1-اگر در حال تايپ کردن يک متن انگليسي هستيد و به دنبال مترادف يک کلمه خاص ميگرديد، کافيست نشانگر را در کنار يا در زير کلمه مربوطه ببريد و کليدهاي F7 + Shift را فشار دهيد و با اين کار فهرستي از کلمات مترادف آن کلمه خاص نمايش داده ميشود.
2- اگر فرمت قسمتي از متن را تغيير دادهايد، مثلا رنگ يا نوع فونت آن را عوض کردهايد و حالا ميخواهيد به همان وضعيت پيش فرض Word برگردانيد، ميتوانيد آن بخش از متن را انتخاب و کليدهاي SpaceBar + Ctrl را فشار دهيد.
3-وقتي ميخواهيد بخشي از متن را انتخاب کنيد، ميتوانيد کلمه Alt را پايين نگه داريد و با ماوس Drag کنيد. اين کار باعث ميشود عمل انتخاب به صورت مستطيل شکل انجام شود و سرعت شما به طرز چشمگيري افزايش يابد.
4-با فشردن کليد F5+ Shift ميتوانيد به قسمتي از متن که به تازگي تغييري در آن ايجاد کردهايد، برويد. فشردن مجدد اين کليدها شما را به قسمتهاي تغيير يافته قبلي متن ميبرد.
5- در پنجره Print Preview شما ميتوانيد پيش از پرينت گرفتن، پيش نمايشي از فايل خود را ببينيد. اگر در همين پنجره بخواهيد تغييراتي در متن بدهيد، کافيست روي آيکون Magnifier کليک کنيد تا اجازه تصحيح در متن به شما داده شود.
6-اگر ميخواهيد همزمان دو بخش مختلف از يک Document را ببينيد، ميتوانيد فايل مربوطه را در نرم افزار Word باز کرده، ماوس را بالاي فلش موجود در بالاي نوار لغزان نگه داريد تا نشانگر ماوس به شکل دو خط موازي با دو فلش در بالا و پائين آن درآيد. آنگاه کليک کنيد و بدون رها کردن ماوس آن را به سمت پايين بکشيد. حال صفحه به دو قسمت تقسيم ميشود که در هر دو بخش همان فايل نمايش داده ميشود و همزمان ميتوانيد دو بخش مختلف فايل را ببينيد و ويرايش کنيد.
7- اگر فايلتان بزرگ است و پيدا کردن مطالب برايتان دشوار، کافي است گزينه Document Map را از منوي View انتخاب کنيد تا فهرستي از عناوين Document شما را نشان دهد. حال با کليک بر هر عنوان به آن قسمت از فايل خود پرش ميکنيد.