جرس ادواردز كارگرداني نسخه جديد «گودزيلا» را بر عهده گرفت<~
«جان تراولتا» در آلمان جايزه دوربين طلايي ميگيرد.
جايزه دوربين طلايي طي مراسمي كه با عنوان «جايزه اعتبار رسانه اي» برگزار مي شود به بهترين بازيگر بينالمللي مرد اهدا مي شود.
بنا بر اعلام هاليوود ريپورتر، اين مراسم ٥ فوريه (١٥ بهمن)در شهر برلين برگزار خواهد شد.
بنا بر اين گزارش، جان تراولتا درباره جايزه خود گفت: دريافت جايزه دوربين طلايي افتخار بزرگي در زندگي من است و از اينکه در ماه آينده اين جايزه را دريافت مي کنم بسيار خوشحال هستم .
جان ژوزف تراولتا خواننده و بازيگر معروف آمريکايي ٥٧ ساله و در نيوجرسي به دنيا آمده است.
او در سال ١٩٩١ با کلي پرستون ازدواج کرد و صاحب دو فرزند به نامهاي جت و الا شد.
اما پسر او جت در اثر بيماري درگذشت.
بعد از رخداد زمينلرزه هائيتي در ٢٠١٠، وي بوئينگ ٧٠٧ شخصي خود را مملو از غذا، کمکهاي اوليه و امدادرسان کرده و به منطقه زلزلهزده ارسال کرد.
از جمله آثار مطرح تراولتا در سينما مي توان به قلب هاي تنها ٢٠٠٦، خونسرد باش ٢٠٠٥، ترانه عشقي براي بابي لانگ ٢٠٠٤، پايگاه (٢٠٠٣) ، اره ماهي ٢٠٠١، تغيير چهره Face/Off ١٩٩٧، داستان عامه پسند ١٩٩٧ و گاوچران شهري ١٩٨٠ اشاره كرد.
جان تراولتا به عنوان سخنگوي يك خط هوايي چند روز در آفريقاي جنوبي جهت حمايت از تيم ملي استراليا در جام جهاني حضور خواهد داشت.
شصت و چهارمين دوره مراسم اهداي جوايز«دوربين طلايي» در سالن «اولستن آوديتوريم» برگزار مي شود.
در دوره هاي گذشته اين مراسم بازيگراني چون «ريچارد گير»، بروس ويليس، نيكلاس كيج و سيلوستر استالونه موفق به كسب جايزه دوربين طلايي شده اند.
اين مراسم به طور مستقيم از شبكه زد دي اف آلمان پخش زنده خواهد شد.