0

مربای خلال نارنج

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مربای خلال نارنج

 

 

 

مواد لازم:

خلال پوست نارنج خشک 100 گرم               شکر یک کیلو                   آب لیمو دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

- خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

- خلال ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.

- سپس خلال ها را در آب کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال ها گرفته شود.

- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.

- بعد از این که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.

- در انتها آب لیمو را به مربا اضافه کنید.بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.

worldfood.ir

یاس

چهارشنبه 29 دی 1389  3:36 PM
تشکرات از این پست
khosro1342
khosro1342
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 296
محل سکونت : قزوين

پاسخ به:مربای خلال نارنج

خواص غذایی_دارویی نارنج
31 تیر 86 - 15:38

نارنج میوه ای از خانواده ی مركبات است.آب نارنج ترش مطبوع و سر شار از ویتامین ث است.اگر آب یك نارنج را گرفته معادل یك سوم حجمش به آن گلاب اضافه كنید و هر روز صورت خود را با آن بشورید سوراخ های صورت را مسدود كرده و پوست چهره را تقویت می كند.

آب نارنج مخلوط با شكر مسهل صفرا بوده و فشار خون را پایین می آورد.

خوردن میوه نارنج با شكر در رفع یبوست موثر است.

مصرف این میوه هضم غذا را آسان می كند و مربای بهار نارنج تقویت كننده ی معده است.

عرق بهار نارنج برای ضعف اعصاب و غم و افسردگی مفید و نشاط آور است

برگ نارنج آرام بخش ضد تشنج و هضم كننده است.بی خوابی و میگرن را معالجه می كند.

 

دوشنبه 4 بهمن 1389  10:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها