کيوى از جمله ميوههاى خوش رنگ و طعمى است که علاوه بر خواص بسيار مفيد در کاهش وزن نيز موثر است.
دکتر احمدرضا درستي، رئيس انستيتو تغذيه و صنايع غذايى کشور در اينباره گفت: کيوى ازجمله ميوههايى است که انرژى کمى دارد؛ به طورى که در 200 گرم از آن تنها 100 کيلو کالرى انرژى يافت مىشود و به همين دليل مىتوان در رژيمهاى کمکالرى از آن استفاده کرد.
وى تصريح کرد: همچنين کيوى از ويتامين C بالايى برخوردار است و مىتواند تمام ويتامين مورد نياز بدن و حتى بيشتر از آن را تامين کند به علاوه پتاسيم موجود در اين ميوه نيز نسبتا بالا است و حدود يک چهارم پتاسيم مورد نياز بدن را داراست.
درستى در ادامه افزود: قند موجود در کيوى که از مقدار کمى فروکتوز و گلوکز تشکيل شده به آرامى در بدن متابوليسم مىشود؛ بنابراين براى افراد داراى اضافه وزن و ديابتى نيز مفيد است. ه
مچنين فيبر و املاح اين ميوه به سلامت دستگاه گوارش کمک شايانى مىکند و تامينکننده بخشى از فيبر مورد نياز بدن است.
وى تاکيد کرد: براى تامين پروتئين موردنياز بدن نمىتوان به کيوى اکتفا کرد يا آن را تامينکننده بخشى از پروتئين مورد نياز دانست؛ چرا که ميزان پروتئين در اين ميوه ناچيز بوده و تنها حدود يک درصد از آن است.