حال اعمال هستم شما در بقعه حرّ عاملي(ره) بمانيد من خودم پيش شما مي‌آيم،بعد از مدتي كه امام و سيد احمد در بقعه حر عاملي مي‌مانند حاج حسنعلي مي‌آيد و مي‌گويد چه كار داريد امام(ره) خطاب به ايشان رو به گنبد و بارگاه امام رضا(ع) كرد و گفت:تو را به اين امام رضا(ع) اگر (علم) كيميا داري به ما هم بده؟
حاج حسنعلي نخودكي كه رضوان خدا بر او باد انكار به داشتن علم(كيميا) نكرد بلكه به امام (ره) فرمودند:
اگر ما «كيميا» به شما بدهيم و شما تمام كوه و در و دشت را طلا كرديد آيا قول مي‌دهيد كه به جا استفاده كنيد و آن را حفظ كنيد و در هر جائي به كار نبريد؟
امام خميني(ره) كه از همان ايام جواني صداقت از وجودشان مي‌باريد.سر بزير انداختند و با تفكري به ايشان گفتند:نه نمي‌توانم چنين قولي به شما بدهم.
حاج حسنعلي نخودكي كه اين را از امام(ره) شنيد رو به ايشان كرد و فرمود:
حالا كه نمي‌توانيد «كيميا» را حفظ كنيد من بهتر از كيميا را به شما ياد مي‌دهم و آن اينكه:
بعد از نمازهاي واجب يكبار آية الكرسي را تا «هوالعلي العظيم» مي‌خواني.
و بعد تسبيحات فاطمه زهرا(س) را مي‌گويي
و بعد سه بار سوره توحيد «قل هو الله احد» را مي‌خواني.
و بعد سه بار صلوات مي‌گويي
و بعد سه بار آيه مباركه
«و من يتّق الله يجعل له مخرجاً و يرزقه من حيث لايحتسب و من يتوكّل علي الله فهو حسبه إنّ الله بالغ أمره قد جعل الله لكل شيء قدراً» را مي‌خواني اين از كيميا برايت بهتر است.
چهارشنبه 21 اسفند 1387  10:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها