اکثر افراد این مربای خوشمزه را دوست دارند بخصوص آنکه با عطر پوست لیمو و پرتقال معطر شده باشد
زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه مقدار تهیه: 5 کیلوگرم
مواد لازم:
هویج : 500 گرم به صورت نوارهای 2 سانتی متری برش خورده باشد لیمو: 3عدد، پوست رنده شده 2 عدد ازآن ها و آب هر سه آن ها آب و پوست رنده شده یک عدد پرتقال دانه هل: یک قاشق غذاخوری ( برای بدست آوردن دانه هل پوست سبز هل را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را درآورید) شکر: یک کیلوگرم پکتین مایع: 125 گرم
نکته: پکتین مایع همان ژله گیاهی است.
طرز تهیه:
1-برای تست نهایی درجه پخت مربا، یک عدد نعلبکی را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
2- 4 – 3 ظرف مخصوص مربا را با صابون و آب گرم استریلیزه کنید و تا زمانی که مربا آماده می شود آن ها را به صورت سروته درون فر با دمای 140 درجه سانتی گراد حرارت دهید.
3-هویج ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید سپس آن ها را از آب درآورید.
4-در ظرفی، هویج، پوست و آب مرکبات و دانه های هل را بریزید و شکر را به آن ها اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و و بگذارید شکر آن حل شود.
5-پس از آن حرارت را زیاد کنید و تا 5 دقیقه آن ها را بجوشانید.
6-پکتین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط تا دو دقیقه دیگر بجوشد.
7-برای اینکه ببینید مربا آماده است یا نه، به اندازه یک قاشق مرباخوری از مربا را درون نعلبکی خنک شده مخصوص تست بریزید و آن را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربا آماده است و اگر نشد نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.
8-وقتی مربا پخته شد، 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس آن را خوب هم بزنید.
9-سپس آن ها را در ظرف های مخصوص مربا که اکنون داغ شده بریزید و روی آن ها برچسب بزنید.
10-اگر مرباها در ظرف های کاملا استریلیزه شده ریخته شوند و همچنین در جای خشک و خنک قرار گرفته باشند تا مدت 3 ماه قابل نگهداری هستند.
worldfood.ir