0

50پرسش و پاسخ

naeini88
naeini88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 105

50پرسش و پاسخ

با سلام کامپیترمن بعضی ازنرم افزارها را اجرا نمکنه یعنی وقتی سی دی رو داخل CD ROMرامی ذارم درایوhخالی بازمیشه؟البته یه بار ازشما سوال کردم وشما این جواب رو به من دادید؟ ----------------------------------------------------------------------- با سلام دوست عزیز، اگر منظورتان اجرا نشدن اتوران برنامه هائی است که داخل CD ROM میگذارید، در اینصورت ممکن است اتوران در ویندوز غیرفعال شده باشد. در این حالت برای رفع مشکل و برای فعال کردن اتوران در ویندوز می بایست فایل رجیستری زیر را دانلود کرده و اجرا نمائید: آدرس دانلود: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/enableautorun.reg پس از دانلود فایل فوق، روی آن دابل کلیک نمائید. به ترتیب Yes و OK را بزنید. سیستم را یکبار ریست کنید تا اتوران فعال شود. وارد My Computer شوید و روی درایو CD ROM خود راست کلیک کرده و Properties را بزنید. اکنون به تب AutoPlay بروید و گزینه ی Prompt me each time to choose an action را انتخاب کرده و OK کنید. در اینصورت چنانچه یک CD داخل همان CD ROM بگذارید، ابتدا از شما می پرسد چه کاری انجام دهد و بطور اتوماتیک عملی را انجام نمی دهد. نکته ی مهم: هنگامی که به تب AutoPlay رفتید، ابتدا از منوی کشویی بالا، نوع CD خود را انتخاب کنید. مثلا اگر از منوی کشویی نوع CD را Video Files انتخاب کنید، گزینه ی انتخابی شما فقط در مورد همین نوع CD اعمال خواهد شد. بنابراین اگر میخواهید در مورد تمام CD ها، ابتدا از شما سؤال کند، باید برای همه ی انواع CD در آن منوی کشویی، گزینه ی Prompt me each time to choose an action را انتخاب کنید تا همواره در موقع وارد کردن CD از شما سؤال کند. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- من این کارها روکردم.ولی بازم درست نشد؟حال می خواستم بپرسم چه کارکنم؟ . . . باتشکر......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     
 •

با عرض سلام و خسته نباشید
کاربر گرامی با توجه به صحبت های شما به احتمال زیاد سیستم شما دارای ویروس می باشد که در رجیستری شما رخنه کرده است و اجرای فایل های رجیستری را امکان پذیر نمی کندشما می بایست از طریق آنتی ویروسی که بوت باشد سیستم خود را اجرا کنید و سیستم را اسکن نمایید و بعد از آن مجددا ویندوز خود را عوض کنید انشاالله مشکلتون حل خواهد شد
با تشکر از انتخاب شما
پنج شنبه 7 آبان 1388  5:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها