خواهرم! سياهى چادر تو، كوبنده تر از سرخى خون من است. مىخواهم كه لااقل، تو يكى از پيروان راستين فاطمه ى زهرا(س) باشى.شهيد محمدعلى يوسفى
همسرم! به كارهايى كه مىگويم، مىخواهم كاملاً عمل كنى:
نماز و اهميت دادن به آن و به وقت و صحيح خواندن؛ حجاب اسلامى و پوشيدن از نامحرم كه فاطمه(س) اينگونه مىفرمايد:
اى زن به تو از فاطمه اينگونه خطاب است
ارزندهترين زينت زن حفظ حجاب است/ شهيد يوسف پرانداخ
و شما خواهرانم! حجاب خود را حفظ كنيد و به مسائل حجاب، بىاعتنايى نكنيد، زيرا كه در روز قيامت حضرت زهرا(س) از شما بازخواست خواهد كرد و شماهائيد كه بايد جواب خون شهدا را بدهيد. شهيد حسين پاكدل خانقانى
از همهى خواهران مىخواهم كه حجاب خود را و اين سنت اسلام را حفظ كنيد. شهيد محمد مباركى
خواهرم! اولين سخن من با تو اين است كه حجابت را حفظ كن، زيرا حجاب تو، وقارتوست و وقار تو، افتخار ماست و حجاب تو، بزرگترين مشتى است كه محكم به دهان ضدانقلاب، زده مىشود. شهيد سيد مرتضى محمدى
يك پيام به زنان محترمهى جامعهى انقلابى ايران دارم، كه اى مادران و خواهران! حجاب، اين سنگر بزرگ مبارزه با شياطين را حفظ كنيد و فاطمه(ع) و زينب(س) را الگوى خويش قرار دهيد و بدانيد كه يك زن مؤمنه، شخصيت و احترام و عزت او در جامعه، به حفظ حجابش در تمام زمينه هاى اجتماعى و فردى هست. شما بايد در خانه - همان طورى كه امام عزيزمان فرمودهاند- پرورشدهندهى مردان باشيد تا آنها با درسى كه از شماها گرفته اند، با تمام كفر بستيزند. شهيد ناصر مهماندوست
... شما حسين وار و زينب گونه و با حجاب كامل اسلامى، راه مرا ادامه دهيد، چون حجاب شما، خيلى داغتر و بُرّنده تر از گلوله و خنجرى است كه من بر سينه ى دشمنان دين و منافقين مىزنم. فقط از حجابتان فراموش نكنيد. شهيد محمد آبرودى
استاد گرامى و پرمايه ى اسلام آيت الله مشكينى در جلسهاى كه در سپاه بود، مىگفت: بايد «با حجاب، سنگر بى عفتى از بين برود» و واقعيت چنين است. چون حجاب، مسألهاى از مسائل جامعه ى مسلمين است. خواهرانم و همسرم! با حجابتان، مشت شويد و با زبانتان، كوه در مقابل ياوهگويان. چون سميه ها باشيد كه در راه خدا، جان خود را فدا كرده اند. شهيد جليل پرى دولت آبادى
به تمام خواهرانم توصيه مىكنم كه مواظب حجاب خود باشند...كه بىحجابى، خيانت به خون شهيدان است و آن را پايمال مىكند و در روز قيامت، در مقابل فاطمه ى زهرا(س) بىحجابها شرمنده اند. شهيد سيدرضا موسوى نسب
خواهرانم! اميدوارم كه با رعايت نمودن حجابتان، راه من و تمامى شهيدان را ادامه دهيد و از خواهر بزرگترم خواهانم كه با انجام فرائض دينى، الگويى براى خواهر كوچكترم باشد. شهيد سيدحميد حجت بقمچى
اما تو اى خواهرم! قبل از هر چيز، استعمار، از سياهى چادر تو مىترسد. خواهرم! حجابت را حفظ كن و فرزندت را چون على اصغرحسين(ع) تربيت كن تا منافقين را به لرزه افكنى. شهيد احمد قربانزاده
وصيت و سفارش به شما خواهرم: اكنون، ارث زينب(س) به شما مىرسد، سعى كن پيام رسان خوبى باشى. شهيد ابراهيم آموزگار
از خواهرانم مىخواهم كه حجاب اسلامى خود را رعايت كنند و زينب وار در شهادت من، صبر و پايدارى را پيشهى خود سازند. شهيد علىاصغر احمد آبادى
خواهرم!... با حفظ حجابت، حامى خون به ناحق ريخته شده ى شهداى صدر اسلام تاكنون باش. شهيد مهدى صفدرزاده