بدهيهاي سال گذشته ما را اذيت ميكند
هنگامي كه استقلال را تحويل گرفتم بازيكناني مثل كاظمي، اكبرپور و جان واريو از اين تيم جدا شده بودند. آنهايي كه فوتبال را متوجه ميشوند ميدانند كه وقتي تيمي با 5 بازيكن تمريناتش را شروع ميكند در چه شرايط سختي قرار ميگيرد. عمده مشكلات ما مربوط به بدهيهاي گذشته است كه اين مبلغ حدود 3 ميليارد تومان است و ما با آن دستهپنجه نرم ميكنيم. در اين فصل بهترين دريافتي را داشتيم اما بدهيهاي سال گذشته ما را اذيت ميكند و بازيكنان مدام ميگويند طلب سال قبل ما چه شد.
با علم به اينكه كار سخت بود مسئوليت را قبول كردم و خدا كمك كرد 3 بازيكن مطرح مثل ايمان مبعلي، ميلاد ميداوودي و فرزاد آشوبي را به خدمت گرفتيم و ماندن مجيدي و برهاني وضعيتمان را بهتر كرد. حالا هم با تيم دوم جدول هم امتياز هستيم و وضعيت بسيار خوبي داريم كه اين مسئله به تلاشهاي بيوقفه كادر فني ما برميگردد. با توجه به تمهيداتي كه كرديم در نيم فصل دوم بهتر از نيم فصل اول ظاهر خواهيم شد.
* در شأن من نيست كه به هوار التماس كنم
متاسفانه بعضي مواقع اخباري ضد و نقيض در مطبوعات چاپ ميشود. مثلا اخيرا دوستاني مطلبي نوشتهاند كه فتحاللهزاده در قطر به هوار ملا محمد التماس ميكند كه به استقلال بيايد. آنها با اين خبر به فوتبال كشور توهين ميكنند و اين مسئله تنها تخريب من نيست. مگر ميشود من را به داخل كمپي كه تيم ملي عراق حضور دارند راه بدهند يا اصلا در شأن من است كه نزد يك بازيكن بروم و التماس كنم. من براي تماشاي بازي ايران و عراق به قطر رفتم و بلافاصله به تهران بازگشتم. در اين بين هوار با آقاي نظري تماس گرفت و به ايشان گفت كه شنيدهام كه آقاي فتحاللهزاده در قطر هستند اگر ميشود با ايشان جلسهاي بگذارم كه آقاي نظري در پاسخ به اين بازيكن گفت: دير اعلام كرديد چون سرپرست باشگاه استقلال به تهران برگشته و بلافاصله راهي تركيه شده است. پس بنابراين هيچ ملاقاتي انجام نشد. اما سؤال من اين است، مگر كالموند رئيس باشگاه لوركوزن از آلمان براي مذاكره با پاشازاده به تهران نيامد؟ آيا تيم آلماني كوچك شد؟
* در حال حاضر اختلافي با واعظ آشتياني ندارم
در حال حاضر اختلافي با آشتياني ندارم و فكر ميكنم بايد فوتبال را از اين وضعيت بيرون بياوريم. تصميم دارم تمام مديران عامل سابق استقلال را دعوت كنم كه دور هم بنشينيم و در خصوص مشكلات و حل آن صحبت كنيم.
* رئيس جمهور خبرهاي خوشي براي استقلال و پرسپوليس دارد
درحال حاضر اين همه تيم ليگ برتري وجود دارد كه هيأت مديره دارد و منتقدان بگويند استقلال و پرسپوليس كه هيأت مديره ندارند در كدام نقطه از ديگر تيمها عقب هستند. هفته گذشته به اتفاق آقاي كاشاني نزد رئيس جمهور محترم رفتيم و صحبت كرديم. بنده ديدم كه ايشان با چه وسواسي به صحبتهاي ما گوش كرد. البته چون هنوز نهايي نشده صحبتي نميكنم اما آقاي احمدينژاد دستورهايي دادند كه به زودي خبرهاي خوشي براي دو تيم استقلال و پرسپوليس خواهيد شنيد. حتي طرحي كه ايشان داد مورد استقبال آقاي سعيدلو قرار گرفت و انشاءالله اين دو تيم پر طرفدار پايتخت بعد از ساليان سال داراي امكانات ويژه خواهند شد.
* در اين فصل در آنتاليا نميشود آفتاب گرفت
هتلي كه ما در آنتاليا رزرو كرديم داراي گيت است و همه بايد به شكل رسمي وارد آن شوند. آنتاليا در تابستان شهري توريستي و در زمستان شهري است كه به صورت كمپ ورزشي در ميآيد. در اين فصل و در زماني كه ما در آنجا حضور داشتيم بيش از 200 تيم ورزشي از سراسر اروپا در آنجا حضور داشتند و هوا به شكلي است كه كمي سرد خواهد بود و نميشود كنار ساحل بروي و در آنجا آفتاب بگيري. خوشبختانه بازيكنان ما صبح و بعدازظهر تمرين كردند و به درجه مطلوب آمادگي رسيدند به شكلي كه آقاي مظلومي ميگويد نگران هستم كه در تهران اين آمادگي از بين برود چون هوا بسيار سرد است حتي اگر امكانش باشد بازيكنان را راهي كيش يا قشم كنيم.
* براي موفقيت استقلال گدايي هم ميكنيم
واقعا براي هزينههاي استقلال كار سختي داريم و از اين ور و آن ور پول ميگيريم هرچند به اصطلاح ما گدايان بزرگي هستيم كه براي موفقيت فوتبال تلاش ميكنيم اما از آقاي سعيدلو تشكر ميكنم كه امسال به بيشتر تعهداتي كه به ما قول داده بود به موقع عمل كرد.
* سال آينده كشتي و فوتسال را هم اضافه ميكنيم
ذوبآهن و سپاهان بودجههاي تعريف شده دارند اما ما از اين بودجهها برخوردار نيستيم حتي روز گذشته بازيكنان ما سه چهار چك داشتند كه نتوانستيم آنها را پرداخت كنيم اما اعتقاد دارم استقلال تيم بزرگي است و امسال در رشتههاي پينگپنگ، سپك تاكرا، تيروكمان بانوان، تيراندازي و اسكي موفقيتهاي بسياري بدست آورديم و تصميم داريم در سال آينده كشتي و فوتسال را مجدداً راهاندازي كنيم حتما ميدانيد كه تيم استقلال سردمدار فوتسال كشور بوده و بيش از 7 قهرماني دارد. در حال حاضر به فكر صدور كارتهاي هواداري هستيم و اين كارتها را به صورت هوشمند با يك بانك برنامهريزي كرده و انشاءالله پس از راهاندازي كمپ استقلال با اين كارتهاي چند منظوره به هواداران تسهيلات ميدهيم.
* اگر ايران قهرمان شود از قطبي براي ماندن حتي خواهش هم ميكنم
زماني درمورد سرمربيگري تيم ملي صحبت شد كه متاسفانه صورت مسئله گم و هر كس تحليل خود را انجام ميداد و در آن زمان اعلام كردم اگر ما در جام ملتها قهرمان شديم و آقاي قطبي نخواست كه در تيم ما بماند آن زمان چكار كنيم؟ صراحتاً ميگويم من موافق افشين قطبي نبودهام اما اگر ايشان تيم ملي را در جام ملتها قهرمان كرد گزينه اول خواهد بود و حتي اگر لازم باشد از ايشان خواهش ميكنم كه مجدداً در ايران بماند. براي كشور و منافع ملي حتي التماس هم ميكنيم و من مطمئن هستم اگر با افشين قطبي مذاكره كنيم او در كشور ما خواهد ماند در حال حاضر بازي سختي مقابل كره جنوبي داريم و بايد تلاش كنيم كه از اين بازي به سلامت عبور كنيم و در صورت صعود از بازي كره كار سختي براي رسيدن به فينال نداريم.
* بايد براي تيم اميد كميته تشكيل دهيم
فاصله بين باشگاهها و مسئولان در كار تيم اميد خلل ايجاد ميكند بايد براي اين تيم كميتهاي تشكيل داده و همه امور را به آنها سپرده و به آنها اعتماد كنيم چون فرصت زيادي نداريم.
* مجلسيها قبول كنند فاصله مدال طلا تا نقره كمتر از يك ثانيه است
دوستان و نمايندگان محترم مجلس يكبار به ورزشيها اعتماد كردند و آن يك درصد را در نظر گرفتند و ديديد كه حماسه گوانگجو رقم خورد و اين موفقيت به خاطر توجه مجلس به ورزش بود. معتقدم پاداشهايي كه آقاي سعيدلو قبل از حضور تيمها در گوانگجو پرداخت كرد يكي از عوامل موفقيت كمنظير در اين مسابقات بود اميدوارم نمايندگان محترم مجلس درك كنند كه زمان بسيار مهم است و فرق يك مدال طلا تا نقره و برنز كمتر از يك ثانيه خواهد بود.
* تيمهاي پايه قلك بزرگسالان هستند
در بحث كمپ استقلال كارهاي خوبي انجام داديم و حتي زمين فوتسال نيز در حال ساخت است. امسال در تيمهاي پايه و آكادمي كمي دير شروع كرديم ولي ميدانيم كه تيمهاي پايه قلك بزرگسالان هستند و براي سال آينده برنامههاي ويژهاي خواهيم داشت.
* سعيدلو گفت مربي طراز اول بياوريد پولش را من ميدهم
در جلسه قبلي كه در خدمت آقاي سعيدلو بوديم ايشان گفت كه كميتهاي 3 نفره تشكيل شود تا در مواقع اضطرار دستپاچه نشويم. ايشان گفت به سراغ 3 نفر از مربيان طراز اول دنيا برويد و من پولش را پرداخت خواهم كرد بايد در فدراسيون حرفهاي فكر كنيم و قبول كنيم كه براي آينده برنامهريزي كنيم. اين باعث آرامش در فوتبال ما ميشود در ورزش ما ثابت شده رشتههايي كه آرامش داشتهاند موفقيتهاي زيادي كسب كردهاند.
* مظلومي ميماند و از او حمايت ميكنم
اينكه ميگويند از عملكرد مظلومي راضي نيستم حاشيهسازي است و او در استقلال ميماند و از ايشان حمايت ميكنم حتي آقاي گده به درخواست سرمربي استقلال به تهران آمد و در كادر فني قرار گرفت.