0

نظري: نصيري‌نيا و منتظر خيلي خوب از دروازه تيم ملي دفاع كردند

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

نظري: نصيري‌نيا و منتظر خيلي خوب از دروازه تيم ملي دفاع كردند

مصطفي نظري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد عملكرد گلرهاي دوم و سوم تيم ملي در بازي با بلژيك اظهار داشت: مجتبي نصيري‌نيا در يك مسابقه آسيايي هم با ما آمد و در ديدار با بلژيك نيز خيلي خوب بود. او قبلا هم اين را ثابت كرده بود. جواد منتظر هم واقعا خوب كار كرد و هر دو به خوبي از دروازه تيم ملي فوتسال دفاع كردند.
وي كه در ديدار اول با بلژيك درون دروازه بود، تصريح كرد: اين تيم اروپايي، يك تيم دفاعي خوب بود كه سال گذشته هم برابرشان به تساوي چهار به چهار رسيده و پنج بر صفر شكست‌شان داده بوديم. پتانسيل تيم ما خيلي بالاتر از آنها بود و در بازي دوم اين مسئله كاملا مشهود بود. در بازي اول، من يك گل خوردم كه يك ضربه استثنايي از سوي بازيكن بلژيك بود. آنها در اين بازي‌ها موقعيت چنداني نداشتند.
نظري كه در بازي با روسيه به تيم ملي دعوت نشده بود، ادامه داد: پنج تا شش سال است كه در خدمت تيم ملي هستم. از همان روز هم نفر اول بودم. به همين دليل دوري از تيم ملي برايم سخت بود. خوشحالم كه با صلاحديد حسين شمس بار ديگر در تركيب تيم ملي قرار گرفتم و باز هم دوست دارم در خدمت تيم باشم. هدف ما شركت در جام‌جهاني و كسب نتيجه مطلوب است.
گلر تيم گيتي‌پسند در مورد بازي اين هفته تيمش با فيروزصفه گفت: بازي بسيار حساسي است. فيروزصفه چند هفته است با مربي خوبش، حريفانش را شكست مي‌دهد و مدعي‌ است. تيم ما هم با آمدن ابطحي، ريتم تمريناتش را تغيير داده و شرايط خوبي داريم. برد در اين مسابقه براي ما حكم قهرماني را دارد.
انتهاي پيام/

چهارشنبه 29 دی 1389  1:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها