0

پرسش و پاسخ83

naeini88
naeini88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 105

پرسش و پاسخ83

سلام خسته نباشيد من قصد زدن يك سايت دارم اما برنامه نويسي بلد نيستم حالا ميخواهم شما راهنماييم كنيد.و سوالات منو جواب بديد 1)من وقتي دامنه و هاست خودمو ثبت ميكنم به من يه cpanel ميدند كه من بلد نيستم باهاش كار كنم سي پنل ملت هاسته! حالا من اگه بخوام يه قالب سايت قرار بدم مثلا وي بولتين فارسي چطور اين قالب رو داخل دامنه و هاستي كه خريدم قرار بدم؟ 2) من چطور ميتونم قالب وي بولتينو دستكاري كنم؟ 3) حالا اگه من كارمو انجام دادم (منظورم قرار دادن قالب روي دامنه) چطور ميتونم بهش مطلب اضافه كنم؟ 4) چطور ميتونم درآمد داشته باشم؟ 5)امنيتشو چطور بالا ببرم؟ 6)محيط سي پنلو برام آموزش بديد؟ 7)من چطور ميتونم اگه خواستم قالب سايتمو عوض كنم مطالبش از بين نره(مطالب قبلي كه مثلا ريخته بودم)؟ 8) آيا برنامه ورد پرس ميتونه تو محيط سي پنل كار كنه ؟ 9)اصلا برنامه wordperss ‌چيه؟ و چه كارهايي ميشه با اون انجام داد ؟ اگه ممكنه يه آموزشي هم از ورد پرس بگيد؟ ممنون اگه جواب بديد!     
 •

باسمه تعالي
با تشکر از اين که راسخون را براي مشاوره انتخاب نموديد.
اما پاسخ سوال شما:;کاربر گرامی چون تعداد سوالات شما زیاد می باشد شما می توانید سوالات خود را در فوروم مربوطه مطرح کنید تا از آن طریق به جواب سوالات خود برسید

http://www.rasekhoon.net/Forum/ForumShow-74-1.aspx
پنج شنبه 7 آبان 1388  5:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها