0

قطبي: تيم‌هاي ديگر بايد نگران بازي با ايران باشند

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

قطبي: تيم‌هاي ديگر بايد نگران بازي با ايران باشند

افشين قطبي اظهار داشت: در زندگي كاري را شروع نكردم مگر اينكه به پيروزي فكر كنم. براي من پيروزي تفكر و عادت است و اين انگيزه هميشه در من زنده و بزرگ است. من اعتقاد به خودم دارم، گروهي را جمع كردم كه انگيزه هاي بالايي دارند و به بازيكنانم اعتقاد فراواني دارم و هوش آنها را تحسين مي كنم. ما براي قهرماني آمده ايم و اصلا فرقي نمي كند مقابل كدام تيم قرار مي گيريم. تيم هاي ديگر هستند كه بايد نگران بازي با ايران باشند.
قطبي شخصيت تيمي ايران را تحسين كرد و گفت: روزي كه ابوذر رحيمي را خط زدم، همه چيز را برايش توضيح دادم و او رفتار بزرگي را از خودش نشان داد و پذيرفت. محمد نصرتي مصدوم شده بود و من به نظرم رسيد محسن بنگر بهترين انتخاب است، من هميشه او را زيرنظر داشتم و هميشه جزو ليست من بود. چند بازيكن ديگر هم هميشه در ليست نهايي من وجود داشتند اما امكان حضور وجود نداشت. شما مقابل امارات خواهيد ديد كه او چه كيفيتي براي بازي دارد و از چه انگيزه اي برخوردار است.
سرمربي تيم ملي شرايط را بسيار مناسب مي داند و همه چيز را براي قهرماني هموار مي بيند و البته به نكته جالبي اشاره مي كند و مي گويد: قطر براي فوتبالش همه امكانات را مهيا مي كند، از زمين تمرين تا استاديوم و رختكن مناسب تا از اين طريق نمايش ملي از خودش داشته باشد، دولت قطر فهميده تنها از راه ورزش است كه مي تواند نام كشورشان را روي زبان ها بيندازند و اين نشان مي دهد كه ورزش چقدر مهم است و غرور ملي را بزرگ مي كند. ما هم بايد اين رفتار را الگو قرار دهيم.

چهارشنبه 29 دی 1389  1:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها