0

قبل از گذاشتن پست مطالعه كنيد

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

قبل از گذاشتن پست مطالعه كنيد

با سلام خدمت كاربران محترم سايت

خواهشمنديم در اين تالار جزوات دانشگاهي  را با ذكر نام دانشگاه مربوطه قرار دهيد.و هر درس را در پستي جداگانه قرار دهيد

خواهشمنديم در قسمت موضوع پست نام درسي كه كه ميخواهيد جزوات ان را قرار دهيد بگذاريد و با قرار دادن :نام استاد ان درس مربوطه

در انتهاي ان نام دانشگاه مربوطه را هم ذكر كنيدتا كاربران به راحتي بتوانند كتابهاي مورد نظر خود را پيدا كنند به عنوان مثال در قسمت

موضوع پست بنويسيد."هوش مصنوعي:دكتر جلالي :دانشگاه اميركبير"

با تشكر

جمعه 1 بهمن 1389  10:37 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
zeinali80
zeinali80
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

پاسخ به:قبل از گذاشتن پست مطالعه كنيد

سلام من چند تا فایل دارم که میخوام برای دانلود بذارم چطوری میتوانم این کار را بکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

پنج شنبه 24 شهریور 1390  3:06 PM
تشکرات از این پست
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

نقل قول zeinali80

سلام من چند تا فایل دارم که میخوام برای دانلود بذارم چطوری میتوانم این کار را بکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

سلام شما ابتدا باید فایلتان را در اینترنت آپلود کنید، سپس لینک آن را در پست خود بگذارید.

سایت های زیادی خدمات آپلود فایل را به طور رایگان ارائه می دهند. بنده persiangig.com را پیشنهاد می کنم

شنبه 6 آبان 1391  2:03 PM
تشکرات از این پست
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام 

من خودم در دانشگاه های آزاد و غیر دولتی دروس مرتبط با مخابرات تدریس می کنم. علاقه مند هستم جزواتم رو برای استفاده دوستان روی سایت راسخون قرار بدم (مطالبی در زمینه ساختار شبکه موبایل و آشنایی با سیستم های تلفن همراه و آشنایی با شبکه های تلفن ثابت ). برخی از این مطالب در طی چند وقت اخیر از منابع مختلف توسط خودم برای تهیه جزوه درسی و همچنین آغاز یه طرح تحقیقاتی جمع آوری شده است.

میتونم این مطالب را در تالار مهندسی مخابرات در چند پست قرار دهم یا باید به صورت جزوه تهیه کرده و برای دانلود قرار دهم ؟

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

پنج شنبه 9 آذر 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
nazarianali
دسترسی سریع به انجمن ها