این بار سایت تکنو الکترو یکی از کاملترین مجموعه های آموزشی نرم افزار قدرتمند Matlab را برای دانلود شما عزیزان قرار داده است ، که شامل چنیدین PDF و پاور پوینت می باشد. امیدواریم نهایت استفاده را از این آموزش ببرید .
توضیحات مختصری از نرم افزار جامع Matlab 2009 :
متلب (MATLAB) نام یکی از نرمافزارهای رایانهای برای انجام محاسبات ریاضی است. واژهٔ متلب هم به معنی محیط محاسبات رقمی و هم به معنی خود زبان برنامهنویسی مربوطهاست که از ترکیب دو واژهٔ MATrix و LABoratory ایجاد شدهاست. این نام حاکی از رویکرد ماتریس محور برنامهاست، که در آن حتی اعداد منفرد هم به عنوان ماتریس در نظر گرفته میشوند.
کار کردن با ماتریسها در Matlab بسیار ساده است. در حقیقت تمام دادهها در Matlab به شکل یک ماتریس ذخیره میشوند. برای مثال یک عدد (اسکالر) به شکل یک ماتریس 1*1 ذخیره میشود. یک رشته مانند «Whale is the biggest animal» به شکل ماتریسی با یک سطر و چندین ستون (که تعداد ستونها به تعداد کاراکترهاست) ذخیره میشود. حتی یک تصویر به شکل یک ماتریس سه بعدی ذخیره میگردد که بُعد اول و دوم آن برای تعیین مختصات نقاط و بُعد سوم آن برای تعیین رنگ نقاط استفاده میشود. فایلهای صوتی نیز در Matlab به شکل ماتریسهای تک ستون (بردارهای ستونی) ذخیره میشوند. بنابراین جای تعجب نیست که Matlab مخفف عبارت Matrix Laboratory باشد.علاوه بر توابع فراوانی که خود Matlab دارد، برنامهنویس نیز میتواند توابع جدید تعریف کند.
استفاده از توابع Matlab برای نمایش دادهها بسیار راحت و لذت بخش است. برای مثال با چند خط زیر میتوان یک شکل موج سینوسی با فرکانس ۱۰ هرتز را تولید کرده و کشید:
x=0:0.01:10
(y=sin(2*pi*10*x
(y=plot(x,y
ساخت رابطهای گرافیکی یا Graphical User Interfaces مانند دیالوگهایی که در محیطهای ویژوال مانند بیسیک و C وجود دارند، در Matlab امکانپذیر است. این قابلیت، ارتباط بهتری را میان برنامههای کاربردی نوشته شده با Matlab و کاربران برقرار میکند . متلب که از محصولات شرکت متورکس (The MathWorks) است، برای گروههای مختلف مهندسان رشتههای مختلف از جمله مهندسی برق، مکانیک، رایانه و... کاربرد بسیاری دارد . این برنامه در رشته برق و الکترونیک نیز کاربرد چشمگیری دارد و از آناليز يك مدار ساده ديودي تا يك طرح پردازش سيگنال يا يك طرح اينورتر پل با روش pwm را دارد.
از کاربرد های آن در الکترونیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آناليز dc
- آناليز گذرا
- آناليز ac و تابع شبكه
- آناليز فوريه
- مدارهاي ديود و ترانزيستور
- تقويت كننده عملياتي
- و ....
---------------------------------------------------
حجم فایل: 7.73MB
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
پسورد تمامی فایل ها www.techno-electro.com میباشد.