0

صدور فرهنگ ايثار و شهادت دشمني هميشگي آمريكا را به دنبال دارد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

صدور فرهنگ ايثار و شهادت دشمني هميشگي آمريكا را به دنبال دارد

89/11/02 - 12:59
شماره:8911020675
نسخه چاپي ارسال به دوستان
نويسنده كتاب‌ «چشم‌هاي خردلي» در گفت‌وگو با فارس:
صدور فرهنگ ايثار و شهادت دشمني هميشگي آمريكا را به دنبال دارد

خبرگزاري فارس: نويسنده كتاب‌هاي «چشم‌هاي خردلي»، گفت:‌ به سفير آمريكا در هلند گفتم «چرا دست از سر ايران برنمي‌داريد؟» وي پاسخ داد «شما سال‌هاي زيادي نوكري ما را كرديد و پس از انقلاب استقلال ايران و انشعاب آن به جهان، براي ما قابل تحمل نيست».

اسماعيل جمالي نويسنده كتاب‌هاي «هم ‌پا» و «چشم‌هاي خردلي» در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: كتاب‌ «هم‌پا» را كه با تلاش‌ همسرم «زهرا غلامي» به نگارش درآوردم، به تشريح فعاليت‌هاي همسران رزمندگان در جبهه‌هاي جنگ تحميلي تاكيد دارد و معتقد است كه همسران رزمندگان با حركت زينب‌وارشان و تحمل فشارهاي روحي و رواني مشكلات فراواني را در طول جنگ و بعد از آن بر دوش كشيده‌اند.

* كتاب‌ «هم‌پا»، روايتي زينب‌گونه از همسران رزمندگان

وي در ادامه با اشاره به اينكه براي زنده ماندن ايثارگري همسران رزمندگان، با همكاري همسرم به ثبت خاطرات آن دوران و نگارش كتاب‌ «هم‌پا» پرداختيم، گفت: به تصوير كشيدن صبر و استقامت جانبازان و همسران آنها در اين كتاب مشهود است و معتقدم كه رزمندگان بعد از جنگ تحميلي براي ماندگاري فرهنگ ايثار و شهادت بايد به ثبت خاطرات‌شان، همت گمارند.

* خمير مايه «چشم‌هاي خردلي» لبخند، تفكر و اشك است

نويسنده كتاب‌هاي «هم‌پا» و «چشم‌هاي خردلي» گفت: كتاب «چشم‌هاي خردلي» با پرداختن به موضوع‌هاي طنزگونه و نحوه اجراي عمليات‌ها در تلاش است ضمن خنداندن مخاطب او را به تفكر وا دارد هر چند بيان برخي از خاطرات اين كتاب، دور از بيان احساسات روحي مخاطب نيست.
جمالي در مورد اثر جديد خود، يادآور شد: كتاب زندگي‌نامه شهيد «اسفنديار غنايي» به بيان روايتي از زندگي اين شهيد مي‌پردازد؛ چرا كه خانواده‌ اين شهيد تولد فرزندشان را به صورت رحمت و نعمتي براي خود و جامعه مي‌دانستند و اين كتاب با همكاري «بابك طيبي» مراحل چاپ خود را مي‌گذراند.

* مردم دنيا اميدواركننده به ايران مي‌نگرند

وي با بيان خاطراتي از سفر خود به هلند و شركت در كنگره بين المللي «opcw» گفت: اين كنگره مردم نهاد با حمايت از مصدومان شيميايي هر ساله در شهر لاهه هلند برگزار مي‌شود؛ در سال جاري با حضور در اين كنگره به سفير آمريكا در هلند گفتم «چرا دست از سر ايران برنمي‌داريد؟» وي پاسخ داد «شما سال‌هاي زيادي نوكري ما را كرديد و پس از انقلاب استقلال ايران و انشعاب آن به جهان، براي ما قابل تحمل نيست».
اين جانباز شيميايي 70 درصد افزود: در همين كنگره يكي از بازديدكنندگان هلندي به من گفت «تمام دنيا با چشم ترس به آمريكا نگاه مي‌كنند و اين نگاه‌ها به ايران اميدوار كننده است».

به گزارش توانا، اسماعيل جمالي در سال 1343 در يكي از روستاهاي استان فارس متولد شد؛ وي همزمان با آغاز جنگ تحميلي در جبهه سومار از كشور دفاع كرد و در ادامه خدمات خود به انقلاب اسلامي با حضور در عمليات فاو در تاريخ 26 بهمن 64 بر اثر بمب‌هاي شيميايي رژيم بعثي، مصدوم شد.

 
 
شنبه 2 بهمن 1389  3:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها